Hos barnmorskan.

De var jätte rörigt när jag var där Idag.
Min är för de första på semester. Så hade en annan, men de visste jag ju innan:)

Lämnade först urinsticka. "Du har Äggvita I urinen" jaha. Svarade jag. "De ligger på två" oki, sen tänkte jag inte mer på de(Men de gjorde hon). Kollade blodtrycket direkt. Sen ställde hon frågor om huvudvärk, ont I magen och flimmer för ögonen..Mätte sen magen och lyssnade så hjärtat. sen säger hon åt mig att liga kvar, då hon ska hämta ulmaskinen och prata med doktorn om stickan när hon var i väg då började jag tänka.

Pyret har lagt sig rätt nu i varjefall. sen kom två doktorer in och yradade. ska dit imorrn igen. och på torsdag. för att lämna prover.

Sur och trött.

Gud vad jag är trött hela hela tiden då. Fattar inte.
När jag lämnade Bella idag var de ingen där, va fan, gruppen börjar halv. Eller ska börja halv. När vi då kommer några minuter innan ska väl alla inte vara borta eller? Bella sprang in till där de var. Ingen vuxen prata jag med idag innan jag gick. Dåligt.

Har nyss ätit jätte goda köttbullemackor, och nu avnjuter jag ett riktigt gott glas cola. Kan de bli mer underbart, haha

Nu blev de kväller.

Blev inte så mycke fixande och städande här hemma. Efter att ha talat I telefonen med syster så SOMNADE jag. Vaknade och fick panik och började leta efter dosan till tvn för att se vad kl var. Den var mindre än jag trodde I varjefall. Haha

Sen var de bara att hämta Bella och gå till centrum och handla. Sen sprang tiden mest iväg. Vi har lagat mat ihop(tog världens tid idag, men gott var de). Sen har vi pusslat och gjort frisyser och så:)

Och nu. Kvällstid = Egentid = Tråkigt.
Pusshej

Fullt upp hela veckan.

Tvättade nog inte ansiktet ordentligt efter simhallen. Vaknade upp med torra röda partier. Kliar gör de med. Har jag aldrig varit med om förut, magen kliar med, men de kan den ju göra ändå

Som sagt var fullt upp hela veckan nu då. Nästan:)
Måndag: inget, haha. (Förutom handla och greja hemma.
Tisdag: barnmorskan, middag hos Sandra.
Onsdag: st.lars.
Torsdag: stadsmissionen.
Fredag: Bus till Tommy.
Lördag: ?
Söndag: Bus hem igen:)

Efter de är de påsklov, då blir de mycke mys

FORTS.

Går och lägger mig igen I tron om att jag blivit helt galen, men jag vet ju hur eld ser ut. Jag vet ju de. Men när jag ligger där känns de ändå som nått är jävligt fel. Lyckas ändå somna tillslut. Kollar Corren när jag vaknar, står inget. Kollar wighsnews och där står en artikel "tvättstuga på fogdegatan brinner kraftigt". Ringer mamma igen för att säga att jag hade ju visst rätt. Jag har inte förlorat förståndet. Såg sen när vi hämta syskonen att väggen var helt förstörd. I badhuset hade vi sen jätte kul. Bella tyckte först de var läskigt, men sen blev hon övermodig och då tyckte jag de blev läskigt. Var som sagt där hela dagen. Badade myste och åt. Jätte trevligt. Väl hemma blev de mat och bad igen:). Nu sover mitt troll och jag var de lugnt.. Trött är jag så ska lägga mig snart.

Så där ja.

Kan ju börja berätta om natten, denna läskiga hemska natt. När jag låg och försökte somna hörde jag någon kasta något genom ett fönster, nyfiken som jag är gick jag upp och kollade. På framsidan såg jag inget. Gick och la mig, blev irriterad och kollade ut på baksidan. Och vad ser jag då, jo lågor. De brinner. Jag kan se I fönstret I huset framför att de speglar sig lågor. Varifrån kan jag inte se, men får panik. Tänker först ringa brandkåren. Men vet ju inte vart I från de kommer. Är de mitt hus som brinner? Ser att de lyser hemma hos mamma. Så ringer dit samtidigt som jag springer in I Bellas rum för att kolla ut genom fönstret, men där ser jag inget. Mats ser inget heller. Går tillbaka till vardagsrummet och skakar I benen. Ser inget nu heller. De luktar inget, har jag bara inbillat mig? forts...

Simhallen.

Imorse ringde kl. Fast de var söndag. Så jag gick upp packade och sen väckte jag mitt lilla bus. Efter de hämtade vi upp Cissi och Sofie och åkte till simhallen för en hel dag. Jätte skoj hade vi. Sen hem igen och lämna av dem. Kom nog hem hit efter sju igen. Men skriver mer om dagen senare, haha. kom på att jag måste fixa en grej nu. återkommer puss

Sent ändå :(

ja ni. Nu blev de ju sent ändå som sagt. Trist men sant. Men nu är både jag och Bella nybadade. Och hon ligger nu och sover så gott, så nu kan jag med koppla av och gå och lägga mig, ska bli så himla skönt. För jag är riktigt riktigt trött

Cissi kom hit precis innan Bella hoppade I badet. Så hon och jag pratade en stund. Och mitt I allt var de ju dags att släcka alla lampor. Så Bella fick då ha ljus och mysa. Sa satt vi andra där inne. Sen byttes vi av. Och jag badade, och Bella och Cissi busade.
Efter de blev de hårborstning och jag målade naglarna. Mitt I de gick Cissi hem. Och nu sover som sagt var mitt troll. Och de har blivit min tur att göra detsamma:) puss puss

Alvin och gänget..

Sitter och tittar på den filmen just nu. Jätte bra:)
Åsa, casper, alice och julius är här ikväll. Innan nu åt vi pizza. Kanon gott faktiskt.

Annars har vi inte gjort så mycke mer än så idag. Plockat lite. Tagit de ganska lugnt. Tröttheten gjorde sig nämligen påmind till tusen. Sen efter 4 där någongamh kom sällskapet hit.. Så vi vuxna har suttit I köket och pratat. Och barna lekt. Och surat och allt annat som barn gör:), och nu kollar vi som sagt var på film.

så ska fortsätta med de nu. ha de fint. puss hej

Ingen hosta, ömma fötter, trötthet och hicka (+Jätte gott bröd)

Mitt lilla troll har inte hostat en ändå gång sen hon somnade. Måste vara skönt för henne

Bakade bröd förut när vi kom hem. Och de blev supergott, provsmakade precis nyss. Hihi. Nu ligger jag har ont I fötterna och ryggen (får skylla mig helt själv, då jag envisades med att gå med högklackade stövlar idag, men man vill ju känna sig fin) + är jätte trött ska bege mig till sängen snart.

Pyret har hicka just nu med, jätte mysigt är de:) Så har jag bara haft näsblod 1 gång idag *Glad* Puss hej

massage:)

Bella är fortfarande jätte hostig, och jag var tvungen att lämna in papper på försäkringskassan idag. Så hon följde med. De var nämligen så att igår när jag höll på att gå igenom massa papper så upptäckte jag att de skulle vara inne senast den 26, vilket är idag. Så de var bara fylla I dem och åka in.
Så idag blev de en busstripp, försäkringskassan och en fika på stan. Mysigt.

Nu ligger jag på soffan och blir masserad, jätte skönt, men masseraren är lite lat:) och ibland blir de lite hårdhänt, men annars skönt. Snart ska hon lägga sig, ska massera henne först bara. Blir ju hemma från dagis imorrn med. Undra vad vi ska hitta på då? Förslag?

känner mig grymt kvinnlig och fräsch.

Har jag visserligen gjort hela kvällen, för idag tog jag mig tiden, orken och lusten att ta bort ryamattan från benen haha.
Och jag kan säga att de var jävligt besvärligt. Är inte så vig och rörlig som jag skulle vilja vara.
Kan inte komma ihåg att de var så här besvärligt att raka benen när Bella låg där inne.

Men de är helt klart besvärligt att ta sig I och ur badkaret nu förtiden.
Har även smörjt in hela kroppen idag med. Den luktar gott den där lotionen, och även jag nu:). Skönt att inte känna sig som en grottmänniska för en gång skull, inte för att jag brukar göra de. Men på sista tiden har jag gjort de.

Klippte även av alla minanaglar04går har men sånt. Bella målade dem förut. Rosa blev de, jättefint.

Tänkte försöka sova nu breve min hostiga dam. Puss och godnatt.

Inlägget innan här blev helt galet fel. Och de går just nu inte att fixa till då så fort jag ska göra de så försvinner all texten för mig. Så låter de vara för stunden och hoppas de är läsligt ändå:) Har förövrigt haft näsblod yttligare två ggr till idag.

Haha, och de här inlägget blir visst inte så himla mycke bättre. Säger då de. Orkar inte hålla på och strula med de här mer nu, så de får vara som de är tills jag sitter vid en dator.

Min lilla blodrädda älsklingstjeja ligger inne I min säng och hostar så man tror lungorna ska komma upp.
Stackaren
Hoppas på att hostmedicinen ska fungera inom en snar framtid nu. Så där kan hon ju inte ha de, hon är lite rostig I halsen som hon säger sötproppen.

Hittade en graviditetslista, måste bara

MMS

Saker man kännt under grav.<Br>[X]Andfåddhet<Br>[ ]Blodbrist<br>[ ]Blödning sent I grav.<Br>[ ]Blödning tidigt I grav.<Br>[X]Brösten är ömma och tunga<br>[X]Flytningar<Br>[X]Foglossning<br>[X]Förstoppning<br>[X]Förvärkar<br>[X]Grav.klåda<br>[X]Halsbränna<br>[X]Hjärtklappning och yrsel<Br>[X]Hudförändringar<Br>[X]Huvudvärk<br>[X]Illamående<br>[X]Infektionsbenägenhet<br>[ ]Ischias<br>[X]Kissar ofta<Br>[X]Kramp I benen<Br>[X]Luften räcker inte<Br>[X]Mardrömmar<br>[ ]Nedstämdhet<br>[X]Näsblod<br>[X]Nästäppa<br>[ ]Obehag eller ont över njurarna<br>[X]Ont I nedre delen av magen<br>[ ]Oro och ångest<br>[X]Ryggbesvär<br>[X]Svimmningskänsla<br>[ ]Svullna ben(Räknas fötter?)<br>[ ]Varma fuktiga händer<br>[ ]Åderbråck<br>[X]Ökad hårväxt.<br>Med Bella hade jag enbart hudförändringar, klåda, mardrömmar och näsblod. Vilken skillnad då.


...

Amen...... Varför blir de bara fel

Näsblod.. Igen.

Hopp, nu ligger jag här på soffan med näsblod igen. Tycker de ändå är lite lustigt. Hade de igår flera ggr. Och har de nu idag igen. Dock första gången idag.
Men har de väl börjat får man de väl hela tiden??

När jag väntade Bella fick jag näsblod ganska ofta. Så jag gick I början och väntade på att få näsblod, men de kom aldrig.
Men igår så. Då dök de upp. Nu I åttonde månaden. Lite skumt är de allt. Väntar på att de ska sluta, så jag dammsuga och torka golven. Ska sortera byrån med tänkte ja.

Livet.

Samhället skulle vara en mycket bättre plats om alla dessa löjliga människor slutade gnälla om allt och tycka synd om sig själva hela tiden. Många har inte ens nått att gnälla över. Finns flera lösningar på ett problem Så gör nått åt de istället då. Och vissa problem är inte ens riktiga problem, utan skitsaker. Blir så trött på sånt.

Var inne på en blogg nyss, minns inte vad den hette, de handlade om att vara fattig, leva på bidrag. Visst de är inte mycke. Men vad fan är de att gnälla om, man får väl inte mer pengar om man tycker synd om sig själv?
Gör upp en fungerande budgett istället..

Haha så blev de helt svart I huvudet nu, minns inte alls vad jag skulle skriva mer. kortslutning totalt.

Men de jag skulle komma fram till,sluta sluta tyck synd om dig själv, och lev livet efter dina egna förutsättningar0

Bloggskadad, haha.

Skulle nyss logga in på min sida på familjeliv, och vad skjutan skrev jag för adress då, jo familjeliv.blogg.se haha. Kom på mig själv innan jag tryckte på enter. Då är man bloggskadad vill jag lova.

Bella ligger fortfarande och hostar för fullt.
Hon yrar även mer I sömnen än vanligt, så de är nog feber på väg också, stackarn.

Jag känner mig också dålig så jag borde egentligen lägga mig.
Men just nu ligger jag I soffan och kör de nya spelet/leker den nya leken "Gissa vilken kroppsdel jag pressar ut nu mamma" heter den I varjefall.
Riktigt svårt måste jag säga, ibland vet jag inte alls:)

kanske skriver igen innan jag somnar
Ha de fint. Puss hej.

Ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig (eller egentligen rätt ofta faktiskt)

Var ju grymt seg hela morgonen. Orkade inte riktigt nått kändes de som, men jag tog mig iväg, jag hade de där mötet. Och sen hämtade jag Bella. Vi bakade lite, sen vilade jag.

Syster är magsjuk så hon kom så klart inte, och jag håller nog på att bli sjuk. För jag mår inget vidare. Och de är värre än vanliga grav. symtom vill jag lova.

Nu ligger Bella och hostar som tusan, så vi blir hemma imorrn. Och hoppas vi inte blir mer sjuka.
Har förövrigt haft näsblod flera ggr Idag, skumt faktiskt.

Trött och inte alls på humör.

Snart dags att åka, borde kanske sätta på mig andra kläder och fylla I lite papper. Men känns inte som jag orkar riktigt. Och Pyret trycker som fan där inne. Känns konstigt.
Har ju redan klätt på mig asso, men frös så dant när vi gick till 5 årsgruppen I morse. Så de måste på med mera. Dumma väder asso.

Så fick vi lappen som man ska fylla I om sommarledighet idag med:) passar väl inte riktigt nu om man ser snön tycker jag inte. Hur som helst ska hon inte vara där alls. Gruppen har slutat då ju.

Så himla depp ikväll.

(Kollade ut genom fönstret och hela kvällen är förstörd) Nu till och med lägger sig snön kvar. *Buhu* Vill ha vår nu

Så kollade jag på de nya på ettan, tonårsliv, blev besviken, men ska ge de en chans till tänkte jag.

Kollade även på ballar av stål, eller jag såg en snutt, de var ju jätte dåligt, vad är de för folk som tittar på de? De var jätte barnsliga, bajs humor. De passar bäst hos 3-5 åringar tycker jag.
Eller så är de mig de är fel på?? men tippar på de andra

trög så in i... ja

haha. kan jag lova att jag är. Var rätt kul ändå. Bella hade en... Jag kunde inte komma på vad de hette. En sån man har när man vattnar blommor. Och jag hade bara de I huvudet länge. Försökte komma på vad skjutan de hette hur länge som helst. Och jag vågade ju inte fråga:). för hur skulle de verka liksom. sen på tre kvart senare så sa Bella ordet vattenkanna och jag kände mig så lättad. Jätte skönt. Nu sitter jag I mitt mörka vardagsrum. Glömde ju köpa glödlampor igen, förstår inte hur jag kan glömma de varjegång. Hade tänkt plocka skit i vardagsrummet nu men de går inte när man inte ser ordentligt. Hade jag köpt hade jag nog inte sett ändå, då jag inte vågar klättra upp och byta I mitt tillstånd:) Får lägga mig snart och gå upp tidigt Imorrn istället. puss hej

...

Måndag: möte
Tisdag: möte + sandra äter här (de blir nog falukorv och potatismos om de blir bra?)
Onsdag: ? (Våffeldagen)
Torsdag: ? (Går in I vecka 35)
Fredag: mysa med min favorit tös Lördag: simhallen
Söndag: bara slappa:)
Jo de var hela veckan de:). ska nog bli riktigt trevligt, de tror jag allt.

Ny dag, ny vecka.

ännu en måndag står innanför dörren. Och den började inte bra. Jag orkade först knappt gå ur sängen. Haha

Har handlat lite och ätit med nu. Så vilar jag lite. Hade tänkt städa undan lite, men väntar lite med de faktiskt.

Idag är de möte kl 15, längtar inte direk. Möte Imorrn med kl 13 tror jag de var. Sen om jag minns rätt blir de rätt lugnt med möten resten av veckan. Ska kolla upp de sen tänkte jag.

De blir I varjefall simhallen I helgen har jag tänkt, ska bli himla mysigt. Är förresten klar med 3 tavlor till. Och nu menar jag inte ramarna utan jag har målat tavlorna:) ska göra en till. Har bara kommit hälften så den än så länge.
skriver mer senare. Puss hej.

Och den här bjuder jag på, haha

På denna tycker jag att jag ser helt enorm ut på.. kan de kanske bero på att jag är de. Antagligen. Och mindre lär jag ju inte bli än på ett tag:) bara större. Förhoppningsvis ett tag till. Än får Pyret inte komma.

Dumma snö, vill ha sommar ju

Idag när min sessan kom hem blev hon osams med Cissi. Har inte riktigt fattat vad de handlade om än heller, men Cissi smällde igen dörren och skrek vi ses om ett år. Tavlan på dörren trilla ner.. som jag saknade henne då, så tomt utan henne tjatandes här. Haha. För tjata de kan hon garanterat.

44 dagar kvar nu, känns som en evighet, men ändå panik nära liksom. Längtar massor, men de känns ändå fruktansvärt läskigt. Går inte förklara.

Nu är jag sur..

Svårt att tro att man gick med sommarskorna (Tofflor) igår när man tittar ut igenom fönstret idag. Va fan då. Snö, vad ska de vara bra för. Visst att de inte ligger nått på marken. Men de kommer ju flingor ändå. Vill inte se mer snö, vill ha sommar. nu nu nu. Åh. De är ju som om tiden bara stannar. Och vi är kvar I vintern. Usch.

Pojke eller flicka? Gamla gummors visdom

"Du fick -3 poäng. Enligt gamla gummors visdom visar testet att de lilla Pyret I magen är en pojke, men de är inte säkert"

jaha ja, där ser man.
Inte för att jag litar så mycke på de, bara en kul grej. men skulle de stämma vet jag en Bella som blir ledsen
men de kommer nog gå över efter ett tag:) förhoppningsvis.
så vi får väl se helt enkelt. spännande ju..

american pie 2

Ligger och kollar på de nu. Kan inte sitta igen. För då gör de jätte ont. Buhu, tycker synd om mig. Haha. Nae. CG är här med. Så var ju även Theas kalas igen. Hennes fjärde I ordningen. Vilket jag tycker är grymt onödigt, men de gör ju som de vill. Idag var de I varjefall mamma, Mats och systrarna som var där. och jag med. Sen dess har jag suttit och kluddrat lite tills jag inte kunde sitta längre. Så ja nu ligger jag här:). Börjar bli skapligt trötter med. Imorrn ska jag dammsuga lite, men måste vänta tills Bella kommer hem. för de ska bytas påse, och de ville hon göra haha. hon har tjatat om de. har glömt bort de nu ett tag, men la fram en ny innan dagis i fredags. så nu ska de inte glömmas bort. förstår inte att minnet sviker så mycke som de gör. blir värre varje dag. ja ja, ska vara social nu. ha de fint puss hej.

En av tavlorna:)

Tänkte att ni kunde ju få ett smakprov på en av tavlorna. Detta är då den tavla som jag tycker allra allra bäst om I hela min lägenhet, just för att de är min lilla prinsessa som har gjort den. Jag målade ju ramen svart. Men hon målade själva resten så att säga. Och jag tycker så himla mycke om den. De finaste hon målat.... Vad tycker ni? Visst blev den fin?

vart tog tiden vägen?

Gick som sagt till ikea idag. Inhandlade ramar, färg, mattor, barnsäker toasits:) och penslar. Även lite spik. En korv med bröd och en munk med. Kanske glömt nått nu men men. Sofie hjälpte mig sen att skruva, efter de gick hon hem. Och jag började måla, sen helt plötslig var kl över 6. och mamma kom och ringde på dörren för att lämna pengar hon var skyldig mig. följd med den hem och åt. sen tillbaka och fortsatte måla, och helt plötsligt var kl 11. men tavlorna till badrummet, eller ramarna till badrummet är klara. även den till ytterdörren. så har jag målat en tavla till Pyret med, som ska sitta över sängen, och två grejer ull Cissi med:). ska även måla en tavla till Bella med hade jag tänkt. men gör de Imorrn i så fall. nu är jag trött.

ännu en dag har passerat.

Men dagen som passerade var ju inte vilken dag som helst, utan Theas 1 års dag. Så Bella var ledig från dagis idag och vi tog lite sovmorgon. Sen gjorde vi oss I ordning (Vilket börjar bli rätt svårt då man gärna vill få plats I sina favorit kläder när man ska iväg) och gick bort till födelesedagsbarnet, höll på att glömma presenterna hemma först. Minnet är inte vad de brukade vara som sagt. Så hade som sagt var min Pappa permis idag som jag skrivit innan, men han kom lite efter oss. Så fika vi, gratulerade och gick hem. väl hemma la sig bella I ett bad och jag diskade lite från I morse. Sen var jag tvungen att handla, då gick bus hem till sina yngsta mostrar under tiden, hon ville hellre leka än handla. Sen blev de mat mys och läggdags. nu ligger jag i min säng, har pysslat lite inför lägenhetsprojektet jag satt igång. så Imorrn efter lämningen ska jag fråga Sofie om hon vill följa med på en shoppning runda på ikea och ska försöka sova nu. puss hej och godnatt

Nu har jag gjort de igen.

Tokstädat ett rum och lagt all skit I hallen. Och dum som jag är städar jag alltid hallen först. Förstår inte varför de blir så riktigt. Men så gör jag helt enkelt, när jag nu säger tokstäda menar jag total förändring. Rensar ur de mesta. För att ställa tillbaka mindre än hälften, haha. Och nu har jag inte en aning om vart jag ska göra av den byrån jag tog ut, tänkte ställda den på ett annat sätt, men den fick inte plats. Och egentligen behöver jag den ju. Men de blev snyggt nu. Förutom I hallen där allt står som jag inte vet vart jag ska ställa. men jag kommer nog på nått. Ska inhandla lite nytt med, typ ny matta och en massa annat med. tror de ska gå I rosa och svart där inne. Var även och kollade på en ny matta och 0duk till köket idag med, men väntar med de tills jag har de nya bordet och stolarna. kommer bli så fint så. Nae ska sova nu. Är grymt nervös. Varför vet jag inte men jag är de. puss

Finns bara ett ord att säga;"Typiskt"

för fast att jag inte sovit har jag ändå varit på skapligt bra humör tack vare solen. finns de nått som verkligen kan få en ett skina upp är de ju solen:) (förutom bella då alltså) så nu efter att ha varit och handlat har jag en enorm huvudvärk. så ja, typiskt. vilar lite innan matlagningen, för så här kan jag inte laga mat. inte när de gör på ont. för även om man är superkvinnan från skägget. klarar man inte av allt:)

Nu är våren här:)

De är verkligen vårkänslor luften på riktigt. Så där så de känns I hela kroppen. Himla mysigt måste jag säga. Efter mötet idag när jag skulle gå till bussen var de tre sopbilar, nu menar jag alltså de bilarna som åker och sopar allt grus. De åkte runt runt och sopade, så de var helt sandigt I luften. Gick ju knappt se:). Och finns de nått bättre vårtecken en grusfriagator. Haha. Knän blir på mycke mindre skadade när de är borta, man kan åka inlines igen. Härligt och jag behöver inte säga mer. m vet vad jag pratar om:)

Kan inte somna:(

Bara ligger här. Jätte jobbigt, har fortfarande ont I magen rätt jobbigt faktiskt måste jag säga. Men vad ska man göra åt de då. Ingenting.. Trött är jag, ska upp snart med. Har även som jag skrivit innan möte Imorrn. Kl 13 tror jag om jag minns rätt, men de står I kalendern, behöver inte kolla nu
Bella hon bara sover, skönt för henne. De ska hon ju göra nu:) min lilla prinsessa.

blev grymt sugen på bullar dock, får vänta till tors och då sandra, då vill jag ha många Haha

förvärkar eller bara smärtsamma sammandragningar?

ja ont gör de i varje fall. Ligger just nu I min icke så sköna säng, men jag älskar min grop, har ont I magen som tusan måste jag säga. Inte alls skönt. 2.a gången för idag med. Förut när vi gick från sandra gjorde de med ont. Hoppas de går över snart så jag kan sova. har som sagt var varit hos sandra idag. Saltade maten lite för mycke, ooops. haha. målade hennes skylt till dörren med, hoppas de tycker om den. Dansade även med Thea en sväng. Vi kom hem rätt sent så Bella la sig direkt. Kom på nu att jag lovade ju henne glass när vi kom hem. Får ta de Imorrn. dumma mig. Men hon sa inget om de. Och hon brukar tjata på rätt bra om sånt. Antagligen därför jag glömde, eller för att jag blivit mer eller mindre senil. Haha. Nu gör de inte lika ont, fast fortfarande ont, men ska väl försöka sova nu, önska mig lycka till:)

Även dagis låst.

Polisen hade även sagt till på dagis att låsa alla dörrar, de var fortfarande låst när jag kom dit.. De hade varit ute först men sen fick de gå in direkt och låsa om sig. Stackars barn. Får inte glömma bort att ta med kryddor till Sandra sen med heller, hon hade inte de som behövdes till maten. Får se hur den smakar med snabbmackaroner med, de här jag aldrig ätit till. Nu ligger Pyret och trycker där inne. Pressar sig liksom, och de gör rätt ont. Låg och tänkte på de när jag skulle sova igår. De om att Bella låg tvärtemot och de är precis vad hon är nu, tvärtemot. Och då kommer Pyret säkert sätta sig på de tvären med allt sen när h*n kommer upp I ålder. Haha

rånförsök igen..

När jag kom ut I köket förut för att fixa nått att äta fick jag världens chock. Utanför är de världens avspärrning, och massa poliser såg jag med, tänkte vad fan är de här nu då. Har någon blivit mördad eller vad fan? Slängde iväg ett mess, för jag blev ju nyfiken. Och då har de varit rånförsök på pressbyrån igen tydligen. men de är första gången jag någonsin sätt en så stor avspärrning för att de blivit rånat. typiskt. jag som innan gick och tänkte på hur bra och barnvänligt de var att bo här, haha solen måste förrvirrat mig:)

slappis dag idag:)

kan man nästan säga i varjefall. Vaknade, åt frukost, lämna bus, diskade, sen efter de har jag bara fixat naglarna, fast de tog en bra stund visserligen, med först fila alla med olika filer, lena:) sen under, vanligt, och överlack. De är jätte fina nu, rosa:). Nu tänkte jag äta. Sen göra I ordning mig lite. Är grymt glad att solen har tittat fram även idag. Hoppas den håller I sig hela dagen med.. Älskar fint väder. Längtar ännu mer till sommaren, men de känns som den är lite närmare nu när solen lyser...

V.33, grymt enorm ju.

MMS

Och så är de ändå ett bra tag kvar också, tog en till bild. Och den såg helt jätte knäpp ut, så den besparar jag er haha. Men Sandra, du ska allt få se den Imorrn ändå:) ser ut som naveln sitter på fel ställe I varjefall. Går in I vecka 34 på torsdag. Och jag antar att jag kommer fortsätta att växa mer och mer också, de är ju liksom de man gör sista tiden. Men de är enormt tungt nu måste jag säga. Och man känner sig rätt orörlig. Pyret ligger oftast på tvären I magen med. Inte riktigt fattat att de borde vara på tiden att lägga sig till rätta för ett tag sen Haha. Bella la sig I varjefall till rätta, fast åt fel håll. Hon var tvärtemot redan då:). Idag har jag tvättat, och städat lite. Var tvungen att köpa nytt rengöringsmedel med, så gjorde de mitt I allt. Även ringt kommunen om Bellas dagisplats hon har. Men fick väl inget vettigt svar ändå. Så hade vi även möte idag med. Trist kan jag lova. Har de med henne nästa måndag igen, och tisdag. Alldeles för ofta:( vill inte mer.


forts från förra inlägget..

för de gjorde grymt ont I ryggen annars. Men så är de ju så här I slutet I väntanstider så att säga. Sen efter alla lekt av sig gick vi bort till Sandra och Cissi och Bella lekte lite med Thea medans hon visade lite grejer på nätet, sen blev de hemgång. Och jätte god mat stod på listan. Bella hade valt baconröra, min special. Så nu är jag jätte jätte mätt. Och snart börjar ännu en ny vecka. Imorrn är de tvättstugan och städning. Så har vi möte med. Tisdag middag hos sandra. Onsdag möte igen, fast ett annat. Torsdag fyller Thea 1, så då blir de kalas, och Bella ska vara ledig från dagis med, då min Pappa har permis med. Fredag ska bella till Tommy.. och sen är du ju helg igen:). ha de fint. puss hej.

Klätterapan nr 1.

MMS

Detta såg hon på barnprogrammet (rekordbyrån). Och jag råkade säga nått så dumt som att jag med kunde de när jag var yngre. Så hon har övat och övat och övat. Och nu kan hon de, haha. Varför de nu ska vara bra att kunna klättra på lister:). Men hon kan de I varjefall.. Och jag däremot har glömt hur man gör, haha. Idag har vi även varit I lekparken med Sandra och Thea. Sandra och Cissi sprang runt och lekte för fullt, medan jag och Bella tog fart på Thea I gungan. Sandra blev sen nojig över att jag tog så hög fart vilket inte var speciellt högt och Thea skrattade hela tiden, så då var de ju lagom haha. Sen höll och på och trilla ordentligt när hon åkte linbana. Så himla kul de var att se de. Jag åkte faktiskt också linbana. Haha. Svårt att ta sig upp måste jag säga. Och trångt var de att åka på den med. Får nog vänta med de tills Pyret inte ligger där inne längre:) men kul hade vi. Jobbigt att gå böjd med Thea I sanden var de dock. Så även om hon gärna ville gå bar jag henne.forts


Underbara söndag.

Till frukost bakade jag scones, sen gjorde jag varmoboy, och isse vispade grädde. Jag råkade tyvärr koka över lite av oboyen. Vilket gjorde att de luktade fruktans värt illa. Haha. Men de var riktigt gott, nu tatuerar Bella mig. Jätte fint:). Men ska gå och börja vispa äggvitor snart, vi ska göra maränger. eller rättare sagt marängsviss. Så vi delar nog upp arbetet lite. Men marängerna ska ju stå inne 45 min, så kan ju vänta ett tag med de andra, kanske börja med chokladsåsen när de är I ugnen, Bella får dela bananen. de är hon så duktig på. och vispa med. Förövrigt känner jag mig grymt lat och trött idag:) men de är tillåtet en söndag:)

Min gangster =)

MMS

Vad vore jag utan min gangster.. Haha. Hon är då världens underbaraste på jorden. Och grymt envis om att de är en lillasyster I magen. Hon har bestämt massa saker som lillasyster ska ha när hon blir äldre. Vi får väl se... Riktigt svårt att förklara för henne att de faktiskt kan vara en lillebror när hon är så himla envis. För säger man de blir hon sur, tänk vad ledsen hon kommer bli om de är en liten pojke. För att säga, huvudsaken är ju att Pyret är friskt går inte alls hem hos henne. Hon är rolig hon, hon ska förövrigt stå som på bilden på klasskortet säger hon:) för så står kim på bilden till andra avenyn. Och hon är riktigt förtjust I Kim. Hon har sagt till min syster "Kim Dahlberg är riktigt snygg" och hon visste inte alls vem Bella menade, då hon inte ser de programmet. vad skulle jag vara utan min sötnos, hon är de bästa som finns. Underbarare personer existerar inte. Finns några underbara till, men ingen kommer upp till hennes nivå, unik I sitt slag:) älskar henne mest..


18,6% kvar.

oj oj. nu är de inte långt kvar:) eller jo faktiskt, känns som en evighet. längtar till sommaren nu. sommaren och värmen. oj så skönt de ska bli. har helt klart tröttnat på de kalla tråkiga och blöta vädret. så de får vara över nu för min del. de tycker även mina skor(de läcker in, men älskar de skorna). längtar till november med, då ska jag äta kräftor och dricka ETT glas riktigt god alkohol. men just nu till jag bara ha sommar, och en barnvagn. och min riktiga farmor. inte den nya plastiga, självupptagna fejkfarmorn. någon som städar åt mig:) och ett större badrum, kan jag få de tro? Nae inte så troligt. att någon bryr sig med. hmmm.

Ikea, toysRus, sagoland och burger king

Där har vi fart runt idag och letat present till Thea. Hittade jätte fina tycker jag. Och dyra:( stackars mitt bankkort. De har gått på högvarv. Haha. För vi köpte ju även mat, och en tröja till Bella med. Och lördagsgodis. Och mjölk:) sen minns jag inte om de blev nått mer. Inte till mig och Bella I varjefall. Men Cissi och Sofie köpte lite till sig själva med, vad nu de var. vi kollade även efter marsvin... Väl hemma här har vi kollat lite grann på melodifestivalen, men inget för oss, så vi har målat lite I stället. Och bråkat lite med. Cissi ska även sova här I natt.. Kul kul, ska vara social här igen. Puss

Bio..

Filmen var rätt bra, och den uppskattades:) och jag har definitivt glömt de här med popcorn på bio, haha. Gud vad torr om läpparna man blir av allt salt och törstig som bara den. Och drickan tog såklart slut rätt fort:) haha typiskt. Har nog brutit min tå med, eller stukat den riktigt ordentligt. Gör grymt ont I hela foten I varjefall, och tån är helt sne. Men tänkte vänta en stund och se. Men jag har världens underbaraste dotter. Hon hjälpte mig in till sängen. Visserligen hade de nog inte hänt om hon inte släckt lampan I både hallen och badrummet trots jag var kvar där, så snubbla jag på badrumspallen. Men hon hjälpte mig, gick sen och kollade på tv. Efter en stund släckte hon och stängde av och kom in till mig. Jag frågade om hon inte skulle kolla mer, hennes svar var, Nae de var inge kul för jag sakna dig så mycket. Så ikväll är de hon som sover inne hos mig, vem kan säga nej till en sån sötnos.. Ska se hur de blir med foten, annars sova. Godnatt. Puss

PANIK

Kunde inte sova I natt. Först låg jag och tänkte på allt möjligt. Verkligen allt. Vilken tur att jag är mycket bättre människa än vissa:). Haha. Sen vaknade Bella, kliade henne på ryggen och prata en stund, egentligen väckte jag henne. För hon pratade I sömnen och jag började as garva:). Minns inte vad hon sa men nått om att hon brukar flyga I de blå. Sen somna hon om, och jag försökte somna igen. Men fick då en massa förvärkar. Och fick PANIK. Började tänka på förlossningen. själva förlossningen i sig har jag inte panik över, även om Jag ännu inte vet än hur de blir. Men vad gör jag om de skulle börja tidigare, innan mötet. Innan nått blir bestämt. Och vart ska jag göra av Bella, vart fan ska hon va vägen om Jag får värkar mitt I natten, hur ska jag komma till sjukhuset? och varför har jag inte börjat tänka på de här innan?

.

spännande va

shopping.

Idag har min sessa varit och shoppat.. Igen haha.. Hon köpte ett hello kitty läppglans, två nagellack (Rosa och lila), en nagelfil och en sminkväska. Så sött så, tycker de är rätt kul att hon blir mer och mer tjejig faktiskt. Förr var hon mer pojkflicka. Vilket hon gärna får vara med. huvudsaken är ju att hon är lycklig och trivs. Jag köpte lite till mig med, ett block och lite pennor:). Och imorrn blir de bio, vi ska se..... (har redan glömt vad filmen hette. Pinsamt). Annars händer väl inte så mycke mer. Mest mys. Mysigt va? - och att du mår dåligt och allt är skit är fan helt och hållet självförvållat. Så de så - Ska göra nått vettigt nu, typ sova, haha. Puss hej.

Kvällsöppet med Ekdal

Såg nyss på de programmet. Och de handlade om sjukvårds missar kan man säga. Om hon som satt häktad för den lilla bebisens död, och sen om fallet mimmi. Jag tyckte så synd om hennes man när han satt där, såg ut som han skulle börja gråta när som helst men försökte verkligen hålla de tillbaka. Nu såg ju inte jag dokumentären om den familjen I söndags, och känner honom inte heller, så vet ju inte hur han är. Men han såg så stimmig ut på nått rätt, som om han inte alls ville vara där, utan bara gråta. Eller klart han inte ville vara där. Men ja. Svårt att förklara vad jag menar nu men. Hans familj har blivit jävligt dåligt behandlade av sjukvården. Och läkaren borde definitivt inte få behålla jobbet. Även om han skött sig fläckeritt innan. Dåligt de där. Ska läsa en liten bok jag fick på skolan idag den är som tur var jätte liten. Från bris är den. Sen ska jag sova. Vilket ska bli skönt. Godnatt Puss

tröttheten löst.

Kom på varför jag är så fruktansvärt trött hela tiden. COCA COLA. Att de ska vara lösningen på allt då:). Haha. Nae men så här blir de varje gång jag slutar dricka de. Tyvärr. Och nu har jag slutat igen. Och är så trött så trött. Konstigt ändå. Men så är de. Mötet så skolan gick bra, var ju på föräldraträff ang Bellas skolstart i höst. Tur att carro var där, känner mig alltid så vilsen i såna situationer. hennes dotter är ju född ett halvår efter min. vi la även fram ett önskemål hos rektorn, eller carro skötte pratandet. Som sagt var, tur att hon var där. Tycker inte alls om platser med mycke folk. Blir helt jätte tyst. Jämt. Typiskt. Nae nu ska jag krypa på golvet. Och ta fram dosan jag hade ner bakom soffan.. Hoppas jag kommer upp igen:) puss puss

Trött idag.

Kan jag lova att jag är jätte trött och seg. Ändå somna jag jätte tidigt igår. Vet inte vad de är. Har börjat gå upp I vikt med nu. Massor. Från att först bara öka jätte lite. Till att stå stilla I vikt helt för att sen gå upp jätte mycke på 4 veckor, känns ju lite skumt på där. Sf låg på 30 igår. Så nu ligger jag på mitten kurvan igen. Och Pyrets hjärtslag var på 137. alla andra värden var med bra med. Bella tyckte de var tråkigt att följa med dock. Haha, kunde inte sitta still och ville pilla på allt. Och pratade hela hela tiden. när BM sa att man måste lära sig vänta sa hon drygt "men jag har inget tålamod" förstår henne. vi fick vänta en halvtimme extra pga de blivit fel IGEN.

Då var de dags...

Ska nu börja med kvällsmaten:). De känns faktiskt rätt skumt att börja med den redan nu. Haha. Så mycke är ju inte kl. Så har jag dåligt samvete för att Bella och jag tjafsade I morse. Så jag sa nått surt på dagis när jag lämnade henne. Innan jag kramade om henne, och sa hejdå. Så fick jag dåligt samvete och bara ville gå och hämta henne igen. Konstigt. Nae ska börja med maten nu. Hinner inte skriva mer. Ha de fint. Puss

poker.

har precis spelat texas. och de fega spelarna bara foldar hela tiden, inget kul då ju. men vad gör man. haha. ligger i min säng nu. och allt luktar bränt överallt. vilket nog är de ändå som varit lika mellan min grav. när jag väntade bella tyckte jag med att de lukta bränt, eller brandrök mer. skit svårt att somna då ju. på måste man hela tiden gå upp och kolla runt för att försäkra sig om att de faktiskt bara är inbillning. grym halsbränna med. aj aj. de hade jag aldrig med bella. däremot fick jag för mig att om jag somna skulle jag sluta andas . knäppt sånt där. hormonerna sätter verkligen ett spratt i hjärnan på en. godnatt, puss

gåtor

Sitter här och äter glass. Päron split. Och de står ju gåtor på dem. *Vem bor längst ner?* är de på denna, och jag som är så nyfiken nu skyndar mig på att äta upp så jag får reda på svaret. Haha. Kollade precis på nyheterna med, och lyssnar när Bella lever tusan I sitt rum, förstår inte alls hur man kan föra sånt liv när man sover, låter ibland som hon ska ska slå/sparka in väggen. Haha. Förstår heller inte varför de är så dåliga program på tv jämt jämt. Nått bra kan de väl visa någongång I varjefall. Nu är glassen slut. Svaret så gåtan är....... -Jordgubben. De var ju inte ens roligt. Haha

för din skull sandra.

haha. eftersom du undrade gör jag de här bara för din skull, medans jag ändå äter mellis här. -HELA VECKA 11- MÅN: har jag redan skrivit om. TIS: ska laga två maträtter och städa efter jag lämnat bus. Sen äta en, hämta bella tidigare, åka till BM. Så kommer sandra och Thea direkt när vi kommer hem, då ska vi äta. sen efter de gått blir de mys och läggdags. ONS: ingetspeciellt så dagen. men när jag hämtat bella ska vi mysa, sen laga mat ihop, sen direkt på föräldraträff så skolan. TORS: dagen? men vi ska leka mamma Pappa barn när hon kommit hem. FRE: fredagsmyset sa klart. LÖR: köpa present till Thea. och baka SÖN: leka, hon har veckan så sig att bestämma vad:). bella har även bestämt kvällsmat hela veckan. utom tisdag.

sammandragningar

De blev ingen diskning, jag som hade planerat på väl. Haha. Hade så mycke sammandragningar när jag plockat upp varorna att jag bestämde mig för att vila istället. Så jag gör de nu med fast jag ätit, och egentligen borde göra annat. Men nu är de ju tillåtet att vila när de blir så här.. Får helt enkelt plocka och greja när jag lagt bus istället för att ha egentid. Måste ju tyvärr lyckas få tid över till handla de som saknas med. Tråkigt. Men jag hinner definitivt inte imorrn.. Stressigt som de är ändå. Dagen imorrn är helt full satt..

Handlat för veckan.

Har precis nyss varit och handlat för hela veckan. Men måste tyvärr tillbaka, för de hade inte alla varor. Tycker inte om när de är så. Hur som helst kom nyss innanför dörren, ska snart packa upp alla varor, sen diska och efter de laga lunch till mig. Denna vecka har vi planerat väl:), så idag när jag hämtat på dagis ska vi leka med barbie, sen laga mat ihop och efter de mysa med boli, och sen kvällsmacka och läggdags. idag för 2 år sen var Hannah med mig hos doktorn. (jag hosta blod och hade tappat hörseln på ena örat). Sen utan för henne stod ambulansen, vi skämtade om att de var hos henne. Så var de de. Skumt. Resten är historia. Men rörigt var de, med 2 ambulanser, 1 polis och en riktigt ilsken hund. Så kom hennes mormor mitt I allt. Typiskt...

Min mage är deformerad...

och de vill inte säga lite heller. Haha. Ser inte alls klok ut. Vet inte hur Pyret lagt sig riktigt. Och jag kan heller inte riktigt känna vad skjutan de är för kroppsdel som bara sticker rakt ut här på vänster sida, funderar lite på om de är ena knät. Huvudet är de inte, inte heller rumpan. Tror inte de är dotten, för de känns som de ändå sitter något både över och under de som sticker ut mest. Men då är mer frågan, vart är andra knät? Haha. Så möjligt att de är nått helt annat. Men huvudet är större och de har jag kännt förut:) rumpan med. helt sjukt att de bara är 20,7% kvar... Och lite läskigt med. Sen är jag tvåbarns mamma liksom. Har ju bara haft en så himla länge. Och snart är mitt lilla troll storasyster. Förut sa hon, "mamma, jag älskar dig ändå, fast du har en bebis I magen" Haha. hon är sötast, min sessa. Hon tror inte Pyret kommer bli lika söt som hon....

beck och andra avenyn.

Kollade nyss på beck. De var den filmen som var den första beck filmen jag någonsin såg. Haha. Men bra var den I varjefall. Nu kollar jag på reprisen av andra avenyn. För jag missade lite av de I tisdags tyvärr. Känns skumt när man känner igen lite och vid andra tillfällen känner man inte igen nått. Men så kan de vara. Haha. Ska ju faktiskt se reprisen av de imorrn med. För Bella till gärna se de. Och hon får ju inte vara vaken på har dags:). Så borde kanske inte kolla nu. Men gör de ändå. Sen blir de sängen för min del. Ska bara kolla in lite lediga lägenheter först och hus med faktiskt:) Men sen blir de sängen, mysigt. Eller inte. De är ju bara jag. Jag och tjockismagen. Men alla revben är hela än så länge, även om de känns som de ska bli avsparkade när som:) godnatt puss

Barnamord.

Har precis nyss läst I både Corren och aftonbladet om mamma I här I linköping som misstänks ha mördad sin lille son. Knappt 2 år gammal. Tycker de är så himla otroligt sorgligt. Och kan inte alls förstå hur något sånt kan inträffa. Ett barn, ett litet litet barn. Och då tänker jag även mycke på helga så fort jag läser om barn och död. Om när jag den där morgonen fick veta att hon var död. Att jag hade så svårt att fatta att de var sant. Och jag fick inte direkt reda på mer än att hon var död. Tusen tankar I huvudet om vad som hade kunnat hänt. och när jag sen gick förbi pia och såg på löpsedlen att hennes Pappa satt misstänkt för mord. de var så hemskt. lika tragiskt som denna lilla pojke nu. fy.

mätt i magen. (har inte ätit en linjal, haha)

gud vad irriterad jag blir på skyddat nummer. de ringde igår. i telefonen jag inte använder, den låg i hallen och jag missade precis samtalet. och självklart har denne inte mage att sina upp igen. inte heller slänga i väg ett mess och säga vem de var, blir ju så nyfiken. tänk om de var nått viktigt. men då hade väl personen ringa igen. har ätit två underbart goda mackor nu till frukost i varjefall:) skulle druckit oboy till, men mjölken hade förvandlats till is under natten.

måste ju berätta en till rolig grej.

haha. när vi var på ikea och köpte hörlurarna ställde jag nog världens dummaste fråga till Bella. haha. jag frågade henne vilka hon ville ha, och hon pekade på de dyraste där och sa dem vill jag ha. haha. då sa jag lite snyggt att jag menade att hon fick välja färg på de från hyllan över alltså. haha. de blev de rosa, och de var de jag trodde hon skulle säga att hon ville ha från början, inte värsting lurarna. hon är söt hon. och så fruktansvärt smart, fattar inte vart hon fått de ifrån. men hon är riktigt smart. och helt underbar.

kyckling, melon och glass(88)

Gjorde en liten kyckling röra och åt den I tunnbröd. De var riktigt gott. Lite rinnig kanske, men god som tusan. Till efterrätt blev de honungsmelon, de var med gott:) så en 88:an glass på de sen med. Underbart. Nu ligger jag och kollar på filmen på fyran. Riktigt bra är den faktiskt, har dock sett slutet på den förut. Så vet ju ändå hur de kommer gå för killen haha. Lustigt att man bara sett en massa delar från olika filmer då, kan ju undra vad de beror på.. Som sagt var ligger jag ner, har riktigt ont I revbenen. Och ryggen med idag. Har nog gått lite för mycke idag. De känns I benen, är ju lite tyngre nu förtiden. Men de är mysigt. Skulle varit mysigare om man slapp all smärta bara... Ska kolla klart här nu.. Puss

de var de....

Dagen är slut. Haha. Började med att gå upp, packa och göra I ordning bella så hon blev riktigt kalasfin. Och de var hon. Sen kollade hon på tv en sväng medans jag klädde mig och så. Sen gick vi till bussen. Och åkte till busfabriken. Vinkade av henne när alla barnen gick in, sen gick jag med jocke, felix Pappa in till stan. och han gick vidare. och jag mötte Cissi. satt en stund på donken först. köpte mig sedan en ammningsbh. har ju vuxit ur de jag har:). sen kollade vi runt lite och satte oss på åhlens café. efter de hämta vi bella och åkte hem. här hemma kom sen bellas Pappa och hämtade henne. så nu har min sessa åkt:(. så vad skjutan ska jag hitta på nu då?

svar till Hannah:)

jag visste att de kunde bli så med andras barn, men jag trodde aldrig att de skulle bli så innan man ens fött barn. haha. jag frågade mamma och hon sa att de beror på att jag har barn sen innan så kroppen känner igen signalerna. skumt ändå ju. haha. nja stor och stor, inte om man jämnför henne med Bella haha

hmmm....

Idag är en sån där, eller I natt är en sån där natt när jag inte kan somna, bara ligger här. Varför? Gick ändå och la mig rätt tidigt. Hade tänkt gå och lägga mig innan nyheterna först. De vid tio asso. Men sen ville jag se vem som fick åka hem. Och så prata jag med mamma en sväng I tele med. Sen gick jag och la mig I sängen vid elva för jag var jätte trött. Ändå somnar jag inte. Ska de verkligen börjas med mina sömnlösa nätter igen? Jag är ju helt död hela dagarna då ju. Vill bara få sova... Snälla låt mig sova. är ju jätte trött ju, bara tänker en massa, på tusen och åter tusen saker. Mest en. Och mycke mycke mer. Pucko..

fy f***n säger jag bara

en del människor är verkligen helt j*vla dumma huvudet. de kan kan definitivt inte tänka med de som sitter innanför pannbenet. om de ens har nått där inne, de är nog den största frågan de. blir så trött påt så de finns inte... nu till nått annat då. läste på en sida hur man ska förbereda syskon till Bebisen, och ursäkta men hur dumma tror de att barn är? de stod att man helst ska vänta till sjätte månaden. de var nått med tidsuppfattning. de tror inte att syskonet märker långt innan att mamman har en bebis i magen?? jag var stor som fan i sjätte. jag blev stor direkt typ. aldrig att jag kunde hållt de hemligt för Bella så länge. nu är ju hon rätt stor. men hade hon varit mycke yngre hade hon ju fattat de ändå. barn är inte dumma. sova nu då . puss.

lite roligt.

Har ju hänt lite kuliga saker sista tiden. Jag tycker de var roligt I varje fall. Som när Hannah var hemma hos mig med Felicia, då så "Sa" lilltjejen att hon var hungrig, och gud vad de spände I tuttarna av bebisgråten, hade helt glömt bort den där känslan I brösten. Skönt är de inte:) men kul var de, de är då man kommer på att de inte är långt kvar. och när de kom in och Hannah lyfte upp henne tänkte jag bara, gud är de så där små. men de är ju tur de inte är större med tanke på vart de ska ut ifrån. Sen idag var jag I pia och köpte vr då sa staffan när jag la upp tidningen på disken. "Jaha kvinnoporr eller ja hm" haha, men de var nog roligare för mig som stod där än för er som läser om de här. haha. var och kollade på skötbord idag med. kul kul. ja ja ha de fint. puss hej.

Bellas nya skor (eller ena då)

MMS

Måste ju visa Bellas nya sko som hon är så stolt över, och tycker är så fin. De är den också. Hon kunde inte ens gå in I soprummet med skorna när vi skulle slänga sopåsen, och hon skrubbade bort en liten liten fläck som hon fick på dem när vi var ute. Hon som aldrig bryr sig om sånt utan rullar sig I leran på dagis. Haha, tyckte jag var lite skojigt faktiskt. Hon är så roligt min stora tjej:). Bästaste tjejen I världen. Och imorrn bär de av på kalas, spännande, hennes första riktiga barnkalas som hon är bjuden på. Med bara barn. Hon är bjuden på ett till nu I vår, men hon kan Inte gå, de krockar med Cissis konfa, lite synd tycker jag allt. Först tänkte jag att Bella skulle gå på kalaset ändå, men då blir ju Cissi ledsen. Man konfirmeras ju bara en gång I livet. Men jag hoppas på att jag kan gå med, men kan jag inte, då är de inte så mycke att göra åt. (Får be någon smygfilma med mobilen, haha). Ska nog vila lite här. Har grymt ont I revbenen så kan inte riktigt sitta idag heller.


Rädd, trött och uttråkad.

Rädd för att trilla tillbaka, men de ska jag ju inte, vill inte. Absolut inte. Så känner jag mig grymt grymt trött. Och tråkigt har jag med. De sägs ju att många bebisar har samma sovmönster när de kommer ut som de har I slutet inne I magen. Så de får gärna fortsätta så här nu:). Pyret har varit lugn och sovit hela natten, vaknade vid kvart I nio och började röra på sig. Haha. Tror ju att de är på I varje fall. Var lite orolig igår att de var så himla stilla. Någon som brukar fara runt hela natten var ju helt still, buffa ett par ggr men fick inte mycke respons tillbaka. Bara lite lite. Tänkte flera ggr ringa sjukan, bara för att jag ville höra lugnande ord från dem. Men när Pyret flyttade lite lite på sig när jag puttade på magen tänkte jag att h*n nog bara var trött....

dumma kramp.

den vill inte alls ge med sig. så himla mycke åt jag inte så de är därför jag fortfarande har kramp i magen. de vet jag. ont gör de i varjefall, hela hela tiden. minsta lilla rörelse. men känner mig fortfarande mätt så. lustigt. ska faktiskt sova hade jag tänkt. har tänkt rätt länge, men ibland känns de ju inte kul att lägga sig i en tom säng. nästan så jag hoppas bella vaknar och kommer inspringandes och kryper upp i sängen. fast de kan hon ju inte så länge jag sitter i soffan och häckar. eller ligger gör jag, kan inte sitta. dumma kramp. förövrigt är de inte bebismagen utan vanligamagen jag har kramp i., tror jag, de känns som de. . ja ja. godnatt. puss.

välfylld.

Har ätit alldeles för mycke. Känns nästan som jag ska spricka. Haha. Har lite kramp I magen nu faktiskt. Skulle nog tagit de lite lugnt, men de var ju så jävla gott... Gud vad de händer grejer då. Runt om kring än. Men men. Så kan de vara. Har till och med ont I hjärtat så mycke åt jag. Haha. konstigt känns de i varjefall. nu ska vi läsa saga och bara mysa. Bella håller på att klä om till jamisen nu. Och göra sig I ordning för sängen. Så passar på att skriva några rader.. Så söt min stora tjej så. Tror lite de är en pojk I magen. Kändes som de för några dagar sen. Haha. så jag har säkert fel. . nu är hon klar. puss.

gråta

Ibland känns de som man bara vill lägga sig som en boll I sängen och gråta, gråta I floder. Och precis så känns de nu... kl är massor nu och jag vet fortfarande inte vad vi ska äta. Typiskt. kanske ska tillägas att de inte är på grund av maten som jag vill gråta.

konfirmationspresent.

Sandra frågade mig I tisdags vad jag tänkt köpa till Cissi, har inte alls tänkt på de faktiskt. Hade ju för de första inte ens tänkt på de. Haha. Så himla mycke presenter som ska inhandlas hela tiden, så jag hoppas jag får nått fint tillbaka när jag fyller:) haha. Inget påkostat vill jag ha. Men de vet ni. De är tanken som räknas.eller kanske nått jag behöver. typ, ugnsform. men men. måste hur som helst börja kolla mig om efter hennes present. innan de är försent. så får vi se om jag kommer på konfirmationen eller om jag är upptagen med att föda barn, de är ju ungefär samtidigt. haha. om de inte blir planerat då. vi får se helt enkelt. beror ju som sagt på. antingn kommer jag fet som fan,. eller så kommer jag. med en liten bajs och kräksmaskin eller så kommer jag inte alls:)

tvättstugan och tingsrätten.

Hopp då har man tvättstugan idag då:) jätte skönt faktiskt. Inte just att tvätta men efter. Tog faktiskt tvätten I bellas gamla trasiga vagn. För de gjorde grymt ont I ryggen bara ner för trappen. Så var de samma sak idag de lär redan ett tvätt program inställt. Och de går inte andra. Dumma maskiner. Tingsrätten ringde mig nu på på morgonen. Förstod ingenting först, men sen sa hon att hon sökte Micke, som om jag vet vart han är då, de vet jag ungefär lika mycke som dem. så fatta ändå inte varför de ringde mig. Han har gett dem mitt nummer, är de inte bättre att lämna nummer till de han träffar, fast de är klart, vill man inte någon ska få tag på en så...

Sova då, kanske?

jo de ska jag faktiskt. Ska ju upp imorrn och pryla lite. Bella kom nyss inspringande och slängde sig I min säng och mumlade nått och somnade om riktigt snabbt. Jag hängde knappt med alls. Hon som är så himla stor och tuff =P vill sova med mamma:). Sött. På tal om stor, hon är ju faktiskt de, nästan så man till gråta. Fick papper idag om informationsmöte I hennes skola. Tänk att min lilla lilla tjej ska börja skolan. Så hon är ju inte så himla liten. Jag kommer ihåg hur stor jag kände mig när jag började skolan. Haha. Då var jag inte på himla katig ändå, som jag trodde haha. och när hon blir äldre, då blir ju jag de med. ännu värre nästan. åldersnoja vid 23, oj oj oj. nä sova nu då. puss hej. och godnått.

släktträd.

försökte ge mig på att måla ett släktträd till bella. men de var så jävla krångligt att jag gav upp. haha. ni skulle bara veta... så en grej jag alltid alltid funderar på när jag ligge på soffan och har sammandragnigar. vart man en läser om de så står de så alla ställen att man ska ta de lugnare. alltså att de är ett tecken på att varva ner. inte stressa och allt. men inte skjutan kan jag påstå att jag gjort så himla mycke när jag ligger i soffan och glor på tv. och de är ofta då de kommer. eller i badet. ibland när jag är ute och går men de kan man ju förstå men inte i soffan. jävla skumt.. min barnmorska sa när jag prata om förvärkar och sammandragningar, när jag hade så mycke. att lugna de inte ner sig när man satt stilla och vila en stund skulle man ringa sjukan. men hur gör man om man får dem när man redan vilar??

ikea

vi var ju på ikea igår. letade efter present till matteus. vilket vi lyckades hitta tillslut:). sen slank de med en massa annat också. bella fick ett par nya skor. jätte fina. så köpte vi ett par rosa hörlurar till henne med. betalade även en tröja till Cissi. men de ska mamma betala tillbaka. sen tror jag inte vi köpte nått mer. minns inte. haha. fick en lektion av bella idag med, om att hålla handen. de funkar tydligen inte längre:) för nu är hon en cooling. och då håller man inte i handen. de gör man bara om man inte är tuff. eller om man är kär. och hon är inte kär i mig så då vill hon inte hålla mig i handen. haha vem var de som tog tag i min hand när vi gick upp för trappan hemma sen då, när ingen sag..jag frågade henne om hon hade slutat vara tuff, då blängde hon bara på mig. min stora tjej som är liten när ingen ser:) sötast i världen......

Sommar.

Nu vill jag ha sommar. Nu nu nu. Vet att de ska vara vinter ett tag till, vill bara tiden ska gå mycke fortare. Var och inhandlade en Semla I morse. Eller mer än en blev de ju. De ligger ju två och två. Gott. Såg även ett hemskt troll, måste vara den fulaste människan här. Så grymt ful och äcklig. Tycker inte om henne alls. Blä.. Förr skämtade folk om henne dessutom. Jaja. Trött är jag. Saknar värmen. Kan inte tiden bara gå lite lite snabbare. Ska göra som någon annan. Hitta någon och gå vidare. Ska bli skönt. Puss

så jävla typiskt...

så ska detta bli en sån jävla natt med, en sån när man ligger och inte kan somna för att man är så grymt jävla sugen på nått. och denna natt är de fan Semlor. och inte har jag de liggande hemma direkt. åhhh.

känns inte alls bra.

är bara så himla nere, så himla ledsen. så himla trött påt. orkar inte alls. idag är ingen bra dag, ikväll är ingen bra kväll. inte alls, inte de minsta.... bara gråter och gråter.. ---- och visst att de kan hända att vi var 15 min försenade idag sandra. men hur många ggr har inte du varit sen? dessutom var de ju inte mitt fel att du skickas mess en kvart innan och säger att maten redan är klar, när vi faktiskt redan är på väg..

studiedag imorrn..

eller som bella säger studiodag, vilket innebär sovmorgon, ska bli skönt. tycker jag att jag förtjänar. Så jag hoppas innerligt att Bella inte vaknar 7 imorrn, vilket hon brukar när de är ledigt. Men när man ska upp, då minsann vill hon sova. Typiskt. Nu är sista dosen tagen, jätte jätte skönt måste jag säga. och hoppas de är läkt med som de ska. Bella har förresten en hel lista med saker hon till göra imorrn. Vi kommer inte ens hinna hälften:) så har hon säkert ångrat sig en fel med, nu när snön kom. Nae ska sova nu, innan de är får att kliva upp. godnatt. puss

min..

Bebisen väger ungefär 1,5-2kg och är 40-42cm lång (Beroende på vart man läser, hur verkligheten ser ut är en helt annat sak). Nu fungerar Bebisens 5 sinnen och de kan själv kontrollera sin kroppstemp. Bebisen sover 90-95% av tiden, (Har jag svårt att tro) men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. lungorna är nu färdiga och andningslektionerna pågår hela tiden, de tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem. Ofta med hicka som folk. Genom att Bebisen hickar kan man få en uppfattning om vilket håll den ligger vinklad, hickningarna känns mest från ryggen.. (Pyret har då ryggen åt höger, h*n hickar just nu).... Tycker de är rätt så häftigt ändå, att de liksom utvecklas en människa inuti än. De som är mest häftigt måste ju ändå vara att de bara är vi kvinnor som klarar av de=), de säger ju en del om oss. så släng dig i väggen jämnställdhet..

mötet inställt idag. igen

Fick nu för en stund sen reda på att mötet blev inställt hade varit skönare att veta de innan faktiskt. Hade jag inte behövt plocka I ordning när jag hade finfrämmat. Jag struntade I disken under tiden de var här men. Fixade I vardagsrummet. Hannah och hennes lilla sötnos var här. ni kan ju gissa vad de största samtalsämnet var haha:) så de ska vara. Jätte söt sovställning hade hon efter maten istället för att rapa:) sen kom pelle och hjälpte till att bära, inte lätt med alla väskor och bilbarnsstol och bebis inte. Sånt får jag fixa själv. Hannah har lyx. sen diska jag och hämta Bella nu är hon ute och leker med felix. och jag tänkte vila lite. torka tårarna först bara. och hoppas de slutar rinna nån jävla gång. ha de fint

Godmorgon..

Vaknade halv 5 idag. Försökte somna om och när jag äntligen var på väg att lyckas kommer lilltösen springande, slänger sig på fotandan och säger, hämta min kudde:). Så jag gjorde de. Och sen låg hon och pratade en stund, sen somna vi. Nu är jag grymt trött. Och har massor att göra som jag bara skjutit upp I helgen. Låg och tänkte tillbaka för förr igår med. För 1 år sen var jag nyinflyttad I denna lägenhet. Och några dagar framåt föddes Thea. För 2 år sen flyttade Tobbe in hos mig, efter att ha träffats på en fest 3 veckor tidigare. 3 år sen gick jag i skolan. Och väntade på studenten. För 6 år sen var bus bebis. Och tiden gick på sakta. Dagarna gick snabbt, men nätterna grymt långa. Nu I år sitter jag här, ensam. Bella är på dagis, och jag är jätte trött, och stor som ett hus. tiden går så snabbt. men ändå jätte sakta.

så där ja.

har precis varit inne och släckt hos bella, hon sover så gott så. stängde av hennes iteddy med, så nu har jag "mors lilla olle" låten på huvudet. ligger här i min säng och nynnar på den. eller mer tänker på den. orkar inte ens kolla på tv idag asso. konstigt de där.. men så kan de vara. blev grymt svettig nyss, och de kändes konstigt om nått, för jag är ju alltid den som fryser. jämt. visst att man blir varm på sommaren. men inte så här på vintern. aldrig. har blivit lite svullen nu med. med vätska och så. i näsan, som om den inte var tillräckligt stor innan:). ser lite kul ut faktiskt. blev även kallad fotboll idag. de var nått nytt faktiskt. har hört både de ena och de andra, men inte fotboll. Nae, nu ska jag sova, ha de fint, puss hej.

tidigt i säng ikväll..

ja de kan jag lova att de blir. riktigt tidigt typ snart. för idag är jag tröttare än tröttast. har inte gjort något ansträngande direkt heller. så förstår inte var denna trötthet kommer ifrån. gick upp skapligt sent, typ halv tio. jag diskade aldrig som jag skulle, tog ett bad istället. sen bada bella efter mig. sen filade jag i ordning henne naglar och vi gick till centrum och köpte fika. och lite annat med. bella ramlade och fick ett litet litet nästan osynligt sår på knät. såg ut som en finne men hon halta och var nästan döende, haha. köpte bamse plåster till de med. sen hem, fika och klippa och klistra lite. sen fixa mat och äta. precis klar med ätandet, och nu är jag helt slut...

Bella ville med ha en:)

MMS

Har mamma en, klart hon ska få en:) tycker de ser kul ut med näsan där, haha. Just nu håller Sofie på att göra ett pennställ med instruktioner från Bellas prinsessbok som hon fick I present. Var så kul för, några kvällar sen läste jag avsnitten, innan du börjar för henne. På sista punkten står de att man ska städa upp efter sig för en prinsessa håller alltid ordning. Sen var de inte mer med de och hon gick och la sig sov. Sen på morgonen kom hon in till mig och sa, jag kan väl vara en prinsessa ändå, även att jag inte håller så mycke ordning. Haha. De tyckte jag var så sött sagt. När jag berätta de för mormor, sa hon till Bella att våra riktiga prinsessor inte städar själva de heller. Utan att andra gör de, så nu lär ju Bella aldrig städa mer. Haha. Hon har aldrig direkt varit bra på de utan försöker få andra att göra de åt henne, men på dagis städar hon alltid, där är de så viktigt med ordning och reda så. Lustigt de där. Ha en bra söndag, nu ska jag diska. Puss


Hicka.

Pyret har hicka, och de vill inte säga lite heller:) har aldrig någonsin känt den så här tydligt innan. har kännt när Pyret hade hicka en gång innan, ett bra tag sen nu. då var de bara lite. med bella kände jag aldrig av de där med hickan, hickan alla pratar om, vem vet hon kanske aldrig hade de.. Pyret har i varje fall så hela magen skumpar med:) känns lite roligt. och konstigt....

Haha

MMS

Hade lite kul här, men de var grymt svårt för någon sparkade liksom tillbaka på pennan hela tiden :) vilket jag tyckte var rätt skoj. Nu ligger alla barna, och jag med för den delen. Tänkte ju sova. Är riktigt trött efter den här dagen. Bella sa förut när vi var på väg hem; var de imorrn vi skulle till simhallen? Haha någon motta får de va:). Har lovat henne de med innan Pyret kommer så vi ska dit med, men man behöver ju inte göra allt på samma helg. Vi ska även ut och äta med. Nått riktigt fint och gott. Hon föreslog då vesuvio haha, de blir de inte. De är förövrigt 23,6% kvar. Och såg nu med när jag tog medicinen att de är bara 2 doser kvar, gud så skönt. Pyret sparkar så jag får jätte ont nu, in I ena sidan liksom. Känns som de går sönder grejer där inne ibland asso, aj aj aj. Nu ska jag sova faktiskt. Ha de fint, godnatt, puss hej.


RSS 2.0