Söndag..

Kan de verkligen stämma? Är verkligen hela lovet slut nu och vi har missat allt kul?:@

Nu till något annat
Fan vad folk gnäller över hur jobbiga deras barn är.... Jag vill också gnälla över hur jobbiga mina tjejer är.. Hellre jobbiga barn än sjuka. Jag vill gnälla över att inte få sova för att de vill vakna tidigt och jag inte får sova. Än att ligga vaken och vara orolig att lilltjejen ska vakna upp nerkräkts och ledsen.
vill gnälla över att de är jobbiga och gnäller hela dagarna.. Men jag går mer än gärna omkring och bär min ledsna lilltjej på höften för att hon inte orkar krypa eller sitta. Men hellre vill jag att hon kryper runt förstås..

Min Bella är en ängel.♥. Hon har hjälpt mig nått så fruktansvärt mycke.. När jag var dålig hämtade hon grejer åt ossヅ och hjälpte till med så mycke. Nu när Linnéa vägrar bli frisk också. Hon försöker få Linnéa att skratta och le..
Underbar.

Idag blev de i varjefall storstäd i badrummet. Bella svabba golvet. Eller vattna deヅ eller vad hon gjorde.
De var i varje fall en vattenpöl där inne..

Så här alla tre tjejer badat här hemma idag..
Och så lite mys och film ocksåヅ. Annars har vi inte gjort så mycke mer. Sorterat en garderob med.. Så fint nu såヅ. Måste fixa en låda till skorna och kläderna nu bara..

hoppas på att de ringer idag..
nu ska jag vila.

Pusshej:*♥

. . . .

Följ min blogg med bloglovin

Mina älskade underbara super tjejer♥

♥Gabriella♥
Alldeles nyföddヅ..och nu förtidenヅ..

hon har allt blivit knäppare med årenヅ Hihi...
Men jag älskar henne lika mycke för de.
För hon är världens underbaraste


♥Linnéa♥
alldeles nyföddヅ..och nu förtidenヅ..
hon har vuxit så mycke såヅ även om hon inte är super lång eller så. Så är hon super smart och super goヅ♥.


blev inget samtal idag:'(

De tar aldrig slut....


igår kräktes de inte på hela dagen, visserligen var de ganska löst till och från. Idag i vilket fall var magen också bättre. Så då tänkte jag att vi skulle ta oss ut och handla på maxi.. Sagt och gjort, vi traskade dit. Först kollade vi lite leksaker. Och Linnéa kräktes lite så där som hon brukar. Så torkade munnen med papper och kollade vidare. Sen skulle vi kolla på lakan men hitta dem inte (just de jag ville ha alltså). Så frågade en som jobba där. Men de var slut, de hade inte tagit ner de andra bara:(. Sen gick vi bort till barnmaten. Tänkte köpa majsvälling för hennes mage nu. Och lite blåbärspure. Och när jag står där och kollar efter puren då kräks de igen. Massor. Sprutar ut flera ggr. Jag står där och vet inte riktigt vad jag ska göra. Hör mig själv säga "snälla sluta Linnéa. Snälla sluta nu". De hjälpte ju så klart inte. Börjar gå mot utgången och känner mig lite så där panik fylld. Så jag ringer mamma och säger jag behöver hjälp med Linnéa. Men hon var ensam hemma.. Som tur var så var Mats på väg hem så han kunde komma och hämta oss och hämta nya kläder till Linnéa..


När vi lagt på börjar jag nästan grina. De kan inte fortsätta mer nu.. Hon har redan blivit jätte smal tycker jag.. Armbandet sitter jätte löst..
Men vinterkräksjukan kan ju sitta i jätte länge.. 4-8 dagar. Men just nu känns de som de inte finns något slut..

Lööördag!!

...och snart är veckan!!.. *suck*

Ska alldeles straxt ta tag i köket. Har ingen motivation alls dock. Men de måste ju göras. Blir som hallen igår stor skur från golv till tak... Kommer bli så fint så.Har lite planer på att överraska Bella med. På grund av att hon var så himla underbar när vi var sjuka. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas dock. Men de fixar sig nog. Ska börja nu i varjefall..
Puss Hej:*

Fredag..

Helgen är här.. Fast de är som vilken dag som helst nu ju.. Bella är hemma med, våga inte chansa ifall hon blir sjuk, så fick hennes far nått jobb erbjudande i helgen med. Så bättre han jobbar då..


... ヅ


Tappa helt bort mig när de ringde nu...
...men de gör inget. Väntade ju på att de skulle ringaヅ


Idag har vi varit lite bättre och uppe. Och jag var tvungen att handla. Blöjorna tog slut och så behövdes de något gott med, de är ju faktiskt helg. Och Bella har lidit tillräckligt av att vi varit sjuka här hemma. Här även städat lite. Tänk att de blir så sju helsike stökigt hemma hos mig när jag storstädar. Förstår inte... Tusen projekt på en gång. Hallen är skit fin i varjefall haha. Skrubbat alla golvlister och alla andra lister med. Hann inte med så mycke mer rum. Men köket är på god väg..

Trist..

Hoppades så att de skulle vara sluten på eländet i morse där.. Men denna lilla ungskruttakräktes igen på kvällen :-o :(.. Lite tråkigt. Och tycker så synd om henne.. Hon ser alldeles skräckslagen ut när de sprutar upp liksom..

Så de fick bli bli en dusch till för henne igen
Hon tycker verkligen inte om att duscha min stackars sessa:(

Torsdag..

Hopp, idag hade jag tänkt att vi skulle åkt till vadstena och hälsa på Elin för de är verkligen så himla länge sen vi sågs:(. Eller hon var här en snabbis i höstas. Men gången innan var 2,5 år sen.. Väldigt lång tid, saknar henne..

Har även missat en tur till busfabriken som jag hade tänkt vi skulle åkt till. Suck.
Istället ligger allihopa i mitt sovrum..jippi
Är i varjefall tillräckligt pigg för att våga ta kort på oss idag.
Men jag kan nog räkna mig som helt frisk 48 timmar från igår kväll som de ser ut nuヅ. Och förhoppningsvis var de Linnéas sista nu i morse..
Hoppas hoppas

Bella den busen har fortfarande klarat sig ett under. Men hon är lika slö som oss ändå.. Man blir väl som man umgåsヅ..

om Linnéa fortfarande sover när glassen är uppäten så blir de att ta sig en titt på mitt album igenヅ

Ha de bra
Puss Hej:*

Kan inte sova. . .I natt är de en sån natt när jag inte kan sova.. En ganska jobbigt sådan, för jag är hur trött och slut som helst men ändå somnar jag inte. Gick och la mig för himla länge sen.
Men när man ligger där på kudden och nästan sover börjar de virvla runt en himla massa tankar i huvudet. Både roliga och tråkiga, bra och dåliga.. Tänker på allt mellan himel och jord, på livet och på döden. Glädje och sorg..
Med andra ord, på allt man någonsin kan tänka på..

Mest bra tankar, på sånt som gör mig extra glad, men så blir de plötsligt så sorgset..
Tänker på allt jag borde sagt i vissa situationer och samtal men som jag ändå aldrig sa.. Oftast håller jag ju bara tyst. Fast att jag vet att jag borde sagt många saker till.. Vilket är ibland bra också, men oftast inte. Beror mest på situationen..

Nu har jag nog yrat färdigt. Vilket jag ofta gör när jag är riktigt trött, bara svamlar en massa.
Hoppas i vilket fall på att kunna somna nu eller så fort som möjligt. Snart dags att vakna.. Och förhoppningsvis mår vi snäppet bättre i morgon också. Bella har faktiskt fortfarande inte blivit sjuk:)

jaja Puss Hej:*♥


Så seeeg...

...men tog mig ändå tid och ork att börja med albumet. Eftersom jag var så dum och på började allt en fredag fick jag ju vänta extra länge på korten:).
så typiskt mig på något vis..

De är långt ifrån färdigt men de är en bra början:)

Har ju tvättid idag. Och jag måste tvätta. Kan verkligen inte vänta flera veckor till. De går inte. Får bita ihop och ta mig ut helt enkelt..

Onsdag!!

De har ju inte varit några super roliga dagar direkt..
De började i måndags. Linnéa var larvigare än vanligt och en stund efter tyckte jag att hon kändes varm. Men sen var allt som vanligt igen.. Och vi kom hem, jag var tröttare än vanligt och Linnéa kräktes på mitt täcke.. Mer än vanligt men inte så att man tänkte på de så jag torkade bort de och senare när de var dags för kvällsvällingen åt hon bara 40 ml för att en liten stund efter kräkas ner hela sig, mig och sängen.
Så de fick bli duschen, och efter de bara fortsatte de. Och när de var som allra värst fick jag panik och tänkte flera ggr att jag fixar fan inte de här själv. Men de var bara att bita ihop. Men hemskt var de
På natten var de min tur. Vaknade upp och kände mig konstig. Mådde inte vidare illa utan de kändes bara konstigt men tänkte att de var nog lika bra att dra till sig hinken ändå. Och jag hade så rätt så.. Blev i stort sätt sängliggande hela tisdagen. Utom när jag sprang upp på toa vill säga.. Antar att jag redan berättat för mycke.. De var hemskt i vilket fall. Kroppen helt orkeslös.. Och klockan gick så himla sakta.
Är så stolt över min stora sessa som hjälpte mig massor igår. Utan henne hade de inte gått.. Frossa till tusen hade jag också i stort sätt hela dagen. Ont i varenda skellet ben, huvudvärk till max.Tog några värktabletter till slut när jag kände att jag vågade. Vilket resulterade i att jag svettades som en tok men värken blev bättre..
Linnéa är jätte seg, men hon har fått i sig både isglass, lite välling och blåbärssoppa. Just nu är hon ganska pigg. Sitter upp och leker. Men hon sover mer än vanligt.. Jag är fortfarande sängliggande. Även Bella nu. Hon ligger här breve mig med hinken i högsta hugg, hon har inte kräkts än, men hon tror att hon mår illa och trött är hon med. Vilket märks för hon blir extra tjurig då..

Kan ju berätta något roligt mitt ibland all skit igår damp de ner något roligt i brevlådan

Så så fort jag orkar ska jag fixa med fotoalbumet jag har gjort.
Förut längtade jag efter korten. Nu längtar jag bara efter att bli frisk så jag kan fixa med dem också..

De var väl allt, nu ska vi vila igen..
Puss Hej:*

Söndag!!

Söndag idag.
Först gick dagen riktigt segt.. Sen kom Cissi hit och umgicks lite. Sen gick vi hem till henne en sväng. Hon skulle vissa vad hon hade gjort på datorn. En film med Bella och Linnéa:) jätte fint..
Sen bestämde vi oss för att ta en sväng på ikea. Jag behövde mer tejp från bokhandeln, så fikade vi när Linnéa behövde käka.. Sen hann vi inte med så jätte mycke där..
Men på vägen dit var de himla mycke snö att pulsa omkring i. De var faktiskt rätt bra skottat och jag tycker de var riktigt fint och mysigt ute med all snö.. Så som de varit idag ska de vara varjedag på vintern. Möjligtvis lite varmare:). Så ska man ju ha en skoter med förstås :).När vi hade varit på ikea gick vi till maxi och kollade. Tänkte handla nått gott till kvällen och lite så. Så där hade de nått erbjudande på de jag tänkte köpa till Linnéa i födelsedagspresent. Så givetvis inhandlades de nu på en gång.. Som tur var fick vi skjuts hem sen.. Mats kom och hämta oss, Cissi hade ändå honom på tråden så lika bra att passa på att fråga. Tur de blev mycke att bära fast kylan var nog värst.. Hade lite för lite på mig. Så imorgon blir de att pälsa på sig ordentlig:)I don't know what it is that makes me love you so I only know I never want to let you go Cause you started something Oh can't you see Ever since we met you've had a hold on me It happens to be true I only want to be with you
It doesn't matter where you go or what you do I want to spend each moment of the day with you Look what has happened with just one kiss I never knew that I could be in love like this It's crazy but it's true I only want to be with you
I don't know what it is that makes me love you so I only know I never want to let you go Cause you started something Oh can't you see Ever since we met you've had a hold on me It happens to be true I only want to be with you
You stopped and smiled at me And asked me if I cared to dance I fell into open arms And I didn't stand a chance
Now listen honey I just want to be beside you everywhere As long as we're together honey I don't care Cause you started something Oh can't you see Ever since we met you've had a hold on me It happens to be true I only want to be with you No matter what you do I only want to be with youNej nu blir de i varjefall sängen för mig.
Puss Hej:*

Söndag!!

Söndag idag.
Först gick dagen riktigt segt.. Sen kom Cissi hit och umgicks lite. Sen gick vi hem till henne en sväng. Hon skulle vissa vad hon hade gjort på datorn. En film med Bella och Linnéa:) jätte fint..
Sen bestämde vi oss för att ta en sväng på ikea. Jag behövde mer tejp från bokhandeln, så fikade vi när Linnéa behövde käka.. Sen hann vi inte med så jätte mycke där..
Men på vägen dit var de himla mycke snö att pulsa omkring i. De tar faktiskt rätt bra skottat och jag tycker de tar riktigt fint och mysigt ute med all snö.. Så som de varit idag ska de vara varjedag på vintern. Möjligtvis lite varmare:). Så ska man ju ha en skoter med förstås :).När vi hade varit på ikea gick vi till maxi och kollade. Tänkte handla nått gott till kvällen och lite så. Så där hade de nått erbjudande på de jag tänkte köpa till Linnéa i födelsedagspresent. Så givetvis inhandlades de nu på en gång.. Som tur var fick vi skjuts hem sen.. Mats kom och hämta oss, Cissi hade ändå honom på tråden så lika bra att passa på att fråga. Tur de blev mycke att bära fast kylan var nog värst.. Hade lite för lite på mig. Så imorgon blir de att pälsa på sig ordentlig:)I don't know what it is that makes me love you so I only know I never want to let you go Cause you started something Oh can't you see Ever since we met you've had a hold on me It happens to be true I only want to be with you
It doesn't matter where you go or what you do I want to spend each moment of the day with you Look what has happened with just one kiss I never knew that I could be in love like this It's crazy but it's true I only want to be with you
I don't know what it is that makes me love you so I only know I never want to let you go Cause you started something Oh can't you see Ever since we met you've had a hold on me It happens to be true I only want to be with you
You stopped and smiled at me And asked me if I cared to dance I fell into open arms And I didn't stand a chance
Now listen honey I just want to be beside you everywhere As long as we're together honey I don't care Cause you started something Oh can't you see Ever since we met you've had a hold on me It happens to be true I only want to be with you No matter what you do I only want to be with youNej nu blir de i varjefall sängen för mig.
Puss Hej:*

Min bus


Lite bilder. . .

Bara för att jag inte kan somna tänkte jag klämma in lite bilder så här på kvällskvisten:) eller natt då..Linnéa busar. Mitt lilla

 
Bella leker med kameran. Mitt stora


älsklingar♥Fick inte med bilden jag ville ha med. Då den låg i en annan mapp.. Där andra de och lägga upp vid senare tillfälle:)..

Ska väl ge mig på att försöka sova igen då...
nattinatt
Puss Hej:*


Lördag..

Andra dagen har gått..
Hade tänkt åka till busfabriken idag. Men de blev inte så. Stannade hemma pga de väder som just nu råder... Kanske åker i morgon om de skottat och de ser bättre ut. Annars blir de förmodligen tisdag eller torsdag beroende på vad vi planerar in mer nu under lovet.


Idag har de blivit lite pyssel istället.. På började fotoalbumet. Måste dock vänta tills jag har mer kort innan de går att göra färdigt. Och så gjorde jag en dörrskylt till Bellas rum när jag ändå var i farten.
resultat:  

Ska givetvis göra en till Linnéa också..

Just nu kollar vi på family guy. De är inte så himla kul faktiskt. Så hoppas de är något annat bra på tv ikväll.. Nu ska jag vara lite social igen..
puss hej:*


Fredag!!

Borde sova nu! Konstigt att jag inte gör de faktiskt.. Sov lite middag kan man säga med Linnéa idag. Så glad att hon vaknade 6 och var trött på förmiddagen idag:).
Sen upp och luncha och invänta Bella från skolan.. Och när hon kom hem blev de en tripp till ikano, fixade en sladd och balsam till mig då jag fick jävla utslag av barnängens.. Trippde runt lite på ikea lagret med Sandra ville vi skulle köpa med oss skåpdörrar till henne men insåg när vi såg paketen att jag absolut inte skulle fixa ta dem på bussen med vagn och barn och allt. I varjefall inte no de ville ha hela:)! Sen när vi väntade bussen blev de sagoland en snabbsväng. Vet en av sakerna Linnéa ska få när hon fyller nu..

Just de, fick pyssel paket på porten idag:)
De kommer till slut att bli ett fotoalbum:)

Sen åkte vi till Sandra +familj. Så har umgåtts med dem hela kvällen. Linnéa stod och grejade vid bordet och ramlade. Vilket hon förövrigt blivit rätt bra på så nu hamnar hon på rumpan.. Dock inte denna gång. De small till ordentligt. Först var de väl inget med de... Men hon var knäpp tyst. Inte ett ljud alls. Blev livrädd och for upp som en blixt och så fort hon såg mig (Och sandra som också for upp pga tystnaden) så började hon gråta. Gud vilket lättnad... Hon fick inte ont, men vi skrämde henne..

så åkte vi hem igen förstås:).
2 samtal har jag hunnit få med.. :)

Fast nu blir de sängen.. Så himla trött...
nattinatt. Pussar:*

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Torsdag!

Förstår inte hur jag kan vara så himla trött hela tiden? Eller ja. Jo lite fattar jag men ändå:). Torsdag idag då.. Snart fredag:)

idag har jag i varjefall färgat håret, blev bra trots allt..
Först kom chock nr 1

skulle jämna ut färgen med en kamm och fick detta hår i handen efter två drag. Vågade inte kamma mer...

Sen kom chock nr 2..

håret blev blå lila.. Typiskt..

Sen kom resultatet:)

De blev inte så illa tillslut när håret torkat. Skiftar lite i blå lila. Som förhoppningsvis försvinner.. Så är de lite tunnt dock.


Annars har de inte hänt så himla mycke idag.. Lekt lite. Ätit. Handlat också. Ja de vanliga alltså... Nu är de mitt i natten ju så..

nattinatt. Puss hej:-*

Onsdag!

Ibland behöver jag en spark i röven för att komma igång.. Och de fick jag idag.. Så lite av resultatet och en Bella med förstås:)

nöjd??


idag har jag och Linnéa slappat. Eller inte... Hon ville inte:)! Sen har lillbus även träffat sin pappa och vi var i huset. Bakade lite semlor, spelade pingis och åt semlor givetvis:) blev morotssoppa med..

Nu ligger jag och glor på tv. Astråkigt. Just de har ju städat lite med:). Nu väntar jag bara på att "någon" ska höra av sig som lovat..

Ny dag idag igen.

Denna gång hoppas jag att jag lyckas skriva hela inlägget utan att stänga ner allt 400 gånger för att sen ge upp..

ligger och väntar på att väckarklockan ska ringa så de blir dags att gå upp. Inte långt kvar nu.. Kollar lite på tv med, såg lite os till och med. När vi tog emot medalj!!

sjukt mycke tankar idag, tankar jag inte trodde att jag skulle ha.. Sorgligt..

Eller igår kanske man ska säga.. Vad hände mer igår då? Jo jag var himlans trött. Och sen åt vi semla givetvis:) och Cissi var ju här eftersom de var tisdag.. Så gick vi även till ikea.. Mysigt.. Förra tisdagen med Cissi blev de pulkaåkning. De har jag nog glömt skriva..

I morgon ska vi på gruppverksamhet. Eller onsdagscafé, eller möte som jag säger.. Blir ju dyrt att åka dit förjämnan ju nu när Bella också kostar på bussen. Nästa vecka skulle de antagligen bli skridsko åkning. Så ska fråga om Bella kan åka själv. För jag har tvättstugan då, är så ont om tider. Speciellt när man tagit fel på dag.. Måste tvätta. Har sköljt av massa som bara väntar på att tvättas. Kräkslakan och bajsiga kläder. Blä. På tal om sånt äckligt. Hatar att inte kunna vädra i badrummet. Sticker ju. Och fönstret är igen snöat.
Någon som vill klättra upp på taket och skotta??.
Nä nu har jag nog inget mer att säga. Finns risk för att jag yrar iväg ordentligt då:)
Puss Hej:*

. . . . .


Trist..

Ligger för närvarande och kollar på film.. Eller den slutar visst nu:)

Bra var den i varjefall. Och nu byter jag till nästa. . Har lite tråkigt måste jag säga.. Men så kan de vara.

i morgon är de måndag igen:( trist. Och sen kommer veckan springa förbi.. Sakta men säkert i varjefall..
(L)puss hej:*

Glad Alla HjärtansDag♥

Egentligen har jag inte så himla mycket att säga mer än ♥GLAD ALLA HJÄRTANSDAG!♥ då de är idag. Och så förstås...

Gud vad jag längtar efter sommaren..

idag blev de rätt lugnt. Skulle åkt vill Hannah en sväng, men de blev inte så pga feber och elände. Igen. Förra gången var de vi, nu dem. Typiskt. Så Cissi har varit över hela dagen, gick vill ikea en sväng, sen fortsatte vi fixa med hennes naglar efter att Linnéa hade lagt sig..
De blev riktigt fina med tanke på att jag aldrig gjort sånt förut.:). Blev lite tv med och väldigt mycke telefon.. Fanns tyvärr inga bra filmer idag heller ju. Eller så missa vi dem bara helt enkelt..

Imorgon tidigt. Mellan 10-11 kommer Sandra och Thea hit. Så jag borde sova. Kan bara inte somna:(..

var bara tvungen att test skriva lite hihi.
. Godnatt:*..

Hmmm...

Börjar visst bli lite dålig på de här... :)

Kan ju skylla på att mobilen inte går att ladda längre. Så har varit utan ett tag, nu laddar jag dock batteriet I en annan telefon. Gött de. Så skrev jag ett inlägg den 8:e men de försvann när jag skulle lägga ut de. Suck..

3 feb 10 - Sandra Salle Gullberg 22 år..:)


Gratulerar så mycke på 22 års dagen:)
hur känns de nu då, att bli ett helt år äldre bara så där??

Ha en toppen dag I varjefall:)
Kramar från oss..

RSS 2.0