Buttface hahaha

Jaha, så alla hatar mig:) och jag ser tydligen ut som ett anal I ansiktet, ska tydligen krävas en påse över ansiktet för att bli snyggare.
HAHAHAHA

Shit vad de vimlar av små äckliga människor på nätet som aldrig växer upp.
De är nästan skrattretande när någon patetisk nolla skickar såna där kommentarer. Dessutom är de alltid anonyma. De är fan ingen som vågar stå för de dom säger. Största anledningen är att de saknar självrespekt och är så jävla äckligt fula själva. Jag vet att jag är snygg

Stora tjejen:)

5885 gram & 59 cmÄlskar henne oehört mycke.
Självklart de andra också:)<3

jag...

...såklart:)

Tomt utan mitt trollSaknar  dig!!

så himla mycke..


Är hur trött som helst!!

Och har varit hela dagen idag

Men inte skjutan kan jag somna för de, sjuk är de kan jag lova för jag vill bara sova:) *Rimma* imorrn ska vi åka och lämna bustrollet I vadstena också. Blir bussen denna gång. Mats bil är "knäpp".

Jaja hur som helst är jag hur trött som helst. Och inget vettigt har jag och säga, känns som jag bara vill repetera mig I allt. Haha.. Om man skulle försöka sova igen då:)
Saknar saknar saknar
Puss
<3

Ibland bara vill jag skrika de rakt ut:

Jag Älskar Er

Jag Älskar Er Jag Älskar Er Jag Älskar Er

Jag Älskar Er

Jag Älskar Er Jag Älskar Er Jag Älskar Er

Jag Älskar Er

Jag Älskar Er Jag Älskar Er Jag Älskar Er

Jag Älskar Er

Jag Älskar Er Jag Älskar Er Jag Älskar Er

Jag Älskar Er

Jag Älskar Er Jag Älskar Er Jag Älskar Er

Jag Älskar Er

Jag Älskar Er Jag Älskar Er

Jag Älskar Er

<3
<3 <3
<3 <3 <3

Duktiga tjejen:)

Världens duktigaste Linnéa:

Som vände sig från mage till rygg idag.. :)Hon blev rätt chockad:), vet dock inte vilket som var mest chockerande:) de att hon rullade runt, eller att jag skrek rakt ut och klappade händerna haha.
Hon börjar bli stor nu, de går så himla fort. Och på söndag blir hon 4 månader redan. Inte klokt.
Snart är hon lika gammal som Bella och går I skolan:(

SaknarJa de som står på bilden säger väl allt...

Saknar dig så himlans mycke..


Malin säger Go'Natt till folket..
Puss

Misslyckad dag:(

Dagen blev inte alls som planerad:( helt besviken.
Idag skulle jag:
*Gå varvet
*Magövningar
*Duscha
*Smörja in mig
*Tvätta
*Ge Linnéa mat många ggr:)
*Städa
*Diska
*Hämta Bella
*Laga middag
*Bjuda Sandra och Thea på middag

MEN
De regna när jag gick:(. Någon tvätta på min tid, och sen SURA jag bara tills jag hämta Bella (kom försent), hann slänga in 2 maskiner, fick hänga inne. Så stress diska jag de vi behövde innan maten.
Måste ha tvättmaskin!!

Knäpp dröm

Så här nu när jag ligger I sängen och ska somna och drömma tänkte jag berätta om en dröm jag hade I morse:)

Drömmen handlade om Christer Fugelsang, och jag satt och läste I tidningen att han hade dött för att uppskjutningsförsöket gick snett eller nått.
Sen vaknar jag av att klockradion dånar för full. De är nyheterna och där pratar de om honom, han hade inte ens åkt:) och jag fatta då inget, vadå inte åkt han dog ju. Då fatta jag att de varit dröm (måste hört hans namn innan då kl ringde 20 min)

Nunnor och ost:)

Var tidigare idag på centrum en tur med min syster. Eller två av dem till och med:) Cissi mötte vi upp utanför hennes skola. Sen gick vi till biblioteket för sandra skulle låna en flora. Hur som helst så skulle hon handla lite också och de var även 2 nunnor där som handlade idag. Har jag aldrig sätt på willys här. När vi bodde I vadstena var de ju alltid fullt av dem:) haha. Hur som helst när sandra betalat sa hon De är nog rätt som de säger om nunnor och ost Då hade hon handlat 50 ostar minst:)

Vem är den ansvarige?

Har läst ganska många artiklar om de 3 barnen som föll ut genom fönstret på 3.e våningen på sin skola idag.
(Vet tyvärr inte hur man länkar när man är inne med mobilen, så vill ni läsa kan ni väl gå in på vilken nyhetssida som helst)

Hur som helst läste jag nyss om vem som ska vara den ansvariga för olyckan. Arbetsgivaren, underhållaren m.m. Men jag själv skulle väl säga LÄRAREN, och denne står inte ens med. Inte skjutan låter man väl 3 små barn sitta och luta sig mot ett fönster??

Cissi är smart:)

Cissi kollar I jyskreklamen och utbrister;
- Födelsedagspriser? Men hur vet dem att man fyller år då???

Jag sa då att de var nog så att de var butiken som fyllde år:D
- Jaha, svarade hon lite frånvarande..

Varpå jag säger; DE ÅKER RAKT IN PÅ BLOGGEN!!
HAHA HAHA HAHA!.

Cissi är alltså här ikväll, lite ovanligt så här mitt I veckan. Bella ligger I sängen och de ska Linnéa med göra alldeles snart. Vi kollar lite på tv nu, nu ska jag vara social igen
Puss hej.

Måndag ännu än gång..

Hur många måndagar finns de egentligen? De måste lätt vara mer måndagar än fredagar I varjefall, de är jag säker då:) haha

Måndag morgon I varjefall, disken är diskad, de är undan plockat och golven dammsugade, Linnéa sover och kl är bara 10 vad händer nu då?
Vi ska gå möte idag faktiskt, sitter mest och väntar på de nu, sen kl 13 ska ju Bella hämtas I vanlig ordning. Hoppas hon kom I tid, vi försov oss I morse :s.
puss hej

Gratulerar

Grattis Mamma på 44 årsdagen:)

(Förlåt mamma men du blundar ju ta mig fan på varenda kort haha)

Idag fyller alltså mamma år, så då var vi där och fikade idag. Och egentligen skrev jag grattis redan I natt och ett långt roligt inlägg. Som jag skicka via mms, men de kom aldrig fram:( jag som kände mig så vitsig:) haha.
Cissi följde med hem sen och hjälpte till med mat och så och jag hjälpte henne med håret:) så fin så:)

mohahaha


Bella <3

Idag skulle Bella vara sådär super gullig hade hon tänkt:)

När jag höll på med degen frågade hon mig när jag skulle gå på toaletten. Jag svarade att jag inte visste men inte än på en stund, och då sa hon att jag absolut inte fick gå in där för hon behövde gå haha. Sen tar de nog bara en halvminut så vrålar hon rakt ut MAMMA KOM FORT.
Går in, hon ber mig kolla ner toan och jag bara skratta:)
Då skulle hon vara snäll och sätta I en ny toarulle och tappa rulle och träbit I toan.
Så söt så:)

Äntligen Lördag:)

Ligger och gosar lite I sängen, har varit uppe och klätt på oss och Linnéa är ätit och när vi ska gosa som bäst så somnar hon om:)


idag får jag äntligen hem köksbordet jag väntat på sen november. Hoppas de får plats haha, men de borde de och där vid mitt hela köksbord med fyra hela tillhörande stolar ska vi äta pizzabullarna jag ska baka ikväll:)
Gott ska de bli:)
Kanske ska gå upp och göra sig I ordning nu
Puss

Jaa ni:)

Imorrn ska vi till rektorn:)


Ligger i sängen och ska sova..
Linnéa har varit på strålande humör halva dagen Idag i varjefall, så de är ju skönt. Blev halva igår med, imorrn hoppas jag på hela.

Så när barna somnat (Linnéa efter en timmes tjutande) så passade jag på att diska, bada och plocka upp efter dagen. Hann se lite film också:) så kl blev ju ganska mycke nu haha. Super skönt med tystnaden, nästan för tyst!

Tröttare än tröttast!!

...och då har jag ändå vilat idag.
I morse ville Bella gå utan oss till skolan. Hon är ju stor nu:) men hon ville i varjefall bli hämtad, tur de. Linnéa fick i varjefall sova klart i morse, så hon har varit på bättre humör idag, då passade jag också på att vila lite.

Sen blev de lite städning, gosande och pratande innan vi gick bort till skolan.

Nu sitter vi och väntar på att Sandra ska höra av sig och säga; "maten står i ugnen, de är bara att komma bort" :)

Trött:)

Oj vilken konstig dag de har varit idag
Är inte alls van att kliva upp så har tidigt. Och de har visat sig I allt:) haha. Tänkte bla gå och laga kvällsmat men upptäckte att kl bara var halv 4:) så fick allt vänta en stund till. (Hade nog lite med att göra att Bella som slutade 3 förut nu slutar 1 + att vi gick upp 1 timme tidigare än vi någonsin gjort). Så har Linnéa varit jätte gnällig hela dagen idag. Inte alls som hon brukar:(. Och kl går jätte sakta känns som den är 23 nu. Men inte ens 21. Suck.

Första dagen I skolan.

Då sitter Bella I skolan nu då:)
känns lite skumt måste jag säga. Och jag hoppas vi kommer in I alla nya rutiner rätt snabbt nu. På vardagarna I varjefall:) på helgerna får de gärna vara som de har varit men så lär de förstårs inte bli haha.

Försov oss lite granna I morse. Men vi hann ändå. Sofie kom hit och gick med oss till skolan. Kändes lite konstigt att vara ute så tidigt bara. Och när Bella gått in gick jag hem, sen till centrum. Och där står ungdomarna och krossar glasflaskor redan:(

SKOLDAGS:)

Ligger I sängen och försöker sova.
Men lyckas inte särskilt bra. Man kan ju undra vem de är som är mest nervös inför morgondagen haha.
BELLAS ALLRA FÖRSTA DAG I FÖRSKOLEKLASSEN
Jag är som vanligt nervös för att försova oss. De får vi ju absolut inte göra. Jävligt nojig över att jag inte lagt fram några kläder med. Borde nog gjort de. Har flera ggr funderat på att gå upp och göra de nämligen, men då kommer jag bli ännu mer pigg. Men de kanske krävs för att jag ska kunna somna? kanske inte?

Försöker sova

Ligger I sängen.
Försöker sova...
Så kände jag nått på armen och blev grymt rädd. Haha..
- så var de bara mitt hår som kittlade.
Haha rädd för mitt eget hår, de är ju inte alla som är de. I'm one of a kind you know:)

Fast de är grymt svårt att sova till detta bröllande. Nu är de; "Money money money, most be funny, in a rich mans world, aaaaaaahhh"
Skit jobbigt är I varjefall, huvudvärk har jag också:(. Men vad gör man.
Puss hej,
leverpastej

Sorterat

Idag har vi sorterat, massor
Delade upp alla gamla mcdonaldsleksaker och böcker vi haft när vi var små:) leksakerna var lite svåra att hålla reda på, de från 90-talet, de från 80-talet var inte så svårt:)
Böckerna var vi lite oense om också:) så har de även städats I källaren. Så nu finns de massa plats att lägga in ny skit på, haha. Står rätt mycke här uppe nu, vi har sorterat kläder också.

Nu sitter jag och lyssnar på grannarna som sjunger karioke. Inte vackert. "Föörr aatt duu ääällsskaaaar"

Hemma igen:)

I världens åska, blixrar och störtskurar packade vi in oss I bilen. På färjan sen kom allt hagel, de var fan otäckt. Sen såg allt ut så här


Väl hemma var de fullt upp, tvättstugan hade jag, var uppe och handlade mat, och så var Linnéa med sin pappa medans jag tvättade, lagade mat och duscha och så hjälpte jag Bella med badet också. De små sover så gott nu, Bella snarkar till och med haha. Linnéa är faktiskt helt tyst.

Sista dagen:)

Linnéa vaknade inte fören 9, så vi blev sena till frukosten idag med, tappade inget denna gång:) igår tappade jag allt I golvet nämligen, haha. Efter frukosten åkte Bella linbana en stund, medans jag och Linnéa packade. Sen åkte vi iväg till stegeborgscamping och badade. Sen tillbaka för lunch. Och efter de skulle vi packa, då jag var smart och gjorde de innan var jag ute och lekte med Bella istället, sen började ovädret. Usch

Bild


utsikt från tornet i stegeborgsfästning

Dag 2

Är inne på andra dagen nu. Har I varjefall ätit god mat idag, och efterrätt:)
kl är bara sju, fatta bara sju. Helt sjukt. Bella har gått en hinderbana idag. Fan så duktig hon är, så skulle några klättra I berg och när vi var där. Började de spö regna riktigt ordentligt. På med regnjackan på Bella och regnskyddet på vagnen och springa som en galning in I matsalen. Jag har aldrig haft så blöta kläder någonsin, nu regnar de också. Så jag har målat och pärlat medans Bella spelat kort.

Färdig!

Nu är vi färdiga, allt är klart. Haha.

Allt utom Bella såklart. Hon segar och tar typ 100 år på sig att klä på sig. Tog fram kläderna för en halvtimme sen och hon har fått på sig linne och strumpor. Har sagt miljoner ggr att hon ska skynda sig.

Annars sitter vi bara och väntar på att bli hämtade, vet inte riktigt när de kommer. Hon sa ca halv tio, men hon skulle höra av sig om tiden när hon visste mer. Men de gjorde hon inte. Och hon har heller inte ringt idag. Surt. Jag som inte ens till åka.

Imorrn åker vi

Har packat lite I omgångar idag. Är så himla dålig på sånt, tror alltid jag ska glömma de viktigaste:)

Min snälla syster var så snäll och kom hit och lämnade lakan och sånt som vi kunde låna eftersom jag missade tvättstugan sist och knappt har nått rent alls här hemma. Lånar lite kläder av henne med.
Tack snälla.
först packa jag Linnéas kläder och lakan handdukar sen bada jag och Linnéa. Sen efter hon ätit och lagt sig har vi packat Bellas saker., ska väl packa blöjor och mat med :).
Puss

MYGGJÄÄVEEEEL

Ligger just nu I min säng och försöker sova.
MEN
så är de en jävla mygga I sovrummet som surrar om och om och om igen I mitt öra. Har viftat bort den säkert 1000 ggr nu.

Fast vem vet, de kanske är flera:(, kommer vakna upp Imorrn med tusen bett säkert.

Hur som helst så är de där surrandet I örat riktig fruktansvärt jobbigt när man ska försöka somna:(.

Ja ja, finns ju inte så mycke att göra åt. Bara försöka ändå. Haha. Måndag Imorrn då Snart är de helg. Och efter den börjar skolan.

:)

Nyss hemkommen tänkte jag skriva, men riktigt så är de ju inte:) kom hem för en stund sen, och har på den stunden vi varit hemma städat inne I badrummet medans vi väntade på att Linnéa skulle vakna, hon somnade I vagnen på vägen hem.

Vi har varit hos Linnéas pappa och ätit grillad kyckling. Dennis och Johanna var också med, sen började Bella leka med 2 tjejer på gården innan vi gick hem.
Innan idag var vi även I lekparken(skolgården). Nu ska barna sova. Och jag.. ska vänta tills jag kan sova med.

Bad

Har precis fikat lite, och Bella och Cissi gick nyss ner till badet, så de badar för fullt. Linnéa ligger och sover I vagnen. Och jag övervakar de hela:)
när vi fikade började en gubbe brevid här prata med oss. Han sa att Bella inte var en gulleplutta, men hans son på 17 var de. Vi kollade åt ett annat håll, då frågade han om en sten flera ggr. Sen sa han "jag är ingen fyllerist om ni tror de, jag bor på mittengården" haha

Sommar:)


Idag var de ju sommar ute, och som sagt glömde jag ju vilken dag jag hade bokat tvättstugan:(. Men när jag lagade lunchen hörde Cissi av sig, och då bestämde vi att vi skulle dra och bada. Sagt och gjort. Vi käkade, packade och åkte iväg. Fast först var jag tvungen att fixa mitt busskort eftersom de blev nått fel på de när jag åkte dagen innan nu.
Och Imorrn vet jag precis vad vi ska göra hela dagen...
Nu blir de sängen

Sofie tror hon är smart. Haha, och vissa säger att jag är trög:)

Sofie: Men du har ju också 2mpix på din telefon

Jag: mm

Sofie: Varför har jag mycke bättre ljud på min telefon än dig?

Jag: Vaaaaa?

Ja, när man lyssnar på musik, varför låter min bättre?

ALLA ANDRA: ASG:)

Förvirrad är nog rätta ordet om man ska beskriva mig..

Per skulle ju kommit förbi idag och jag skulle haft tvättstugan, men förutom de hade jag tänkt höra av mig till någon och åkt I väg. Blev ju nästan så kanske. Haha.

Per kom ju inte de sa jag ju tidigare. Och jag hade ju inte alls tvättstugan idag. För de var igår och nu missa jag de. Och typ alla kläder är ju kräksiga eller mina och Linnéas:) bellas med en del. Men hon skitar mest ner sig. Nu för vi vänta tills nästa torsdag :(.
Nu är vi på väg till stället vi ska bada på:)
Puss

Kom på de själv:)

De är ju inte nästa vecka:) de är veckan efter:) vi ska ju åka iväg på 2 dagars övernattning nästa vecka ju minnet är bra men kort. Minns inte vad stället hette, men de är en bit bort ligger typ innan kolmården I varjefall. Undra hur de ska gå. Är ju inte som hemma direkt, eller hemma hos någon man känner. Men de ska nog funka.

???

Blir ett inlägg te:)

Min kära far skulle kommit hit imorrn. Men nu blir de inte så för han orkade inte, utan åker tillbaka "hem" igen. Känns ju lite trist eller nått.

Så nu blir de annat imorrn också. Om vi skulle åka iväg ett tag kanske. Ska höra med lite folk och se om vi är välkomna:) skulle vara riktigt skönt.

Kan inte fatta att Bella börjar skolan snart, och jag minns fan inte när hon börjar, nästa vecka? Veckan efter? Någon som vet och kan påminna mig?

Spring i bena:)

Trodde nästan vi skulle missa bussen I morse, men vi hann. Vi fick springa lite, Bella sprang mest:) så de ska jag inte ta ifrån henne:)
Har typ inget batteri kvar nu. så inget mer internet för mig. puss hej


Här sitter Bella och väntar på nästa buss på rese:)

GRÅT

(Gråt är ett emotionellt betingat beteende hos människan, gråt kan framkallar framför allt av negativa känslor, ex sorg och förtvivlan, men kan även framkallar åt oerhörd lycka eller andra starkt upplevda känslolägen. Förutom att ha en rent informativ funktion för bevittnade personer väcker gråter ofta medlidande hos dessa, vilket kan gynna den gråtande. Precis som skratt och gäsp tenderar de att vara socialt "Smittsamt")

wikipe

Nappen fastna:)

Har inget vettigt att skriva idag. Dels för att jag inte känner för de, dels för de inte känns som de ska.
Men de hände nått kul idag när jag skulle lyfta upp Linnéa...

...nappen som ni ser hade fastnat på benet av någon lustig anledning. De var skoj.

Och Bella älskar mig mer än alla hus och träd och blommor och grässtrån och som hela jorden, de sa hon min lilla gumsa. Himla gulligt. Jag älskar henne samma:)

Ett block, mycket känslor..

Hittade ett gammalt block som jag skrivit mycke i. De var kul att läsa från början, sen börja jag gråta. Då var de inte så himla kul att läsa längre heller, men jag lipade mig igenom varje sida.
Skulle vilja kolla i alla mina block, men orkar man de? Hur mycke kommer tårarna rinna då?

Hoppas att Linnéa är mycke bättre imorgon. Förhoppningvis är hon ju de:) vill ut I luften, i några sekunder bara.

Linnéa sjuk:(

Anledningen till varför Linnéa bara grät igår när Bella kom i närheten var för att nu har hon gått och sjukat ner sig

Och då ser man ut så här. Ingenting alls passar mer än att ligga och kramas.

Så de är vad dagen idag gått ut på. Ligga och kramas, har även spelat tvspel med Bella och pusslat. Så fick Linnéa bäras runt i bärselen när jag grejade lite i köket. Hon är som en kamin, blir gör svett av de här..
Puss

Stackarn

Sen Bella kom hem från sin Pappa igår har Linnéa gallskrikit så fort Bella bara nuddat henne.

Tycker lite synd om Bella för hon blir ju såklart ledsen. Hon vill ju kramas med henne, hon har ju saknat henne när hon varit borta. Så de kan gå.

Ingen, absolut ingen...

De går verkligen inte att lita på någon, inte en endaste. Är inte de rätt sjukt?
De är ju definitivt inte så de ska vara I varjefall.

Och jag är ju alltid så fruktansvärt dum och naiv med. Tror alltid de bästa om alla. Men ack så fel jag oftast har.

Nån jävel måste man väl ändå kunna lita på? Bara någon? Eller är de jag som inte fattat att man inte ska vara ärlig jämt?Sötaste grisen:)

:)


Måste ju berätta att Linnéa har börjat sträcka sig efter grejerna I babygymet nu:) så söter:)

???????

Jag mår konstigt, tror inte jag någonsin mått så här I hela mitt liv, vet inte alls vad de är. :(

Gick iväg och handlade när Bella kom hem. De var då de började. Eller innan, har varit tröttare än vanligt. För jag somnade om med Linnéa förut. Hon väckte mig vid 2. Men I affären blev jag yr. Sen trodde jag att jag skulle svimma, vågade inte gå upp med Linnéa, tänk om jag skulle tuppa av och tappa henne. Väntade där nere en kvart. Men var ju tvungen att gå upp. Nu sitter vi I soffan, känner mig konstig

Trötter kanske, jo men visst...

Var jag trött igår när jag kom hem då....?
Jo de kan jag lungt säga att jag var.
Somnade nog så fort jag, tänkte skriva la mig men då tror jag de blir fel. Jag somnade nog precis när jag satte mig till och med nämligen:)

Ser ut att vara kallt ute idag, vilken tur att man städa. Linnéa känns lite varm, och jag hoppas de inte är feber på väg. Dessutom kommer ju våran lilla snuttegris hem från Pappa idag. Så härligt,
undra vad vi ska hitta på:)

Puss
Hej
Leverpastej

Då va de lööördag.

Precis som förra veckan:)

Tycker faktiskt de är lite tråkigt att Blogga eller Nae jag tycker ju inte att tråkigt. Utan de tråkiga är att jag kan bara skriva 512 tecken I varje inlägg. När man man väl kommer igång är tecknena slut:( så jag får jämt korta ner slutet. Varade gång. Tråkigt är de. Som nu är de bara 190 kvar, alltså snart slut. Och ändå har jag egentligen inte hunnit skriva nått speciellt..

Linnéa sover, och jag ligger här och bara saknar nått så otroligt mycke.

Puss
Hej.

"Fredag, vilken jätte bra dag. De är som att... Nananana" minns inte texten:)

Dagen började ju JÄTTE TIDIGT. Men jag somnade om. Så väckte Linnéa mig 8, då blev de upp och fixa en flaska till damen. Sen somna båda om.
Vaknade 9.15 och fick smått panik. Bvc kl 9.45. Kom några minuter sent. 5100 och 56,6. Sprutorna var hemska:( vill jag inte se igen.

Sen på eftermiddagen kom Mats och hämta oss, och vi åkte vill vadstena och lämnade Bella hos sin Pappa, saknar den damen nu. Och på kvällen gick jag och Linnéa till hennes Pappa. Såg en bra film gjorde vi också:). Och nu SOVA

RSS 2.0