Tårar

Ingen är värd att gråta för. Den som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta.

Men när du ändå gråter, kom ihåg att hålla huvudet högt. Så att dina tårar inte sjunker lika lågt som personen du gråter för!!!

Hej

Cissi

9 DEADLY WORDS USED BY A WOMAN

(Hittade en rolig lista, Haha)

1) Fine
This is the word women use to end an argument when they are right and you need to shut up.

2) Five minutes
If she is getting dressed, this means half an hour. Five minutes is only five minutes if you have just been given five more minutes to watch the game before helping around the house.

3) Nothing
This is the calm before the storm. This means something and you should be on your toes. Arguments that begin whit nothing usually end in fine.

4) Go ahead
This is a dare, not permission. Don´t Do It!

5) Loud sigh
This is actually a word, but is a non-verbal statment often missunderstood by men. A loud sigh means she thinks you´re an idiot and wonders why she is standing here and arguing whit you about nothing. (Refer back to #3 for the meaning about nothing.)

6) That´s Okay
This is one of the most dangerous statments a woman can make to a man. That´s okay means she wants to think long and hard before she deciding how and when you will pay for your misstake.

7) Thanks
A woman is thanking you, do not question, or faint. Just say you´re welcome. ( I want to add in all clause here - This is true, unless she says `Thanks a lot´ - that is PURE sarcasm and she is not thanking you at all. DO NOT say `you´re welcome´, that will bring on a `whatever´).

8) Whatever
Is a woman´s way of saying  F-YOU!

9) Don´t Worry about it, I got it.
Another dangerous statment, meaning this is something that a woman had told a man to do several times, but is now doing it herself. This will later result in a man asking `What´s wrong?´ For the womans response refer to #3.


Ignorerad till max..

Och jag vet precis varför...
Eller inte man jag kan ju räkna ut ett och annat. För dum de är jag banne mig inte. Även om man kan tro de ibland..

Okej lite dum.. Eller mycke. Inte elakt dum då utan mer ett stort pucko..


Blir idiot på mig själv. Typiskt.

Inget busfabriken:(

Här längtat så dant att åka dit..
Först gick de inte, och sen åkte till G:A Linköping istället och planerade att vi skulle göra de nu denna vecka. Och då är vi fortfarande sjuka:( hur typiskt är inte de då...

Linnéa sömntutan ligger och sover middag nu. Själv här jag tagit mig ett bad och slängt mig på madrassen i väntan på att orka klä på sig.. Haha.. Bella hon ligger på soffan och myser framför hennes favoritprogram (de med de snygga killarna som hon säger)

Älskar mornar som är som denna varit, de finns inget bättre. Men de kanske jag är ensam om att tycka??VAR ÄR MINA VÄRKTABLETTER?? Säg inte att de är slut:(
behöver verkligen..

Sjuka

Vi är sjuka här hemma. Lite trist men de är som de är...
Vill ju inte vara sjuka nu. Ledigheten är ju snart slut ju..

igår kväll sminkade Bella mig:) jätte duktig var hon och sen målade hon mig med genomskinligt glitternagellack i hela ansiktet.. Tänkte att hon hade nog en bra plan med de:) Haha.
Idag har vi inte gjort direkt någonting, jag sov middag när Linnéa gjorde de. Och sen gick vi och handlade lite.. Trist att vara sjuka ju.. Kan vi inte vara ute och göra massa roligt.. Då kanske vi smittar ner alla andra.. För Bella hon orkar minsann leka de sa hon förut:).


Himlen är otroligt väcker idag med.
Ja de var våran dag de:) Skulle åkt till busfabriken i morgon men blir inget med de. . Så nu vill vi bli friska..

Jobbiga nätter..

Ligger och försöker sova. De är inte de lättaste vill jag lova..

Båda Sessorna är krassliga. Bella mer, Linnéa är varm och sällskapssjuk..Först låg bara Bella hos mig. Hon gråter förövrigt till och från för att hon har ont i halsen:(.. Sätter sig upp och pratar ibland sovandes och ibland vaknar hon till..

Sen låg Linnéa i sin säng och gnällde till och från. Men hämtade henne när hon blev ledsen, först fick hon ligga i mitten. Men då blev inte de bra. Så hon fick vara intill vägen brevid Bella istället.

Men Bella började gråta för att Linnéa mobbade henne och sen la hon sig i fotändan. Sa till Bella att komma upp igen men hon fick inte plats. Så nu ligger jag i mitten med barna på varsin sida. Linnéa sover gott på tvären. Och Bella sover också ganska gott även om hon vaknar till och håller mig vaken..

USCH vad jag vill sova jag är så trött så trött..

Hmm..

Tänkte testa de där med att skriva huller om buller med bokstäverna:) folk förstår ju vad de står ändå.. Eller?


Jag har så mekcyt som jag vlil ge,
- men du vlill itne ta eomt,

Jag har så mcyekt som jag vlil sgäa,
- men du vlil itne hröa,

Jag har så mcyekt som jag vill vsia,
- men du vlil itne se,

Jag har så mekcyt som jag vlil gröa,
- men du vlil itne vraa med,

Jag har så mekcyt att äslka,
- men det kan du ej ftröså …

Cellförändringar

För länge sen.. Mycket länge sen, runt den 20 feb 09 ungefär där om kring skrev jag om de här. Lite smått i varjefall.. Så har man följt min blogg och har bra minne, eller känner mig så vet man ju om de:) Haha. Berättar lite tillbaka ändå..

Alla kvinnor blir kallade, vet inte om de är var tredje år? Aja vi blir kallade att ta ett såkallat cytologprov i varjefall. (Man brukar säga något annat, minns inte vad de heter bara för de). Jag missade att gå på mitt första så skulle gå efter sommaren på de där drop in tänkte jag. Skit samma. Jag blev gravid i varjefall. De vet ju alla.. Och när jag var hos gyn då för att lämna lite prover togs ett sånt prov (man brukar inte göra de på gravida tydligen?).

Efter några veckor får man hem svaret. Och jag hade misstanke om cellförändringar, så fick göra ett nytt prov. Och efter några veckor igen fick jag hem provsvaret. Cellförändringar samma som första gången. Så blev kallad igen. Till en specialist på sjukan där de skulle ta mer prover. MEN som jag då skrev ville han inte ta vävnad från tappen när jag var gravid så jag skulle bli kallad igen senare. Egentligen skulle jag väl gjort de på återkontrollen och jag hade en annan infektion som jag fick medicin för..

För några veckor sen 21 juni för att vara exakt gjorde jag ett nytt. Och fick hem provsvaren.. Gissa vad de blev...Cellförändringar..
första tanken när man öppnar brevet var.. Ska de aldrig ta slut..

Men som de står tydligt i brevet, detta är inte detsamma som cancer och det behövs yttligare undersökningar.. Hmm hur många ska göras egentligen? Ska i varjefall kolla med microskåp och ta vävnadsprover nästa gång...

Dröm..

- BARNFÖRBJUDET - BARNFÖRBJUDET - BARNFÖRBJUDET - BARNFÖRBJUDET -


Hade jätte svårt att somna i natt. Får egentligen skylla mig själv men i de stora hela är de absolut inte mitt fel. Pucko...

Men när jag väl somnade hade jag en väldigt konstig dröm., Allt hände i detta hus


Fast de såg inte riktigt ut som när vi bodde i de huset. Utan biblioteket var en fest lokal och inomhus var hela byggnaden som en långkorridor. Och alla lägenheter var som rum..

farmor och farfar var med i drömmen men farmor dog. Och sen blev hon helt krökt och tappa allt håret.. Hon låg på mage i sängen i ett av rummen ivarjefall..

Då skulle jag ha sex i typ alla rum(??) Men sen gick vi i in till min farmor. Och farfar kramade om henne tills hon vaknade. Och då hade de sex så vi gick ut där från och lät dem vara. Vi kom bort till någon konstig jävla grej Haha. Han hoppa ner där. Jag satt kvar uppe och han slickade mig och då kom massa fler killar som stod runt om där han var. Vi sprang vidare in i festlokalen. Som var lite av en resturang och då hade vi sex på golvet mitt bland allt folk. Och då började de brinna. Massor hela huset stod i lågor men vi hade inte tid att gå.. Vaknade när vi sprang ner för en trappa så vet inte om vi klarade oss. De var som en knäpp film Haha..

- BARNFÖRBJUDET - BARNFÖRBJUDET - BARNFÖRBJUDET - BARNFÖRBJUDET -

Helg...

I måndags tog vi våra väskor och begav oss till busshållplatsen. Hände lite hemskt på vägen som slutade med poliser och tårar. Men mer tänker jag inte berätta här. Iväg kom vi, fast lite senare.

Vi skulle till Motala och där stannade vi till i torsdags.. Första dagen gick vi på stan, de hade lite ärenden.. Och sen var vi hemma hos dem och umgicks..

På tisdagen gick vi ut och gungade på förrmiddagen...


Sen följde vi med dem vill vårdcentralen. Och efter de gick vi ner till varamon för ett dopp i sjön. De var riktigt skönt i vattnet faktiskt...


På onsdagen gick vi in till stan och tog en glass, för att sen besöka lekparken.. Vi tog bussen tillbaka och busade lite inne...


Efter de gick jag Bella Linnéa och Emelie mer till badet i råssnäs och badade.. Då var de tusan kallt:) men skönt med..

På torsdags morgonen följde vi med till sjukhuset och tog hand om Noel medans de var inne på ultraljud.. Efter att vi hade ätit lunch sa vi Hej då och begav oss mot staden.. Vi gick precis vid vattnet och kollade på ankor:)


Igår hade vi en mys dag. Först åkte vi till Gamla Linköping, kollade runt på lite olika museer och besökte fenomenmagasinet.:). Köpte lite karameller och kexchoklad med givetvis och sen gick vi till valla och kollade på djuren...


och lekte i lekparken med.. När vi var klara där begav vi oss mot ikea och köpte gott och åt på bk.

Så hyrde vi Alvin och gänget 2 och hade de jätte mys.. Cissi och Sofie kom även över och kollade på filmen. Och Micke var också och hälsade på en sväng. Fullspäckad dag..

Och idag händer? Inte en aning faktiskt..

Kallt

Kallt idag, inte lite heller..
Ska man verkligen behöva använda strumpor? Mitt i sommaren??

Låg och slumrade till på soffan igår kväll, somnade ett par ggr men sen när jag vaknade till stängde jag av allt och gick och la mig i sängen och självklart kunde jag inte somna om, så himla typiskt..
Tillsslut gick de...

Händer idag då?
Jag ska i varjefall dammsuga lite och vika tvätt nu... Hihi Puss

Snilleblixt

För alltid såna idéer på natten.. Såna man bör strunta i och somna om..

gjorde tyvärr inte de i dag. Så nu får jag sota för de i morgon.. På två sätt:)

Seg morgon...

Har legat och funderat och funderat på vad vi ska hitta på en dag som denna.. Kom väl inte fram till något jätte vettigt direkt:)

Men nu har vi börjat packa ihop oss för lite äventyr.. Har med MASSA vatten och lite gott i väskan..

För nu ska vi iväg på lite äventyr..


Lite bilder från herromkvällen..


Mange - Ledig

Aah fan, måste man jobba asså jag vill bara softa, kan inte någon annan pröjsa mina räkningar, aah ni vet hur det är.

x2 Jag vill vara ledig ledig ledig bara sitta brevid brevid brevid inte göra nånting' nånting' alls bara göra nånting' nånting' nice

Jag vill vara ledig resten av mitt liv, bara sitta brevid som ett tidsfördriv, vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg synd att världen byggs upp av det, vill inte gå i skolan bara skolka, inte för att det är cool att vara korkad, men kan du förklara hur man ska orka jag vill bara ha semester på Mallorca. Vill inte ha några utgifter men snälla lilla Mange det måste du visst det, det är så jävla tråkigt o segt o trist me, alla dessa bills så om bara Gud visste, om bara Gud visste hur skön jag va skulle Gud säkert pröjsa min lön idag, men jag har säkert för höga lönekrav o jag glömde som vanligt min bön idag.

x2 Jag vill vara ledig ledig ledig bara sitta brevid brevid brevid inte göra nånting' nånting' alls bara göra nånting' nånting' nice

Jag vill ha min kaka o äta den me o jag vill äta min kaka i fred, inte dela med mig till nån' annan é det möjligt o jag undrar om man kan, kan man slippa att ha någon väckarklocka för jag diggar att softa och däckar ofta o jag vill helst inte gör nånting' alls, ska jag göra nått ska det vara nånting' nice, vill inte låna, vill inte vara pank vill inte råna, råna en bank är ingen idiot så jag säljer inte knark försöker vara stor jag försöker vara stark, jag vill bara leva på en grön kvist bara leva mitt liv med en skön twist, dekadenta fester när jag tänker efter vill jag vara på konstant semester

x2 Jag vill vara ledig ledig ledig bara sitta brevid brevid brevid inte göra nånting' nånting' alls bara göra nånting' nånting' nice

Ge mig inge ansvar ställ inga krav, jag vill bara dansa o ha det bra ställ inga frågor du får inga svar, det räcker me dom plågor som jag redan har säg inte till mig vad jag ska göra, för vad du än säger kommer du förstöra från mig är nej det enda du kommer höra så låt oss go bananas o bli helt störda

x2 Jag vill vara ledig ledig ledig bara sitta brevid brevid brevid inte göra nånting' nånting' alls bara göra nånting' nånting' nice

Jag vill ha min kaka o äta den me, jag vill ha min kaka o äta den me jag vill ha min kaka o äta den me, jag vill äta min kaka min kaka i fred Jag vill ha min kaka o äta den me, jag vill ha min kaka o äta den me jag vill ha min kaka o äta den me, jag vill äta min kaka min kaka i fred.Har den låten i huvudet. Hela hela tiden. Fast bara jag vill vara ledig ledig ledig, bara sitta bredvid bredvid bredvid..
kan inte somna bara därför....

Lite svalare

Nu är de äntligen skönt inne.. Igår kväll kändes allt helt fuktigt och äckligt inne. Men nu är de underbart..

Nu doftar de dock inte så underbart, så dags för blöjbyte.. Och efter de ska vi rensa kylen och torka ur den..

nä måste gå nu

Tio frågor om dig själv

Namn Malin
När fyller du år 27 juni
Några piercningar Öronen och läppen.
Vad har du på dig just nu En svart klänning och underkläder
Vilken årstid är bäst Sommar givetvis
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig Lugn, mysig och god frukost.
Vad tycker du mest om hos dig själv Ja vad sjutton kan de vara?
Vad är du bra på Sova, när jag väl gör de:)!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon Nej, jätte svårt att sova ensam ju..


(Upptäckte visst att de bara är nio frågor.. Personen jag snodde denna av måste tagit bort en fråga haha)

Linnéas utveckling

Läste Bellas gudmors blogg, och hon hade lagt in ett schema för barns utveckling, så jag tänkte sno den idén lite:). Den feta texten är de Linnéa kan..

13 månader
Färdigheter (De flesta barn kan)
• Använder två ord med färdighet ("hej" och "hejdå")
• Böjer sig från stående och plockar upp ett objekt.
• Står utan stöd.
Under utveckling (hälften av alla barn kan)
• Roas av sin spegelbild.
• Dricker från mugg.
• Leker "titt ut"

Avancerat (Några få barn kan)
• Kombinerar ord och gester för att uttrycka begär.
• Försöker lyfta tunga saker.
• Rullar en boll fram och tillbaka.

14 Månader
(Så gammal är LINNÉA nu)

Färdigheter (De flesta barn kan)
• Äter plockmat.
• Tömmer behållare på sitt innehåll.
• Imiterar andra.
Under utveckling (hälften av alla barn kan)
• Går bra (någorlunda bra i varjefall)
• Tar invitiv till lek
• Pekar på en kroppsdel om man frågar
Avancerat (Några få barn kan)
• Använder sked eller gaffel
• Sätter rätt lock till rätt behållare (kastruller) ((Aldrig testat. Har inte ens lock till mina kastruller))
•Drar eller skjuter leksaker

15 Månader
Färdigheter (De flesta barn kan)
• Leker med en boll.
• Vokabuläret utvecklas upp till fem ord.
• Går bakåt.
Under utveckling (hälften av alla barn kan)
• Kan rita en linje.
• Springer. (hon tror hon kan i varjefall. Går oftast bra med)
• "Nej" blir ett favoritord.
Avancerat (Några få barn kan)
• Går upp för trappor
• "Hjälper till" hemma.
• Sätter fingret framför läpparna och säger "Shhh"

16 Månader

Färdigheter (De flesta barn kan)
• Vänder sidor i en bok
• Får vredes utbrott vid frustration

• Fäster sig vid ett kramdjur eller annan leksak.
Under utveckling (hälften av alla barn kan)
• Upptäcker klättring
• Staplar tre klossar
• Lär sig hur man använder apparater (telefoner)
Avancerat (Några få barn kan)
• Tar av sig ett plagg.
• Blir petig med maten.
• Går från två sovstunder till en.. oj de var länge sen de

Nu står lilldamen helt galen framför "allsång på skansen" och dansar:). Underbart roligt har hon. Men snart är de sovdags...

Sköna Söndag..

...och varma:)

Idag gick vi upp rätt tidigt. Dock senare än vad jag planerat.. Gjorde köttbullemackor och packade ihop oss för att sen ta cykeln och åka och bada..
Blev en kanondag med kanonbadväder


Råkade somna till när vi kom hem, men lär nog somna nu när som också..
Puss

Kan inte somna:(

Har verkligen grymt svårt att sova ensam:(..

Så därför tänkte jag berätta något ganska kul. Eller kul och kul:) jag tycker de är roligt.
Bella och hennes idéer alltså:) haha

Bella tycker jag kissar lite för ofta, så här löd konversationen igår:
B: Herregud Mamma vad du springer på toan, har du cancer eller?
M: Va vadå cancer vad menar du?
B: Ja cancer, kissar man mycke betyder de att man har cancer..
M: Jasså, var har du fått de ifrån?
B: Ja de som Hannah har. Då kissar man hela tiden.
M: Jaha, du menar diabetes.
B: Ja så kanske de var, man kissar i varjefall..
M: Jo, fast jag har inte de jag är bara kissnödig för jag dricker så mycke..
B: Jo man dricker massor då också. Och är törstig.

Och idag vid matbordet började de om igen.. Fatta inte riktigt att de var samma först dock:)
B: Säker på att du inte har cancer?
M: Jo jag är ganska Saker..
B: Menar diaree, Är du säker på att du inte har diaree?
M: Jo jag är rätt saker på de:)
B: Men du kissar ju så ofta..
-då koppla de och jag förklarade vad de var-
Bella börjar skratta:)
B: De har jag nu..

M: De var mer än vad jag ville veta just nu faktiskt. Vi sitter ju och äter.. Himla tur att jag inte är så känslig..


Som sagt, jag tycker de var kul:) hur kan man röra ihop de så dant:)

HURRA!! de är fredag..

(Så stod de på bussen idag som åkte förbi sjukhuset)

Dagen började jätte tidigt.. Upp kl kvart i 8.. För att ringa vårdcentralen.. Bellas öra har blivit infekterad nämligen. Och örhänget satt fast.. Fick en läkartid kl 10 så blev inget somna om..
Bella var duktig där.. Skrek en del, men de gjorde nog himla ont med. Fick i varjefall bort örhänget och sen om de blir värre ska vi åka på jouren. Om de blir bättre, inget, bara fortsätta tvätta:) och blir de ingen skillnad ska vi ringa på måndag igen..

Var bara en vecka sen vi var där senast för att ungskrutten stukat tummen, känns inte som hon behöver gå till doktorn mer.. Hmm trodde jag ja..

Sen gick vi hem en sväng och gjorde i ordning oss och cyklade iväg till en mycket märklig lekpark...

Med barkbitar istället för sand.. Mycket märkligt:)

Så var vi vattenleken en stund innan vi bestämde oss för att vi svalkat av oss färdigt och åkte hemåt igen...

Hemma bytte vi om och begav oss ut för att handla paket och mat. Blev inte så mycke handlande dock. På vägen dit körde en moppe in i Bella. Hon klarade sig oskadd, lite ont i foten. Fortsatte bege oss mot affären. Jag fungerar inte riktigt i chock.. Men så ringde jag polisen. Så vi gjorde en anmälan. Och vi åkte till akuten så hon blev ordentligt undersökt. Allt såg bra ut.. Hon hade änglavakt..

SEN handlade vi. Och lagade mat och käkade.. Under matlagningen hörde jag någon ropa Malin utanför och där stod ett helt gäng:) haha naevars. Pratade en kortis med dem innan vi käkade och sen gick vi bort till Madde där alla var. Stannade där en stund innan vi gick hem för att mysa.. Och nu sover självklart tjejerna vilket jag borde göra med.. Har varit en mycket mycket lång dag..

Måndagen den femte

Bella åkte i fredags och blir borta ändå till fredag igen.. Hon ska ha semester med pappa som hon gått och tjatat om länge nu:) och nu var de dags.. Sen åker hon iväg en vecka till sen senare..

Idag har vi mest hållt oss inne i värmen.. Varit ute ett par svängar bara..
Och vid halv två gick även jag och Linnéa en sväng till centrum.. Vi handlade lite. Och så var de bvc dags...Hon växer så de knakar den damen:) 700 gram upp och 3 cm längre sen ettårskontrollen. Så nu följer hon sin kurva igen, har gjort ett bra tag med visserligen. Är ju ett tag sen hon var sjuk nu..:)
Längden har hon skjutit på ordentligt..

RSS 2.0