ja de kan man undra?? haha

Igår kväll ställde Bella mig en fråga jag inte kunde svara på...

Vad är egentligen meningen med att bli storasyster???

Som sagt jag hade inget bra svar:). Någon som vill hjälpa mig? Haha. Jag ställde henne då en annan fråga tillbaka, vad tror du meningen med att bli mamma är då? som svar fick jag. De kan du fundera ut också

Hon vill ju inte tänka för mycke inte:). I lördags frågade hon Sandra vad Thea skulle heta om Sandra var Bellas mormor. De går ju inte svara på

Nervöös, 1 dag kvar.

Imorrn så här dags ligger jag på sjukhuset. För ingen verkar I nuläget vilja titta ut innan I varjefall, så förväntar mig inte att de blir innan.

Har nu skrivit en liten lista på vad som ska ätas och inhandlas. Visserligen inte så långt framåt:) för jag hade grymt dålig fantasi idag kände jag.

I vilket fall som helst upp och handla alldeles straxt, sen packa Bellas grejer till Tommy. Hade jag helt glömt:). Och I natt sover vi hos min mamma båda två. Bella slipper gå upp tidigt Imorrn då, skönt

Slappt och 2 dagar kvar.

Idag har min dag endast bestått att slappande. Och gud vad skönt de är att bara ligga ner och inte göra någonting. Detta behövde jag verkligen, lite vila innan den stora dagen. Visst skulle behöva handla hem en massa med så jag slipper tänka på att jag måste iväg och handla mat så fort vi komme hem, men vilan vägde tyngst idag då jag inte fått sova på många nätter.

Snart ska vi I Iväg till min syster, Bella har redan gått ut och leker nu I väntan på att gå.

Fick även igår reda på att Cissi inte skulle sova hemma när Bella ska sova hos mormor då jag är på sjukan. Och ja, hon blev ledsen. För Cissi hade visst lovat.

Rädd för lite vatten =)

Var precis uppe för att gå en liten sväng på toa. Mitt nya vardagsnöje, och helgnöje. Eller dygnetrunt nöje kanske man ska säga. Hur som helst, I hallen på väg tillbaka upptäckte jag så klart att jag var törstig med. Så gick in I vardagsrummet där min älskade flaska stod kvar på bordet, samtidigt hör jag ett märkligt ljud, och blev jävligt rädd. Haha för att sen upptäcka att, jaha de regnar ju ute. De var jag inte alls beredd på. Var kom regnet ifrån??.

Nu ligger jag I sängen igen och ska försöka att sova, igen. Låg och tänkte på en märklig sak som jag inte riktigt fått in I huvudet ännu. Snart om bara några dagar är vi en person till här. Snart kommer någon ligga I sängen som står har alldeles tom och färdigbäddad. Är inte de lite lustigt, någon som är på insidan av mig ska snart ligga på utsidan. Jag tycker ändå de är rätt konstigt, haha. Och alldeles underbart:)

?????

Vet inte alls hur jag ska ligga. Hur man än ligger gör de ont och är inte alls skönt. Och fy fan vad gnällig jag har blivit känns de som:). Haha. Försöker ligga på soffan så skönt som möjligt just nu. Inte lätt. Sitta går inte, trycker på så mycke neråt då. Men hur som helst ligger jag och kollar på mitt underbara fina vardagsrum.

Mötet idag gick kanon. Hon kom inte ens. Skulle komma fyra. När kl var ca tjugo I fem då sket jag I de och gick till centrum. Varför ska vi sitta och vänta för?

Ringde med angående fotbollsskolan. Men de fanns ingen på kontoret just då Så får ringa imorn igen istället. sista anmälningsebis dag har ju inte varit än, så hoppas hon får plats. Blir nog roligt för henne.

Nu ligger hon och hostar där inne I rummet. Dumt att bli sjuk nu. Men men.
Puss hej.

...

MALIN ÄR EN TJOCKIS.

- MEN INTE SNART

(då är jag en hängis =p haha)

Städ och 3 dagar kvar..

Idag har jag städat och grejat runt här hemma en hel del. Och så tog jag faktiskt ner den där från fönstret I köket. För den kan ju inte hänga kvar där för alltid. Haha. Påskgumman asso. Visst kanske jag inte skulle gjort de själv men.

På förmiddagen var Sandra och Thea här en sväng. Och nu tar jag mig en liten välbehövlig paus innan jag springer iväg och hämtar mitt troll. Sen blir de plocka I ordning disken när vi kommer hem.

Pyret trycker på som fan neråt just nu. Aj aj.

Puss Hej

söndag och 4 dagar kvar:)

Igår var vi på konfirmeration, Cissi var jätte duktig, och Bella rätt utråkad då de tog 2 timmar I kyrkan ungefär. Själv var jag (enligt mig själv då) skitsnygg:). Haha. Och minsta lilla rörelse eller hickning från Pyret gjorde grymt ont. Så jag var dessutom tvungen att sätta mig ner flera ggr när man skulle stå. men jag har ju den rätten nu.

Fikat var hos min mor. Och sen åt vi även middag där. Grillat och klyftisar, kanon gott.

Cissi sov även här I natt. Haha och hon vågade de eftersom Bella var hemma, förra helgen vågade hon ju inte ifall bebis vill ut. Men nu var de tydligen inte lika Läskigt, bara 4 dagar kvar nu. Tiden går fort.

Var nyss och handlade lite fika. Ska även städa undan lite, Bella och Cissi ska se film innan maten, ice age. och imorrn är de möte igen.

ha de fint puss hej.

Inte mycke kvar nu ju..

Läste igenom lite tidigare inlägg. Ett där jag skrivit om de kommande dagarna, och nu är nästan alla de dagarna gångna. Har haft alla möten, några för sista gången.
Som barnmorskan idag, ska visserligen dit igen haha. Men inte som tjockis:). Ska dit den 7 juli på efterkontroll, då ska även kolposkopin göras och insättning av spiral.
Mötet på st.Lars var med sista gången igår.
Stadsmissionen var tyvärr inte sista gången. Även om jag helst velat de. Har ett till redan på måndag till och med.

Ända som är kvar av de jag skrev är Konfirmationen imorrn. Då ska jag knipa ihop om de skulle behövas:).
annars är de bara föda barn kvar efter de sen

Men idag måste jag platta håret till imorrn, och raka benen:) vill ha cola med. Och nått fredags gott. Så de får de bli med..
puss hej

Äntligen helg:) och massa massa sol..

Bus vaknade tidigare än vanligt och frågade om hon fick se på tv. Och jag tänkte fortsätta sova tills kl ringde. Tji fick jag, hörde aldrig kl. Och vaknade 10 min innan hon började. Vi blev 30 sena. Tur de tar 3 min att gå dit:)

Har även varit hos Bm idag (sista gången). Jag har gått ner 1 kg?? Konstigt.
Kom hem nyss, och ska snart gå och hämta min ögonsten. Köpte såpbubblor till henne förut, så blir ut och blåsa sen:)

PUSS

Helt ställd..


Även fast samtalet var många timmar sen. LÄS INLÄGGET INNAN så är jag fortfarande helt ställd. Dels för att de var ju egentligen rätt kul att hon missuppfattade de så pass. Men också för att de egentligen var lite sorgligt att hon absolut trodde jag menade att hon inte var viktig för mig. Speciellt när jag upprepade de en gång till.

Stackars mammas älskling, du ÄR ju de VIKTIGASTE SOM FINNS

Så fel de kan bli ibland. (Ett samtal mellan mig och Bella, då vi pratade om helt olika saker)

Efter nyheterna på ettan idag sa han som pratar mellan programmen att 1/4 av sveriges barn är överviktiga.
Jag: Ja, du är ju inte en av de överviktiga I varje fall
Då tittade hon på mig med ledsna ögon
Bus: Va, varför säger du så?
Jag: Ja du är ju definitivt inte överviktig
Då såg hon ännu mer ledsen ut
Bus: Men de är bebisen I varjefall
Jag: Va, de tror jag nog inte
Bus: Jo, bebisen är jätte viktig

Jag blev helt paff
Jag: DU ÄR SJÄLVKLART JÄTTE VIKTIG!

Värk, trötthet och svullna fötter :) kan de bli mysigare..

Idag var solen framme igen. Äntligen varmt och härligt, och vad innebär detta? Jo att fötterna svullnar nått otroligt haha. Rätt kul att under tiden man är ute hinner skorna bli försmå:)

Var på möte idag, lämnade papper på soc först och gick dit, på väg till stan sen kom dessa förvärkar, och emellan kramper. Förvärkarna försvann, kramperna var kvar LÄNGE, men borta nu typ. kommer och går mer. Blir rätt trött på att bli lurad så här

Segt, jämt så segt.

Efter att jag lämnade busungen idag gick jag bort till sandra. Passade thea medans hon var ute I tvättstugan. Fick världen leende när jag kom:) mysigit. Hon som brukar blyga så dant för mig. Haha. Vi kunde inte ens sitta mitt emot varandra utan att hon gallskrek för bara några månader sen. Haha. Feg jävel:)

Vi gick sen upp till centrum. Och sen gick jag hem. Tog även med badbaljan, bärselen, lite filtar och kläder som hon lånat av oss. Och så Bellas gamla Spjälskydd med som hon tvättat.
Pussar

Underligt.

Fast de kanske bara är jag som tycker så, eller att de bara är för mig som de är Så.
Men varför I måste man gå på toa en gång var tionde minut när man väl gått och lagt sig?? På dagarna är de I varjefall bara 1 gång I halvtimmen. Typ. Känns som de.

Ungefär lika lustig som de här:

Haha! Hur ligger h*n egentligen, ser inte klokt ut :)

8 dagar kvar. (Så stanna där inne tills de är dags).
Pussar.

Tisdag idag då. Har inte märkt mycke av dagen ännu.

Kan ju börja med att skriva:
Grattis Jimmy på tjugoFYRAårsdagen. haha.
idag är de jag som ska bjuda på mat. Men den ska ätas hos dem.

Var ju vaken hela natten, tyvärr. Så efter att jag lämnade Bella la jag mig, vaknade för en stund sen och ska snart hämta henne. sen ska vi till centrum och handla när sandra och Thea kan. måste ju handla maten vi ska äta idag :)

känns skumt att ha sovit bort en hel dag, fast lika skumt att ha varit vaken en hel natt. En hel natt genom att bara ligga I sängen hela jävla tiden och hoppas på att somna. Måste gå nu,
puss hej

Har fortfarande inte somnat:(

Och snart ska vi stiga upp så ser ingen anledning att försöka mer ens. Förstår inte riktigt ändå. Hur jävla trött jag än är så går de inte somna. Sista 45 min har Pyret varit vaken visserligen. Och de finns verkligen ingen plats att röra sig på där inne längre. Fy fan vad ont de gör, minsta lilla rörelse. Men de är väl så de ska vara :(. Ska väl inte klaga men de är för jag är så himla trött med. Vill bara sova


(mammas älskling)

Shopping på ikano, helt slut I fötterna:)

Vi försov oss I morse, inte så konstigt kanske. Bella ville inte gå till dagis och jag var så seg, så vi tog ledigt idag. Bella följde då med på dagens shopping på ikano med Sandra, Thea och Emma.
Köpte födelesedagspresent till Mats som fyller idag (ska fira honom lördag). Och konfapresent till Cissi som konfirmeras på lördag:)
men
GRATTIS MATS 42 ÅR. OCH GRATTIS JOHANNA 21 ÅR:)


(Busungen, 3 år)

Puss Hej.

Kan inte sova:(

Här ligger jag I sängen och kan inte sova. Har tusen tankar I huvudet. Onödiga tankar. Var nyss uppe och kollade I kalendern, fick för mig jag var dubbelbokad på tisdag, men de var jag inte, tog även en klunk cola och kissade. Upptäckte att jag hade glömt låsa med

Vill bara sova, ska ju upp imorrn, Sessan ska till skogen

Tänk att Bella varit så här liten. De går liksom inte föreställa sig:)


Ska försöka sova igen nu

segt.

varför är jag så himla seg i kroppen hela tiden. får inte alls något gjort av de jag tänkt. absolut ingenting

så blir jag så himla sur på mig själv efter för att de är så med. trött i kroppen konstant. som när jag sa till Bella, "de blir bättre när Pyret kommer ut, då är jag inte lika trött längre" hon trodde mig inte utan sa "jo, du kommer vara lika trött, tror du att du blir pigg när du aldrig där sova för att bebisen skriker hela natten" haha. hon är härlig.

och ibland önskar jag att jag hade en egen dopler hemma, så man kunde lyssna på hjärtat själv och veta de är bra. för nu är de grymt stilla där inne. blir ju lite orolig. visst ibland är de stilla med. men då är de alltid någon som sätter igång och hickar. men inte idag. hmm

Tidigt.

Jag och Pyret vaknade tidigt idag. För tidigt, haha. Vaknade 8. Och då for Pyret omkring inne I magen. Eller for och for. Rätt trångt men h*n buffade mycke:).
Men 8 liksom, annars måste kl ringa för jag ska vara vaken då. Men när jag är ledig och inte ska iväg någonstans då jävlar vaknas de.

Har varit på centrum med Sandra och Thea, hon lånade pengar till en ny nappflasknapp. Hon biter sönder dem haha.

Ska sortera högen jag lagt in I vardagsrummet, men väntar nog på Bella så hon får va med

Kanske bör tillägas...

Läste precis Corren igen. Och nu I artikeln stod de att de var en man som blivit utsatt för rånet, inte en kvinna. Men I artikeln innan stod de faktiskt kvinna. Så jag har faktiskt inte än aning eftersom vi precis hade gått när de hände.

Såg även att de igår var en tjej som trillade ut från tredje våningen. Måste gjort ont. Såg inte att hon trillade utan artikeln då. Och att någon tänt eld på sin lägenhet I ryd, idiot. Som när jag bodde där och de grillade inne med vanlig utegrill. Nötter.

Tjillevippen...

Var ju hos frisören idag. Och detta är resultaten:

Nu gör jag dock nått flumm med ögonen, haha. Men de får ni ta:)

Efter frisören (som förövrigt tog två timmar) gick vi till mcdonalds, haha var så hungrig. Hur som helst satt vi där och åt, eller jag då. Sen in på brio, sen bussen. Fick sen reda på att en tjej blivit utsatt för rånförsök där inne precis när vi gått. Nae, måste ha cola nu. Hej svejs.

Trötter.

Men ska faktiskt gå och sova, snart. Upp tidigt imorrn. Ska klippa mig:)
(Om inget annat händer vill säga)

Och min älskade sessa är I sthlm nu -Saknar-

Detta är mina kommande dagar (Om ingen vill ut då)
Lördag: klippa mig:)
Söndag: Bella kommer hem.
Måndag: ?
Tisdag: Bella på bio (med dagis)
Onsdag: Möte I valla.
Torsdag: st.Lars.
Fredag: Bm.
Lördag: Cissi konfirmeras.
Söndag, måndag, tisdag, onsdag: ?
Torsdag: föda barn.
Som sagt om inget annat händer......

Nu är värken som bortblåst:)

Fast jag ligger ju helt stilla, vågar inte röra mig ur fläcken. Men straxt måste jag. Den lilla lilla blåsan som nu mera blir rätt så ihoptryckt är snart alldeles full.
Så vill jag inte ha allt I soffan är de nog bäst att kliva upp:)

Här är en gammal bild på mig och min älskade lilla snutta, här är hon inte gammal inte:)

Vet faktiskt inte när den är tagen. Tippar på 2-3 månader då håret hennes är brunt:). Sötaste är hon

Aj aj aj aj aj aj aj aj aj.

Vill bara skrika rakt ut.
För de gör svin förbannat ont just nu..
De började liksom sticka till när jag var utan för dagiset och hämtade Bella. Grymt jobbigt att gå hem sen. De är liksom som att urinröret ska gå av. Asso på insidan gör de ont. Inget på utsidan. De beror nog på trycket på urinblåsan. Så trodde jag behövde kissa igen.

Gjorde så klart de direkt vi kom hem. Men de gör fortfarande ont. Och I hela magen dessutom. Ligger på soffan nu och svettas som fan. Måste ju bädda och packa med.

Torsdag - mysdagen innan helgen.

Idag är de min och Bellas mysdag. Som de är varannan torsdag, dagen innan den helgen hon ska till sin pappa.

Vaknade skaplig tidigt idag, har ätit lite och sen blev vi egentligen lite sena på de sen med. Segosaurier är vi här:)
Frukosten är avklarad. Så ska klä på oss och gå snart. Ser ut att vara kallt idag, borde kanske införskaffa en utetermometer så man slipper gissa sig till de, jag gissar mer än ofta fel, haha

Bäst att skynda lite nu då. Ha de fint. Puss hej.

*suck*

Har inte alls fått nått gjort idag. Hade ju världens planer om vad jag skulle fixa hemma när jag inte skulle åka iväg eller nått. Har varit grymt seg. Trött hela hela tiden.

Har I varjefall handlat lite smått. Glömde dock mer än hälften. Hur är de möjligt?

Ska faktiskt tvätta imorrn:) skönt. Inte att få ner och upp tvätten alla trappor, eller själva tvättandet, men att få rena kläder.

Ska ju packa med. 3 väskor.
1 till mig. (bb väskan)
1 som Bella ska ha i helgen.
1 som Bella ska ha när jag är på bb.
Blir mycke packade, haha. Ska försöka sova nu. Hoppas de lyckas.
puss hej

seg dag. till skillnad från igår då:)

Började med att stiga upp. Såklart. Fixa frukost till Bella och gå till dagis. Utanför fastnade jag och pratade med åsa. Sen hem och då åt jag frukost. Har sen bara tagit de grymt lugnt. Rätt skönt. Badat lite (Man får de även om man är lite öppen va? De är väl bara efter vattenavgång man inte får?)

Har legat på soffan en stund, men ska ta tag I sovrummet. Känner mig så seg dock. Men måste få de färdigt där inne till Pyret kommer ju.

måste upp och handla idag med.

Hör förövrigt väldigt mycke sirener utanför. Undra vad som hänt? *Nyfiken* haha...

Helt slut.. Haha

Vaknade precis nyss igen. Råkade somna på soffan, jag och bus skulle gosa innan läggdags. Vi däckade båda två. Så väckte henne för att lägga henne ordentligt och ja, jag är helt slut.

Allt gick bra idag. Hitta ingen present till Cissi dock. Men huvudet är fixerat, allt såg bra ut. Pyret är lite liten. (Hör man på namnet, hihi) Är lite öppen, och började blöda efter undersökningen, men de kunde visst bli så. De har slutat nu I varjefall. Järnvärdet har gått ner mycke trots tabletter dock(???)
Puss

Tisdag, stressig dag

Tror jag ätit för mycke snabbmat, vad tror ni?

(magen ser större ut om man tar lite från sidan)

Sitter på bussen nu, på väg till sjukan. Sen direkt efter ska jag till en annan läkare. Sen är de ett livet uppehåll. Och sen till Bm. Haha. Allt på samma dag. Typiskt. Tur inte jag fixar maten idag. De är Sandras tur.

Trött på bränderna på fogdegatan är jag med. VARFÖR?? Luktade förjävligt när jag gick förbi.. Fy..

De blir inte riktigt som man tänkt sig..

Inte för att jag direkt hade tänkt ut några jätte stora planer för dagen..

Hade väl tänkt att vi skulle gå ut en sväng idag, vi var ute en kortis och hälsade på Hannah och stod och pratade en stund:) sen köpte vi glass och gick hem.

Sen när vi kom in igen blev jag bara extremt jätte trött. Orkar ingenting. Bella har gått ut och leker med sina kompisar. Hon kommer in då och då och säger att hon inte får vara I fred, humlorna följer efter. Men de är ju så nu på våren. Alla kryp kommer från. Haha.

inget jag kan göra något åt.

Helt lurad.. Haha

Eftersom Cissi sov här I natt igen så sov jag på soffan. Sen låg vi här och kollade på film I morse. Och eftersom man måste har nerdraget här inne om de inte ska bli grymt stekhet så trodde jag solen sken precis som igår. De såg ju ut så. Men så fel jag hade.

Men vi blir nog ute rätt mycke idag med. Ska bara städa upp och greja lite här hemma och så. Så får vi se vad de blir av dagen sen.
LÄNGTAR TILL IMORRN
men nu ska Bella och jag mysa till bröderna lejonhjärta. Den går på fyran idag:). Puss

En massa massa sol:)

Idag har vi varit ute typ hela dagen:) jätte mysigt.
Först vakna vi ju. Och var inne en stund, sen gick vi upp till centrum och köpte fika. Sen satt vi ute och fikade och Bella lekte lite.
Efter de hämtade vi upp Thea och gick till en annan lekpark en stund, sen hem till Sandra och Thea på glass.

Och idag åt vi så grymt god mat sen. Potatisklyftor, kött, bearnaisesås. Och potatissallad, bröd och gurka. Jätte smaskigt kan jag lova.
Cissi sover här idag med, spelade en resa genom livet förut:)

Har inte blivit nått sovande än. Dumma mage.

Har inte kunnat sova ännu. Och jag är jätte jätte trött.
Idag är de inte för att Pyret ligger och bökar, utan jag har sammandragningar.

Inte så att de gör ont, men magen har varit konstant stenhård hela natten typ. Riktigt riktigt hård, och när magen är hård trycker de liksom upp mot lungorna också. Och hur jag än ligger gör de ont I revbenen.

De värker lite nu på ena sidan I magen dock. Men de började precis nyss. Och de gör inte jätte ont heller, utan bara lite.
- Sjukt är de!

Påskafton'09 har passerat:)

Påskmaten hos mamma gick ner, trots halsbrännan tidigare idag. Som tur var la de sig.
Bella glömde dock påskägget hon fick Får hämta de imorrn.

Här på bilden är vi påskfina

Tyvärr gör hon ju bara grimaser på varenda bild som tas, haha. Men hon är lika söt ändå:)

I natt sover även min lillasyster Cissi här.
-Har spelat linköpings spelet hon och jag. Och jag vann. Nu ska jag snart sova
Puss hej

Vad skjutningen ska man ha på sig?

- ja vad ska man klä på sig en dag som denna när de är en själv som är de stora påskägget:) haha.

Idag ska vi som sagt på påskmiddag hemma hos min mor. Ska bli gott (om denna jävla halsbränna vill försvinna bara, har inte haft på länge nu. Så kommer de idag. VA FAN IDAG) ser fram emot att gå dit och träffa alla..

Men jag har inte en blekaste vad jag ska klä på mig. Bellas klädsel är löst, de blir jeanskjol, rosa kortärmad skjorta och svarta leggins
-Men jag då? Får ju inte plats I nått haha

Ja än sover jag inte, men snart, tänkte bjuda på lite bilder här =)

2 GAMLA BILDER (bus nyfödd)
och (bus 2 år)


BELLAS PÅSKRIS (fint va?)


BELLA (I <3 U)


PYRET (rumpnisse)


Så där ja =).Godnatt PUSS

Långfredagen. GLAD PÅSK PÅ ER =)

Dagen idag började så klart med frukost, haha. Som vanligt då. Sen har jag städat och grejat. Torkat av ena väggen I köket och snedtaket över spisen. Avslutade med att torka alla golv innan vi gick ut.

Gick då till min mamma. Bella ville se sin Blogg från en dator och inte via telefonen - hon blir så stolt över sina kommentarer så:)

Efter de blev de glass. Sen blev de maxi och köpa godis till ägget. (Som jag förövrigt måste fylla och gömma). Sen åt vi grymt god påskmat, haha - mcdonalds.

Min underbara dotter sa idag när några vänner ringde på dörren "Nae idag ska jag bara vara med min mamma" så söt.

Mitt andra underbara barn har nog inte fattat hur trångt de är där inne, får inte plats att göra de konster h*n försöker sig på. haha.

ska sova nu, eller fixa ägget först sen sova.
Puss hej

Normal eller bara larvig?

Mitt I storstädandet tittar jag ut genom fönstret, där I rondellen utanför har de placerat en grushög efter att de åkt runt och sopat upp allt grus där vi bor.
Nu är de en massa barn som leker I den. Vilket jag tycker är helt fel. Så är de bara jag som är onormalt larvig som inte tycker barn ska leka där??
De kan ju faktiskt vara så att de kommer en bil I hög hastighet och kör på barnen när de far runt mitt I gatan..

De är ju faktiskt farligt.
Eller är de bara jag som tycker så??

Men titt så fint =)

Ja just de ja, vi målade ju naglarna på varandra idag med.

Bella målade mina. Jag valde en lila färg. Jätte fint.

Och jag målade såklart Bellas. Hon valde en rosa färg. Ännu finare.
Tihi


Visst blev vi fina??
De tycker I varjefall jag att vi blev. Så de så.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova jag med, som många andra redan gör. Ska bara fixa lite grejer först och så.
Puss Hej

Ingenting, absolut ingenting.

Idag har de inte hänt så jätte mycke. Inte alls. Gick till centrum och handlade. På vägen dit fick jag en stickande känsla I magen. Gjorde jätte ont. Så vilade väl hemma sen. Sen blev de tacos, jätte gott

Nu ikväll har vi lekt lite med kameran

Fint va? Haha. Fler bilder finns på Bellas egna blogg. Måste ha en dator för att lägga in hennes länk så kan inte göra de än, tyvärr.
Men adressen är nogg.se/bellicious
Pussar

fortsättning från förra inlägget (som tydligen inte går skriva mer på)

(ska även givetvis stå komma in och inget annat)

anledningen till att de inte skulle gå var för de skulle bli en överraskning, och jag skulle inte få veta nått. Haha och hur menar hon då??
hon har ju redan berättat de och frågat vad jag vill ha på. Haha. Underbarast så jorden. Lovar.

Nu ska jag sova, tänkte läsa lite nyheter först bara. Sen försöka sova. Och jag ser från emot den goda frukosten imorrn:)
puss hej.

Hur fick hon ihop de där? :)

Idag när jag skulle åka iväg lös solen, precis som när jag vaknade. Och jag trodde de skulle hålla I sig och bli lika fint som igår. Därför valde jag att använda mina välanvända tofflor (Som är så trasiga och ihoplimmade tusen ggr minst, även mina favoriter). När mötet var slut mötte jag upp mamma och yngsta systern som varit hos optikern. Hur som helst, när vi kom ut från lindex hade de regnat. Vi blev jätte förvånade, gick över till galleria leo som de nu heter. På den korta biten rasade skorna samman, de var som limmet löste upp sig av lite regnvatten. Så fick köpa nya skor idag.

Min underbara dotter sa förut, jag ska göra frukost på sängen åt dig imorrn. hur många mackor vill du ha och vad till du ha på? jag sa att hon kunde 5ömma in och fråga hur hungrig jag var innan, men de gick inte.

Att vakna...

... I morse vaknade jag till väckarklockan, en rätt bra låt, då blir de ju lättare. Men den hade stått igång 3 kvart innan.

... Dagarna innan nu har jag vaknat till sågande, spikande och borrande, vilket inte alls är roligt.

... Snart kommer jag vakna till bebis gråt, vilket inte heller är roligt, speciellt inte om de är flera ggr varje natt.(men de är de värt)

... När de är som bäst att vakna måste ju ändå vara när de är helt lugnt och solen skiner och ett fint leende från sina barn??

Kundvagnen = inte min. Lovar:)

Haha. När jag kollade på min sida nu tänkte jag när jag såg bilderna jag la in innan idag att de måste ju sägas så ni vet:) men...

Kundvagnen är inte jag ägare till den bara stod där liksom när vi tog bilden
Finns gott om dem drällande över allt med.

Tvättstugan är de någon som hade en idé om att bränna ner Jävligt sur över de är jag. Va fan varför just tvättstugan där jag bor?
Varför tutta på nått överhuvudtaget?

Ungdomarna här behöver andra intressen.

Har nu gått 90% av graviditeten. Bara 10% kvar. Fattar ni, 90%

De är ju hur mycke som helst. Och verkligen hur kort tid kvar som helst med ÄR JAG REDO NU DÅ? Blir grymt nervös när jag tänker på hur kort tid de är kvar
Bäst du stannar där inne ett tag till
Fast de är ju bara halva jag som känner så. Den halvan som ligger vaken på kvällarna med 1000 tankar I huvudet. Andra halvan orkar inte vara gravid längre
Kan inte bara tiden gå fortare så du kommer någon gång

Antingen ligger Pyret och boxas massor, eller så har h*n vänt sig till säte. Rätt dumt

Kvällspromenad med flygplanet.


Efter att Sandra och Thea varit här på middag gick vi ut en sväng och gick. Bella åkte däremot inlines. Hon är så duktig på de, visar hopp och andra konster hela tiden. Snabb som en flygplan är hon:)

Det här är förresten våran tvättstuga. De bygger och grejar på den hela dagarna, hoppas den blir klar snart...

För så har kan man ju inte ha de ju.

Vem Är Du ?

Blir snart så nyfiken att jag spricker på den lille krabaten som bor i min mage, de är inte allt för lång tid kvar nu. vem är du?
Är du en pojke eller en flicka?
Hur ser du ut?, hårfärg, mycke eller lite hår? Stor eller liten?
vad kommer du att ha för humör? Är du envis?
Finns tusen frågor jag vill ha svar på:) vill ju veta vad de är för en liten rumpnisse som bott i min mage i mer än 8 månader nu.
Vi längtar så otroligt mycke efter detta lilla troll. Och väntan fortsätter lite till...

Busan, bästa tjejen i hela världen.

Bilden är tagen på vår bussresa hem från stan...

där vi åt glass med Hannah, Pelle och Felicia(hon fick ingen, sov mest) idag (igår, med tanke på kl.) Hur som helst var de trevligt:)

Denna v. är de PÅSKLOV och jag ska väl fortsätta vara sjuk. men förutom de så händer lite annat med:
Tisdag: Sandra och Thea kommer på mat.
Onsdag: Bus->Dagis. Jag->Möte.
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: påskmiddag
Söndag: ?

Måndag igen. Som alla andra veckor.

Känner mig jätte jätte sjuk:(. Konstigt. Och på kvällen försvinner alltid rösten helt.

Dagen började med att jag mådde riktigt dåligt. Hade svårt att gå upp. Men tog mig upp till soffan. Vilade vidare en stund. Bella höll sig sysselsatt med dataspel och hade inte tid med mig. Karlsson på taket var de, men hon behöver lite hjälp ibland. Och blir liksom tokig tid datorn.

Sen hörde Hannah av sig och frågade om vi skulle ta en glass ihop, så vi åkte in till stan och träffa dem en stund. Sen hem. Eller träffade mamma på vägen så vi hamnade där. Åt även mat där idag. Sen följde Sofie med hem hit. Hon ville sova här idag.

Nu ligger jag på soffan och känner mig sjukare än sjukast.

Lite senare =)

Min sessa kom hem mitt I vilandet. Mådde inget vidare I allt snörvel och sammandragningar.

Hon hade ramlat på cykeln hos pappa så vi gick bort till mormor och hon visade:) haha. Viktigt sånt där. Så skulle mina systrar till ikea, hon ville följa med. Men vi kollade istället på film där. Musse Pigg Sen åt vi elvis favorit, Macka med banan och jordnötssmör, riktigt gott faktiskt.

Sen gick vi hem. Och ni ser ju på bilderna I inlägget innan vad vi pysslade med. Bus var även ute lite.

Lite bilder. (eftersom jag är så dålig på de annars så har jag tagit lite idag)

Bella har gympa på badrumsgolvet:)


Bella formar med händerna som ett hjärta, hon bestämde att jag skulle de med på bilden innan.

Här har Bus sminkat Pyret. Även hon som tog kortet.

Skriver mer lite senare. Puss så länge.

Sitter här och har tagit en liten paus.

Har innan nu rensat lite hallen. Tagit bort en del vinter skor. Även vissa vinter kläder i hopp om att snön inte kommer tillbaka. Lämnade dock lite kvar. Ifall de blir kallt:) vilket jag absolut inte vill tog även bort tidningarna jag haft på golvet under skorna. Nu lär de ju inte bli saltfläckar längre från blöta skor. Hoppas jag.

plockade lite I köket och badrummet med. Men fick massa jobbiga sammandragningar, så vilar lite nu. De är nog de jobbiga, att man inte klarar av sånt man vill.. Men inget att göra åt heller. Får vara så här nu.

VARFÖR???

Vaknade nyss för ett av de nattligabesöken på toaletten, var så grymt täppt I näsan med så kunde inte somna om. Utan tänkte; "Jag kollar tidningen så länge". Och vad står de där?

Personrån på fogdegatan.
Varför händer just allt på min gata??

Så mycke som de varit sista tiden nu har de aldrig varit. ALDRIG. Börjar känna mig rätt otrygg nu faktiskt. Vågar man sova om nätterna? Kan man gå ut på dagarna? Hemskt ju.

För små strumpor?

Tror jag har köpt för små strumpor:) men de återstår väl att se när pyret tittar ut. Men jag kände nyss en fot och den var rätt stor, haha. Så tror som sagt jag köpt försmå strumpor till min storfoting där inne. Tur jag bara har tre par en så länge.

Och på tal om fötter, de svullnar ju och har sig, ibland kommer jag inte ens I mina gympaskor. Så går då med mina trasiga tofflor, haha. Funkar ju när de ändå är varmt men idag svullnade även benen upp. och inte lite heller. Ont gör de också. Tur att de inte är så långt kvar.

började packa bb väskan förut. eller la fram grejerna tills jag kom på att, fan jag har ju ingen väska att packa i. typiskt. haha. puss hej

Väntar....

Detta är vårt färgglada påskkök. Haha.


och nu blev de visst så att jag inte väntar längre, haha. Jag väntade nämligen på att min syster skulle höra av sig så vi kunde gå iväg. Och nu när jag börjat skriva inlägget kom hon och ringde på dörren, haha.
Så nu ska vi gå:)
puss hej

fundering. någon som vet?

tänk om man skulle få maginfluensa, så går vattnet och värkarna är igång och de är liksom dags.
VAD GÖR MAN DÅ??
manman kan ju inte vara på förlossningsavdelningen, för de små nyfödda barnen får ju inte bli sjuka. man kan inte krysta ut barnet, de orkar man ju aldrig då. och man kan väl inte skära I någon som kräks om vart annat?

får helt enkelt se till att klara mig ifrån magsjukan nu sista tiden:)

tänkte börja packa bb väskan snart, för ibland känns de som nu är de nog dags snart.men vet inte riktigt vad jag ska packa.. men jag köpte blöjor idag i varjefall:). och tvål och olja igår. och en dress med. men de ända jag tänkte så i kön var. "ska jag fråga om man får lämna tillbaka de om barnet dör?" jag frågade aldrig. måste ju ändå tvätta den innan. är de bara jag som tänker så?

Hicka.

Hur mycke hicka är de egentligen möjligt att ha?


Känns som man har en tickande klocka inne I magen ju haha.

Ikea och Maxi.

Ska nu slänga I mig lite värktabletter, snyta mig och ta nässpray (inte så intressant kanske). Sen ska jag bara lägga mig ner och tillåta mig själv att vara sjuk för en stund. Mår inget bra alls.

Sen ska jag städa köket, köpte en ny duk och lite blommor till bordet, även en häxa till fönstret. Även köpt fjädrar och påskägg. Men fjädrarna ska Bella vara med och pynta med. Så de får vänta.
Måste även dammsuga av mattorna I badrummet, för de har blivit rosa ludd på den svarta, och svart på den rosa.

Separationsångest.

Jag lider nog av de.
Bella vill inte längre vinka på dagis, slutade förra veckan. Hon kan knappt kramas längre. Stora kan inte göra sånt. Kändes sorgligt. Vi har vinkat varjedag sen hon var 1 ju. Nu säger hon bara. "Jag är stor nu mamma"

Nu har solen lyst ett par dagar. Så igår började jag smörja in mig. Haha. Vill ju inte gå runt och se blek ut när man inte kan sola.

Förkylningen blir bara värre:(. Jobbigt är de.
Puss

Så tog även torsdagen slut. Hur kan de komma sig?

Hos barnmorskan idag kan ni ju gissa vad de sa. Haha. Allt var helt plötsligt bra igen, hur ska de ha sig egentligen? Kan ju inte vela och skrämma upp en. Tycker ändå de är lite lustigt att ena dagen ser de inte alls bra ut. Och så två dagar efter är de normalt igen.

I morse lovade jag Bella I all hast att om de var fint väder och inlinesen fortfarande lagom skulle hon få åka. Glömde helt bort allt grus. Dumma dumma mamma. Men efter dagis tog vi med dem I en påse och gick iväg för att leta efter ett grusfritt ställe. Borta vid centrum var de inget, så där åkte hon. Och I rinken med då. Var där ett bra tag. Sen blev de kallt och min blåsa alldeles full. Så gick iväg till min syster och låna toa. Sen hem till min mamma och låna igen:).

Nu ligger jag och snorar. Ska sova snart. Så blir de ikea imorrn.
PUSSAR

Men se hoppsan

Ja idag då går man in I v 36 då. Helt otroligt måste jag säga, för tiden går fortfarande jätte sakta men ändå jätte snabbt, svårt att förklara.


Sitter nu på bussen, idag igen. På väg in till barnmorskan, idag igen. 3.e gången denna vecka. Som tur är så är mötet I eftermiddag inställt idag. Kan man bli gladare efter en sån här vecka att sista mötet blir inställt. Ska bli skönt att bara slappna av. Nu är vi snart framme
Puss Hej

Därför att.

Eftersom jag inte tog nått kort på mitt troll idag bjuder jag på denna.Tycker denna bild passar min ganstersessa bäst, haha. Visserligen såg hon inte alls ut så idag. De var mest rosa och glitter. Riktigt mycke rosa och glitter till och med, hon var sötast av alla, lovar. Kan ju tyvärr inte visa.
FRÅGA HANNAH.
Hon såg henne

Avslutar med en sommarbild:)

Vimsig till max.

Först lämnade jag ju provet, sen skyndade jag mig till mitt möte. Kommer dit som sagt och då visar de sig att jag ska vara där nästa onsdag, inte idag haha. Så de kan bli. Var ju helt säker på att de var I dag

Vidare till stan och träffade Hannah och Felicia. Först gick vi och fikade, satt och prata en massa. Sen gick vi runt lite grann. Och pratade:) haha. De följde sen med till skäggetorp och hämtade bus, sen kom pelle och hämtade dem. Men de var trevligt. Måste vi göra om:).

PUSS HEJ

Min prinsessa är en prinsessa.

Idag på dagis är de maskerad. Så min sessa är utklädd till prinsessa. Så fin så
Skulle ju tagit kort på henne, men de missade vi. tyvärr. För när jag hämtar henne lär hon ju inte vara så fin som hon var när vi gick
Fick inprovisera lite angående kläder, då hon inte har några sånna, skor och krona har hon. Men inte de andra. Men de löste sig

Sitter nu på bussen på väg till allt som ska ske idag. Då de kommer ske I stan:) haha. Bm, st.Lars och Hannah. Ska bli trevligt.
Puss hej

Nu blev ju hela veckan ändrad.. (Så skriver en lista till)

Onsdag: barnmorskan, igen. Ska bara lämna ett prov. St.Lars. Och sen träffa Hannah:) (Och nu kom jag på att jag glömt ladda på mobilen, fan. Fixar de när jag är klar här)
Torsdag: barnmorskan, ännu igen. Då är de fler prover. Sen stadsmissionen. (Skulle även haft tvättstugan, men nu går ju inte de)
Fredag: Bella till Tommy. (med tanke på allt med bm nu bör jag nog inte planera in nått mer??)
Lördag: Då ska jag städa. Ordentligt (så mycke jag klarar mellan sammandragingarna)
Söndag: Bus hem igen.

RSS 2.0