Pojke eller Flicka??

Enligt denna uträkning..   http://www.gravid.se/16_ettoannat/trivia.php
Så är de en liten pojke jag har inne i magen  =).  Återstår att se om de stämmer sen när Pyret tittar ut.
Räknade så klart av nyfikenhet ut vilket kön bella skulle vara med. och hon skulle vara en flicka. Och de är hon ju.
Även Sandras Thea skulle vara en flicka. och de är hon ju med. Lite roligt sånt där..
Men inget man ska tro på heller.. bara en roligt grej =)
Puss hej

kul kul!

igår var de trevligt, bella pratade konstant hela hela tiden' vilket hon aldrig gör, hon brukar vara blyg I varjefall I början. Men inte. haha. snart bär de av till simhallen. de väntar bara på att jag ska äta. de har redan gjort de. så ska väl sätta igång. puss hej

fredag.

idag är de dags. haha ska bli kul. insåg att jag inte kan slå in ett av paketen. får lösa de på nått vis. nu måste jag göra mig i ordning. puss hej

bästa receptet för att laga ett brustet hjärta...

Enligt Hugh Hefner så är Den bästa lösningen för förlorad kärlek är en ny kärlek. Om de ändå vore så enkelt.

fortfarande trött...

inte lyckats sova i natt heller. Men vad gör man. längtar grymt mycke till helgen. ska blir så himla kul. babyshower fredag. simhallen lördag. underbart god mat :). ha de fint puss hej

tröööööttt!!

Kan jag lungt påstå att jag är.. har grymt svårt att sova på nätterna.. särskilt igår efter att ha läst en blogg som Angelica länkat till från sida.. Förstår inte hur en människa klarar av att vara så stark efter en sån tragisk olycka..
De jobbiga men att inte kunna sova på nätterna är ju att nar man väl somnat så är de ju dags att gå upp.
vi har försovit oss varjedag hitills denna vecka.. i måndags tog vi till och med ledigt för vi blev så sena..
det är ju pinsamt att komma sent.. men jag är hellre sen än att stressa som en tok..

Har precis beställt ett par mamma byxor, riktigt fina.. de jag skulle beställt fanns inte i lager tyvärr. så beställde ett par andra istället.. får ju liksom inte plats i mina byxor öven om jag inbillar mig att de går haha.. det funkar faktiskt lite.. om inte tröjorna åker upp.. får då ser de rätt dumt ut att gå med vidöppna byxor..

Fet som en jävla ko har jag blivit i varjefall.. inte fet kanske.. men har ju världens jävla kula. och har jag de redan nu i v. 26. Hur skjutan kommer jag då se ut i slutet.. är glad över att de bara är magen som växt i varjefall.. när jag väntade bella var de ju hela jag som växte.. och allt de har jag ju inte ens fått bort.. men det är ju sånt man får ta..

Saknar gör jag med.. riktigt riktigt mycke.. de känns tomt.. för tomt..

Är hos Sandra nu.. och jag vet att detta inte får sägas för då blir hon ledsen över att tiden går så fort.. haha.. men Thea är så stor och duktig =).. snart fyller hon 1 med (vilket absolut inte får nämnas). eller ja i mars då.. hon är så sött när hon knallar runt här med gå grejen hon lånat av mig =). eller av bella kanske man ska säga för jag har inte använt den..
Sandra håller på att plocka undan lite och Thea sover middag.. hon ska ha besök sen av Emma. så då ska jag bege mig vidare..

Men ha det bra.. Puss Hej....................................

hatar dig..

....................................

hatar dig..

RSS 2.0