Livet..

Denna helg har handlat om livet skulle man kunna säga..

De är inte så att människorna står mig jätte nära. De gör ju egentligen nästan ingen.. Men de berör mig ändå oerhört mycke. De får tankarna att snurra. Man vill säga så mycke, finnas där.

För två st har livet precis börjat. En liten pojke och en liten flicka har kommit till världen <3 Ett jätte stort Grattis till båda familjerna. Ni har äntligen fått bli föräldrar till era underbara mirakel.

För en annan har livet precis tagit slut. Vila i frid.
Och för många nära och kära till den mannen, speciellt för hans två barn har livet stannat till för en stund. Stannat till för att sedan börja rulla igen, sakta sakta med en saknad som är ofantligt stor. Den saknaden kan bara de som själva varit med om förstå. De blir aldrig bra. Men de blir bättre...

Mitt i allt tänker jag på min älskade dotter. Som också kommer få de där beskedet snart. Att livet tagit slut. Och hon får stanna upp.. Andas, tänka på fina minnen och gå vidare..

För andra rullar livet bara på. Vissa stannar upp tänker efter.

Idag har även lilla Helga namnsdag. Nästa månad skulle hon fyllt 7 år egentligen. Hon fick bara uppleva sin 3 årsdag och hennes mamma har fått leva i sorg i snart 4 år.
En sorg som aldrig försvinner. Men de går att leva med den..

Livet är orättvist!!

De här med cancer.. De är en grymt dålig sjukdom. Varför ska den drabba så många människor? Varför är den så lömsk?

Varför får vissa leva flera år efter domen? och varför får vissa bara leva ett halvår? En månad?

Hur förklarar man för ett barn att någon som för tre veckor sen som var lite dålig och skulle påbörja behandling dagen efter hon var där, nu ligger i respirator och inväntar döden?

Varför går de så himla fort för en del att familjen inte hinner åka upp och säga Hejdå? Varför får andra lida så himla länge?

Livet är himla orättvisst ibland <3

?????

Undrar vad jag gör här.. Då jag tydligen inte bor här???

Blev ganska orolig av att få höra de där faktiskt. Kontraktet står inte på mig.. Men hon kunde ju så klart inte säga vem de stod på.?.. Har kontraktet i skåpet hemma här. Står minsann att de är jag som bor här. Och de är ju jag som får räkningarna?

Måndagen innan snökaoset??

Vill inte alls ha snö nu känner jag.. Fan då får jag bära Linnéa till dagis i morgon. Och kommer bussen dyka upp? De vet man inte.. De gör ju som de vill lite tydligen... Men ärligt. Första snödagen varje år DÅ STANNAR ALLT!!

Blev en lugn morgon först.. Gick upp. Åt i lugn och ro. La fram alla ytterkläder. Och kollade på tv och bara väntade... Sen ringde telefonen och de blev grymt stressigt. Skulle hinna med en buss inne i stan till ekängen..

En bra dag. Men nu är de dags för sängen... Och hoppas att de inte blir någon jävla snö... GODNATT

Ny frisyr.!

Igår kväll blev de en ny frisyr..
Vet inte riktigt om jag är nöjd men. Så här fick de bli för tillfället..

Dagens och recept


Avokadosoppa och småfranska med avokado och räkor

Super gott var de:) och super mätt är jag också:)..

RECEPT
avokadosoppa

• 8 dl vatten
• 2 grönsaksbuljong
• 2 mogna avokado
• 1 msk pressad citron
• 1 dl grädde
• (salt, peppar

Koka upp vatten och buljongtärning i en Kastrull.
Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur fruktköttet och finfördela det till mos med citronsaften i matberedaren.
Lyft av kastrullen från värmen och vispa ner avokadomoset och vispad grädde.
Smaka av med salt, peppar

Serveras med vitt bröd.
Granera gärna med räkor och en klick vispad grädde.

Nu börjar jag bli nervös...

Sakta men säkert kryper sig nervositeten på..,

Dock är jag mest nervös för att jag varit uppe för länge nu och inte kommer upp i tid. Men de där fixar jag nog:) men de som känns så där. "Tänk om jag inte hinner med allt som jag ska göra i morgonbitti" vilket egentligen inte är så jätte många saker. Egentligen då alltså..
Kl ringer 5.. För jag har tvättstugan i morgonbitti kl 6..
Så måste jag ju äta frukost innan en viss tid då med..
Sen kom jag ju på att jag måste gå till pressbyrån med för jag måste ha söt dryck hemma. Ska ju dricka de till värktabletterna..
Så kom jag ju på yttligare EN grej. Jag måste ju duscha också. Tänkte gjort de nu ikväll. Men så stod de ju att man skulle duscha på morgonen.. Och de känns otroligt stressigt att jag ska hinna med de där emellan när jag springer till tvättstugan.. Egentligen hinner man ju med de i vanliga fall. Men just i morgon känns de så där extra stressigt..
Så måste jag lägga undan cigaretterna med så jag inte kommer röka i morgon.. Egentligen borde jag ju lägga dem på ett ställe där jag inte minns vart de är..
De där är jag egentligen expert på, förlägger grejer hela tiden.. Typiskt mig.. Men just nu är jag nog sämst på de, bara för att. Så kom jag ju på att jag måste ha med mig dem till stan ändå. För jag vill kanske ha dem efteråt..

Ja de är ungefär vad som rör sig i mitt huvud just nu..
Så ska jag ju iväg och lämna på dagis till 10 och fritids till halv 11. Och sen lämna tillbaka en tröja på hm. Och lämna papper på kommunen. Och sen är de dags. Men till dess hinner jag nog bli nervös inför operationen. För de är jag inte än:)

Min häxa och min spindeltjej ;-)Bus

De blev av trots allt..
Något Bella hade sätt fram emot i 1.5 år..

Vi hade riktigt kul i vilket fall:)

RSS 2.0