fääst

i helgen blire alkohol... så mysigt..

förra helgen när vi tälta var de rätt så skoj =). kolla på film =)..
bada ute gjorde jag med...
kan inte fatta àtt JAG badade ute.. i bikini dessutom.. men det var bara en liten bad pool på dennis altan.. så de var ingen annan som såg mig haha.. men ändå.. de är stort... har inte badat ute på länge länge länge,,

men så sitter jag här nu.. ska städa tänkte jag.. så de blir lite fint tills imorrn när de kommer.. eller kanske redan till ikväll då.. hihi..
sjuk och elak känner jag mig..

men de är inte jag som är dum egentligen så de så.

ha de fint puss hej

helgen

hade en bra helg.. emelie var här.. på fredagen åkte vi ner och kolla på takida.. och drack lite granna.. haha... gick in på 55:an och drack lite till.. och prata med folk...   sen hamna vi i en studentkorridor i ryd... der var skoj... kom hem halv 8 på morgonen..

på lördagen bar de av till streetpack.. sen hem och dricka igen.. gick ut och satte hos med lite folk.. sen åkte jag emelie och johan in till stan..  och sen hem till johan och drack lite till.. sen på söndagen hade hon åkt när jag vaknade.. hon hade en hämtning och var tvungen att jobba...

veckan som varit har med varit kanon... i helgen ska vi åt och tälta.. jag bella och dennis.. och äta pizza med.. ska göra egen bestämde vi.. =)


ha de fint puss hej..

RSS 2.0