ont

allt gör så fruktansvärt ont.. helatiden..
tappat matlusten  igen.. tyvärr
hemmåt snart..
puss

saknar dig.. och hatar dig

så kom vintern

den där jävla vintern...  jobbigt.. men fint.. =)
när snön inte är så blaskig vill säga..

Men jag vill att det ska var sommar..
älskar sommaren..

och snart är de ett år sen jag och hannah skulle grillat i rimforsa =)..  men vi orkade inte så stekte köttet hemma.. och åt något hon inte tålde.. så hon spydde mest hela kvällen..
Det var tänkt att det skulle bli en underbar dag haha..
kan inte fatta att det är så länge sen.. men det var fint ute då.. soligt.. och härligt..

Välkommen Thea

Nu äntligen.. 4 dagar försent har thea kommit till världen..
natten till igår..

GRATTIS SANDRA...

Så nu har man blivit moster..
härligt..
Var uppe och hälsade på och lämna presenter igår innan jag skulle till mitt möte på st. lars..
Så gick jag dit idag med.. och var med och hämtade hem dem =)

Hon är underbart jätte söt.. 

så kul när jag bertätta för bella om henne..  hon spände upp ögonen och sa.. " mamma, tia (höll i hop fingrarna till en ring) är en sån ärn peng.. det heter man inte =)

 ha de fint Puss hej..

Fest idag då..

Ska blir trevligt..
Ska möta Malin och Sofie vi ica så ska vi åka dit ihop.. det ska faktiskt bli rätt kul tror jag.. skumt men kul.. det var länge sen jag festade faktikst.. men kul ska de bli..  om de går ut på krogen sen vilket de brukar.. då åker jag nog hem.. haha... läskigt sånt där.. haha..

Tommy kommer med tåget från sthlm nu vid fem.. så skulle Carro hämta upp han på stationen.. så de kommer nog hit snart..

färdig är jag.. borde gå till typ ikea.. kolla efer present.. men jag gör nog de imorgon i stället.. ska på 1 årskalas... så de gäller att inte bli bakis efter i kväll.. haha.. men som sagt.. det blir nog ingen risk..
Tänkte fixa lite mat nu.. Kykling och Pasta.. gottt..

Ha det puss hej

Fiin..

 Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar.. Vänner för alltid, men det kommer kännas sjukt för båda.. Det plågar mig att i inte kommer sova tillsammans, nu går vi skilda vägar även fast vi lova vanadra att det skulle vara du och jag för evig, men utan dig kommer live sakna menining..
Jag saknar medvind när faan ska de vända, ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända.. Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen, för allting går vidare men saknaden skaver, ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig.. Kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig..
Tack för alla fina minnen som vi dela, känner rädslan nu för skillnaden att leva.. Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra..

Nu blir det till och klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.. För kärleken dog medans lögnerna viskade, ärligt ord men det var ingen som lyssnade..

Är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan.. Jag längtar redan dit, men resan kan bli ganska slitsam. Har aldrig älskat någon så mycke som jag älskar dig, you took my breath away och jag vill aldrig hämta den. Men försöker vara lycklig idag, för dorren är stängd men du har nyckeln tillbaks, i varjefall ett litet tag. men måste gå vidare, inte idag men vill få stopp på mitt lidande..
Hellre ledsen med dig än glad utan dig, men spelar de någon roll när sagan bara slutatde.. Det var för oss som solen sken som guld, gick upp varje morgon gör kärlekens skull..
Kanske var det bara bra de som hände, och vad som än hände så var du min ängel.. Kom till jorden för att ta mig från min depression, de är ingenting i mängden som jag klätt med ord..
För ingen av oss ville ju egenligen de här, och jag vill alltid vara vänner fast stämningen finns där..

Slut på ord nu men jag skriver lite till.. 5 månader, den bästa tiden i mitt liv.. Kan bara hoppas att ödet för oss samman.. Vill leva med dig och få se döden tillsammans.. Men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på, du och jag åt skilda håll, kan inte bara sluta så..Fuck allt jag sa.. Fuck allt som var bra.. och skillnaden som går att se från igår till idag. Fel av mig jag kanske aldrig kände dig.. Känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig.
Är du den här personen så förtjänar du faan ingenting.. 1000 chanser men de tjänade ingenting till..
Du gör som du vill och skiter i vad andra känner, skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner..
Skrattar åt alla rykten som ni startat..
Du kanske bättrar dig, men det väntar att se.. Tills vidare ställer jag frågan.. VAD FAAANN TÄNKER DU MED

Det är inte ens nära ...... *pip* *piip*

Onsdag..

Haft ännu ett möte på st.lars mottagningen..
Gick som de bukar.. bra.. Får se om det blir piller eller ej... . får se om jag får receptet direkt från henne eller gå till den där doktorn först..  Men det är ju sånt som märks efter nästa möte...

Sen hade jag lite andra planer för dagen med.. var osäker som faan i början om jag skulle eller inte.. och så funkar de inte.. typiskt..  Men det blir säkert bra i slut ändan...

Träffade hanna en sväng på polis stationen i dag med.. det var trevligt.. satt och snacka en stund.. sen var vi båda tvungna att springa vidare,, haha =)..

Jag kan faan inte sluta tänka på dig.. Visserligen har det ju inte gått så jätte extremt lång tid.. Kommer aldrig glömma dig.. Det har jag aldrig gjort.. liksom funnits där inne sen lågstadiet.. Vill bara inte tänka på dig.. Du kom doch inte ihåg mig haha.. men du hade kort på mig hemma från när va var små.. Det var kul.. Tycker vi hade de bra, men det kanske bara är jag.. Dina lögner han bli många.. tyvärr..

Ska träffa Hannah en sväng till idag är det tänkt,, hon sitter hos sin mamma nu.. Så det ska bli trevligt.. Skulle egentligen åkt hem till henne efter min lilla tripp på stan sa vi igår.. Får se vad vi hittar på.. Men det jag vet är att jag definitivt ska kolla på Greys Anatomy i kväll.. och Fråga Olle tror jag med.. sen blir det att sova..

Har köpt lite grejer idag med byxor, tröja och ett par skor till min prinsessa.. Världens finaste skor lovar jag.. haha Vita och Rosa.. så fina.. ett par jeans med.. och tröjan är rosa och svart.. jätte snyggt..

Ha de fint.. Puss Hej

HANNAH + PELLE = SANT!

Då har dagen med stort D passerat.
Hannah och Pelle är numera ett par.
Så ni andra kan börja drömma om andra nu.
Inget ska komma emellan dom. Tror verkligen på dom.
Fast att jag inte känner honom.
Bara hört henne prata om honom och om dom.
Och de låter underbart.
Hoppas på evig kärlek till er.
Lycka till!
puss

Inflyttningsfest då..

Bella är det abslut finaste i mitt iv.. Det är för henne jag kämar vidare och utan dig Robban hade jag aldrig orka le eller skratta den senaste veckan.. Det betyder massor för mig att ni finns i mitt liv..


I helgen som kommer ska min älskade prinsessa åka till Vadstena. Så det blir säkert mysigt för henne..  Själv för att få tiden att gå ska jag till Emmelie & Fredde Inflyttningsfest. De har bytt lägenhet till en större i samma trapp uppgång så et blir inte svårt att hitta dit.. På lördagen får jag se vad som händer och sker..
Och snart är det onsdag..

Älskar att vara hemma i vilket fall.. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med tvätten igår eftersom jag bokade fel.. haha typiskt mig att inte kolla ordenligt.. van vid gamla tvättstugen.
Om man skulle ta tag i disken kanke.. fast känns så dumt när de inte är nått att diska haha.. tar det ikväll i stället.. efter Andra Avenyn.. 4 timmar kvar tills jag ska hämta min Ängel.. detta kommer bi en mycket lång sdag känner jag på mig.. finns liksom ingenting att göra.. allt är städat och färdigt..

Vänta bara tills jag får hem min borrmaskin igen.. då har jag grejer att göra.. och Min Prinsessas rum kommer bli så fint =).. höppas jag..

Ha det.. Puss hej

Sjukt

Allt är bara knas.. men så kan det vara... det är ingenting som jag kan göra något åt i vilken fall..

men det gör ont.. vill inte ha det så här.. det går över. medtoden.. men nu står tiden stilla.. tyvärr.. Nu är det snart dags att bada och fixakaluffsen på lill strumpan..  
Lovar dig bus att allt ska bli bra..

ha det Puss hej


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0