Underbarast

Jag är så lyckligt lottad som fått de finaste tjejerna som finns, som någonsin existerat

Jag älskar dem över allt annat på jorden

Hmmm. PANIK!!

Börja känna panikiken komma krypande I kroppen..
09 är snart slut. Snart är de 2010.. 2010 liksom de var ju nyss milleniumskifte.

Bella fyller snart 7 år. Kan inte fatta att hon blir 7 år. Hon föddes ju nyss. Och hur gammal blir då inte jag om hon redan fyller 7.
Lika gammal som min mamma säger att hon fortfarande är:).
Fyllde jag inte nyss 21?
Nae fy fan vad fort de går. Usch

GOD JUL!!


G O D J U L
Får även passa på att tacka för julklapparna vi öppnat hittills från farmor, pappa och kusinerna och från mig med
Tackar.

Dan före dan före dan före dan! Blir rätt va?

Idag handlades de. Dock inget bakplåtspapper haha. Men en massa annat och jag måste ändå gå och handla igen. Typiskt.
Sen städades de. Och så kom Cecilia hit och gjorde ljus med oss. jag började fixa med stearinet medans hon och Bella skulle ta bort köttet från apelsinerna (gick inge bra för Bella så hon åt mest). Medans vi käkade hällde Cissi I stearinet:) de skulle stå ett par timmar, så de får vila över natten:) jätte fint:)

Allt klart. Typ:)

Igår var Sandra, jag och Néa på stan och handlade de sista I klappväg. Sen kläddes granen och allt är inslaget och fint:) Yes tänkte jag, nu ska jag inte gå ut mer innan jul.. Men de måste jag ändå ju haha redan idag för jag ska handla mat, apelsiner och bakplåtspapper som jag lyckas glömma alltid I affären:) Men efter idag tänker jag minnsann inte gå I affärer fören efter jul.

Ska skriva lista, ta ner vagnen och gå nu. Puss

Sovdags nu då!

Dags att sova för lilla mig:) Linnéa sover sedan många timmar tillbaka. Först när jag la henne I sängen och så godnatt bara skratta hon, när jag pussa henne på pannan skratta hon ännu mer:) Sötis<3 sen låg hon och lekte en stund innan hon somnade.
Nu under kvällen har hon fart runt här och rört en massa grejer. Försöker nå allt. Undra hur de kommer gå med granen? Får nog sätta stängsel runt haha:) aj aj är ett roligt ord!

Lördagsmys:)


Nybadad och fin:)
I morse blev de lite sovmorgon:) sen efter de bar de av till vivan, fick skjuts så de var toppen. Först åkte vi förbi och hämta upp Sandra och Thea och så vägen tillbaka lämna vi av dem så klart

Efter Néa käkat mellis blev de bus I badkaret och efter de har hon fart runt I vardagsrummet
Nu myser vi och väntar på mormor, hon kommer så jag kan ta upp granen. Skulle gjort de igår men nån kom ej!

Pics


Fick inte en ända bra bild alls från Bellas julshow. Faktiskt riktigt besviken:( Men de var riktigt duktiga. Får försöka ha kvar de minnet istället.


LillPluttan kan sitta korta stunder nu. Men hon slänger sig så man måste sitta med:)
Skulle ge mig på att filma henne:) första gången låg hon blixt stilla och bara stirra:) rolig film:) andra ramla hon..

Hannah 23 och julshow:)

Idag blir Hannah 23 år grattis till dig:)
Varit full rulle hela dagen kan man säga, först försov vi oss. Så Bella och jag gick upp själva, käka och gjorde I ordning henne så sprang hon iväg.. Sen vaknade Linnéa, så efter hon hade käkat välling låg vi och myste en stund. Efter lunchen hämta vi Bella för att sen bli hämtade av Pelle, då bar de hem till födelsedagsbarnet:).

Sen skjutsade han hem oss och de blev lite gröt innan vi sprang vidare till skolan - DE VAR SUPERDUKTIGA:), och bus dansa extra.

Bilder:)


Hon som vägrade sova:) försökte inbilla oss om att hon inte var trött, fast de är klart, farligt att sova, kanske missar nått:)


Knäcken, som inte ville hamna I formarna som jag villemandelmassan:)

9 dagar kvar..

..sjukt!
Om 9 dagar är de Linnéas första julafton. Och Bellas 7.e. Kan inte fatta att hon fyller så himla mycke.

Just nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja.
Men förut idag var de full rulle. Har städat och sorterat I vardagsrummet. Allt under bordet är borta. Och allt från pysselbordet med. Nu ligger de dök högar på golvet med små prylar som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av. Typiskt.
så har vi kokat knäck och gjort mandelmassafigurer, kanske blir en bild senare sen

Lucia:)

Sov så himla mycke I natt. Sjukt mycke. Först kolla vi på bolibompa och jag var så himla trött. Var svårt att hålla upp ögonen så när kl närmade sig 8 blev de göra välling. Och efter de slockna jag I soffan. Vaknade till nån gång vid 1 av att Linnéa var ledsen. Så tog upp henne och gick och släckte överallt och la oss I min säng. Sen sov jag/vi till 8:)

lucia tåget var fint, förutom att ingen ville sjunga:) Men de gick bra ändå.. Nu är bus på kalas. Néa sover och jag är rätt trött, konstigt!!
Puss

Lööördagsmyyys!

Eller nja så mycke mys blir de faktiskt inte. Vi ligger och kollar på Anubis just nu. Och senare idag är ju guds tre änglar, som vi väntat hela veckan:)

Skulle kunna skriva om hur mycke skit som helst idag faktiskt. Men Nae.

imorrn är de I varjefall lucia och de har vi verkligen sätt fram emot:) jag I varjefall:) har en Överaskning på G <3 Ska bli så kul:). Så är bus bjuden på födelsedagsparty med. Så de vet jag hon ser fram emot. Gäller att se fram emot de lilla I vardagen så att säga:)

10 dec..

Har inte gjort mina övningar idag, Linnéa ville inte de. Annars brukar hon tycka de är ganska kul att ligga med på golvet. Men inte idag inte, hon har visserligen varit ganska extrem idag. Ville inte vara på golvet alls så de blev inte mycke gjort här hemma inte.
Fick en tid till Bvc idag med. Så vi passa på och mäta och väga idag och ska inte dit fören Bellas födelsedag. Tänk att hon fyller 7 snart:)
7,3 kg och 65 cm är Néa

Försov oss och lugg!

Idag vaknad vi way to sent. Så bus blev lite sen till skolan, länge sen nu, men glad att jag vågade somna..
I och med försovningen går jag inte min vanliga runda idag. (Måste skryta lite, MEN FAN VAD JAG LYCKATS GÅ NER DÅ), blir lite danspass istället:)

Klippte lugg I helgen:). Cissi pusha på, har funderat på de ett tag, och hon tycke med de så jag klippte och hon säger "Jag ångrade mig" haha tack för den men så här blev de

Jag undrar?..

Hur kommer de sig sammanboendedeföräldrar gnäller mer över att de är jobbigt än ensamstående?

Är deras barn mycke jobbigare?

Eller blir man bara så fruktansvärt mycke gnälligare om man bor ihop??

Verkligheten hinner alltid i kapp..

Jag har försökt tänka på de så lite som möjligt.
-De löser sig så småningom...
Men gör de verkligen de?? Kom inte fören nu ikväll. Tankarna alltså, vilket de borde gjort redan för flera dagar sen. Eller I varjefall I förrgår...
Och med tankarna föll tårarna. Frågade om råd...

Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska göra. Tårar löser inget, de kan jag lika gärna ge upp..

. . . . . .

Bella vaknade halv 4 I morse. Och tjata och tjata och tjata om att öppna sin chokladkalender. Först sa hon att hon inte hade sovit på hela natten för hon bara hade tänkt på att få öppna luckan, men den gick jag inte på:) vid straxt innan 5 vaknade nästa. Hon ville inte somna om först utan var hungrig. Sen somnade båda om vid halv 6. Rätt onödigt när kl ringer 6. Vi gick upp halv 7 och käka omelett sen blev de julkalendern på tv och skola

Inget mer att tillägga...

RSS 2.0