Söndag, och ännu en varm och solig dag, underbart:)

Trots vädret har vi hållt oss inne, haha. Bella var visserligen ute och lekte en sväng I morse. Och då tog jag de bara lugnt:) jätte skönt.

Sen har jag städat badrummet och hallen och nu badar Bella. Lillfia ligger och babysittern och tittar på tiger, så söt, så bajsar hon med. Verkar dock inte som hon är färdig för hon ligger fortfarande och trycker lite och plutar så söt med munnen som hon gör:). Så nu väntar jag på att byta blöja och hjälpa Bella att tvätta klart sig, hon ville leka lite till.puss

Roligt sagt av min Prinsessa:)

Bella: Jag såg en volyvoll utan tak
Jag och Sandra: Va? Vollyboll?
Bella: Ja, jag såg en volyvoll utan tak.
Jag: Men en en boll har väl aldrig tak?
Bella: Ingen boll, en volyvoll.
Jag: Menar du en volvo?
Bella: Jaaa

Och så skratta vi alla 3 :).

Forts..

När vi kom hem efter dagen lek började lilltjejen hosta, de lät så ynkligt så. Och så blev hon även snorig här under kvällen lopp. Men nu har hon inte hostat på länge och snorig är hon inte så mycke längre heller(??). Konstigt. Bella var ute och lekte från vi kom hem tills vi åt. Efter maten blev de bada bort kräks från håret på lillbus. Och storbus duschade efter de. Nu sitter vi bara och myser. Bella ska lägga sig precis, blev sent idag med. Fast de verkar som jag är den ända som är trött:)
Puss hej.

Lördag, trädgårdsföreningen.

Idag hade vi planerat in att åka till lekparken I stan eftersom Bella inte skulle åka iväg. Och tänk att de finns nått som heter trädgårdsföreningensdag haha, hade jag inte än aning om fören idag. Så de var helt fullt, och de spelades musik från 3 olika ställen. Olika musik alltså. De blev en kanon dag I värmen även om jag och Pyret höll oss I skuggan en bit bort. Innan lekparken köptes de även nya skor till Bella, tygskor, lite bättre för lek I värmen än de tjocka gympaskorna eller de vita tofflorna.

Lite bilder från dagen.


Bella fick nått I skon:)


Sötis Bella:)


Thea fick sitta i vagnen och äta, på filten satt hon inte still


lillbus och jag satt I skuggan medans de andra lekte.

Blev en kanon dag, uppdaterar mer senare:)

Lillbus 1 månad idag:)


Stora tjejen nu då:) de firar vi med en utflykt till stan.

Puss puss

"Fredag, vilken jätte bra dag" - som Bella brukar sjunga:)

Ja då var de fredag igen. Och igår blev lilltjejen 4 veckor, vi var även på ikea igår igen. Så nu får de räcka ett tag framöver:)

Nu idag på förmiddagen har jag istället för att städa undan när hon sov unnat mig ett välförtjänt bad, härligt. Jag tyckte jag förtjänade de I varjefall, och de behövdes också.
När vi hämtat bus idag blir de lekparken, hon skulle egentligen till sin pappa men han ska på kryssning så hon åker nästa helg istället. Så ikväll blir de fredagsmys. God mat, godis & film

Haha, fel dag. Onsdag igår ju:)

Såg de nu:) skulle ju förstårs skrivit onsdag igår och inte tisdag. Eller jag trodde nog de var tisdag men kom på att de var torsdag. Har ju blivit helt veckovild på senare tid.
Har blivit helt virrig på sista tiden faktiskt, inte lätt när hjärnan rinner ut med mjölken. Man glömmer mer än hälften och yrar till de mesta.

Sitter och lyssnar på de där jävla regnet nu och kollar på judys domstol, når inte dosan till tvn haha. Tror inte de är nått annat bra nu heller. Blir att sova någon timma till sen

Lugn igen och stackars lilla flicka.

De lugnade ner sig igen. Och tur är väl de:), jag hade lätt fått panik annars. Haha



Glömde ju skriva om vår sorgliga morgon...
De var idag som den stora dagen var, som Bella sätt fram emot så mycke, 5 års hade avslutning och skulle till vidingsjö. Och vad fan händer då?
- jo vi försover oss. Vaknar tio minuter efter vi ska vara där. Blev många tårar I morse, och så fick hon vara hemma med oss hela dagen. Stackarn
Puss

Tisdag, Trött som bara den.

Hon har sovit ca 10 min sen kl fyra. Nu är hon hur trött som helst. Men hon somnar inte ändå. Första gången hon är så här trött utan att somna. Helt sjukt.

Idag blev de ikea igen. Sandra och Jimmy hade fått sina pengar. Så vi gick iväg. Käkade även på resturangen. Sen gick de och handlade på maxi och vi hemåt, eller möte emelie vid press, sen hem. Så nu är hon här. Ska sova här, så har hon sammandragningar hela tiden, Stackarn. Så får väl se om hon stannar hela natten för de gör ondare nu än innan

Min lilla Sötis.

Tycker hon ligger så sött med armarna:)

Tyvärr så blev inte bilden så bra pga ljuset:(. Men hon är söt ändå.

Hon ser alltid rundarde ut på bild haha. Så de är väl som de säger kameran lägger på tio kg. Haha Nae knappast. Då skulle hon vara rund som en boll på korten kanske:)

Tisdag, ikano och middag.

Ja som sagt tidigare idag blev de ikano. Men först lämna jag Bella, gick till centrum och hem:) efter lillfia ätit kom sandra och Thea och vi gick iväg, hm, cubus, coop, skopunkten och babyproffsen blev de. Och nappletande:)

Vid 17 blev de middag hos sandra och Jimmy, blev kvar där ett tag och Bella busade med Thea. Hon kollade också på mamma mu. Sen bar de hemåt så hon Duschade och nu sover hon min ängel.
Vi äter, som vanligt:) har sett DH och nu christine. Sen blir de sängen hoppas jag.
Puss

Nappletade och ikano

Gick med Sandra och Thea till ikano idag. Skulle till coop och handla. Men blev även hm. Hur som helst. Thea fick nya nappar igår. Den lite dyrare varianten. Lundmyr. Så fina så. "Gullunge" stod de på hennes hon hade idag. Inne på hm upptäckte sandra att den var borta. Så de var bara börja leta.

Kollade överallt, sandra gick tillbaka en bit med. Men INGEN NAPP, inne på coop sen började hon stortjuta när vi handlat klart. Sandra gick in och köpte en ny. Och vi leta hela vägen hem. HELT BORTA VAR DEN.

Måndag. Städning, bvc och ekdungen

Efter vi lämnat Bella blev de att först städa I hallen, för att sen ställa ut precis allt från badrummet (förutom toan, handfatet och badkaret då) där. Sen blev de storstädning där inne. Sen var de dags för mat. Efter de disk och lite plock

Nästa anhalt blev bvc. Hon växer fin fint <3

Så hämta vi bus och gick till lekparken tills de var dags för kvälls mat. -Lägenheten är en bastu.
Hade nu I kväll tänkt platta håret, men de var ju bara att glömma, får ta de om om 3 år eller nått, haha

Söndag, shopping och click.

Lite av de vi handlade, så fina:)

Nu kan ju inte lillfia använda sin än men om några månader så. Vi har alltså varit och handlat lite på ikano idag. Sweet.

Nu på kvällen har jag kollat på click. Kollar fortfarande. Och fy fan vad jag har gråtit/gråter, jävla känslig jag har blivit då. Men de är en sorglig film ju. Trodde faktiskt att de var en komedi. Tur att jag sitter ensam. Eller lillfia är här, men hon säger inget:)

Lördag

De var en segstartad morgon för mig idag. Även lilltösen var trötter I morse. Bara busan som var uppe med tuppen. Vi med och åt men.

Bella har varit iväg typ hela dagen, hos mormor och lekt med mostrarna, sen var även kusin Thea där. Thea och Cissi följde även med oss och handlade idag på maxi.

På kvällen efter maten badade vi tillsammans alla tre. Första gången. Lilltösen älskar att bada:), Bella med:)

Haha

Så man ser ut då:)

Så söt..
Börjar bli lite runder om kinderna allt, bra de. Hihi..

Snälla sluta sjung...

Mina grannar sjunger, för fulla halsar. Och eftersom jag var tvungen att vakna vid 5 idag då en liten dam bestämde sig för att bara gnälla och ha sig så är jag ju förbannat trött. Riktigt förbannat trött till och med. Mina söta, älskade små flickor sover så gott nu så jag ska krypa ner och hoppas på att de slutar så snart som möjligt.
Natti natt.
Puss

Fredag, lambohov

Idag blev de bussen till lambohov och träffa Hannah och Felicia idag igen.
väl där gick bus ut och lekte. Men så började de åska så Läskigt. Strömavbrott blev de med. I en sekund.
Bella kom gråtande tillbaka in, sen somnade hon på deras soffa, men hon sover faktiskt nu. Så hon behövde nog lite extra vila.

Sen när vi åkte hem tog vi en tripp till donkan, ammade samtidigt som vi åt, för hon var Skit hungrig, och vad folk glor, de är ju bara mat precis som de äter, tänk om jag skulle glo när de åt

Nu gråter jag...

...fan så sorgligt. Och hemskt och allt på en gång

Läste precis på aftonbladet och treåriga Ty. Eller som poliserna kallade honom först, baby justice (Tror jag?).
Han hittades begravd I en sandlåda. Hans mamma erkände nu mordet. Först kvävde hon honom, sen ångrade hon sig och gav hjärt-lung-räddning, när han vaknade kvävde hon honom igen.
Anledningen till mordet: Mamman ville inte att han skulle växa upp utan någon som Älskade honom, för de hade hon gjort Fy fan..

Torsdag, 3 veckor idag:)

Idag blir hon redan tre veckor inte klokt vad åren går:)

Tog även en tripp till ikea idag. Efter att hon ätit vid elva (Klara ca 12) möte vi Hannah och Felicia, sen var de mot babyproffsen som gällde. Kollade skötväskor, hittade så gulliga muggar (Bella hittade) som måste köpas.

I natt sover Sofie över hos Bella, mys. Och en av världens Sötaste tjejer ligger här breve mig, min tre veckors tös:)

Imorrn ska vi på äventyr:) buss och grejer, de är stort. Haha
Puss och godnatt.

Onsdag. Stan, middag och bad:)

Efter vi lämnat bus åkte vi direkt till stan. Helt fel dag då de kryllade av poliser. Jävla torgmöte. När vi stod och väntade på bussen hem utanför hm då de regnade delade några killar ut nått vid blad och sa "stoppa sverige demokraterna", jag fick inget (?). Alla utom jag, haha. Nästan så man skulle frågat, jag då?

Sen var Sandra och Thea har på middag, jätte gott var de
Sen blev de bad för barna. När jag filade lillbus lät de på henne som hon blev torterad eller nått, de var ju bara naglar, haha

Tisdag, tvättstugan och shopping:)

Idag har jag som sagt tvättat, inge kul alls. Fram och tillbaka, upp och ner, av och på. Och så har de även blivit shopping, skulle köpt 1 grej. Och kom hem med 3 påsar, säger då de Haha:)

Skulle köpt ett paket blöjor alltså. Kom hem med 2 paket, toapapper, köttfärs och grejer. Så de var ju behövligt.

Men handlade gjorde jag I morse då jag lämnat Bella, sen har jag bara tvättat hela dagen typ. Tills vi hämta Bella igen. Sen orka jag inte åka till stan. Så blev hem och laga mat. Nu bolibompa:)

Mina Älskade Sessor.


Efter dagis var vi ute och gick



Sen åkte vi lite bil också



Mina sessor I jamas innan läggdags, Nu fick ju lillfia byta sin pga kräks men.
Godnatt, pussar

Måndag, Busan hos tandläkaren.


Imorse gick vi upp halv 7, eller jag gjorde. Klädde på mig, sen väckte jag barnen och såg till att de åt och fick på sig kläderna. Sen straxt efter 8 bar de iväg mot Tandläkaren, hon var sen så vi fick vänta lite. Men Bella var jätte duktig. Pillade kanske på lite för många saker, och så tog hon bort en ögonfrans på tandläkaren, haha. Hon hade dock ett hål som ska lagas, så fick hon en fin groda då hon var duktig

Nybliven mamma för andra gången.

Har tänkt på en sak nu när man nyss fått barn igen, eller de kanske bara är jag som är sån. Haha.
Men man skiter ju I så mycke första tiden. Alla vet ju I telefongalen jag är, men nu bryr man sig knappt om mobilen när man får mess. Och hur är de med än själv liksom, man går runt och luktar kräks och surmjölk, kräksfläckar lite varstans. För när de kräks ner sig, då byter man kläder på dem, men inte sig själv alltid. Borsta håret, vad är de? Som sagt kanske bara är jag, eller är de så för alla?

Söndag, städning och hemgång:)

Idag plockade jag undan lite I vardagsrummet (Inte färdig dock), dammsugade av de svarta sofforna som inte är svarta längre. Svart och bebiskräks går inte riktigt ihop:). Så städade jag I Bellas rum med, ska bara sortera I ordning kläderna IGEN där inne. Så kom ju Bella hem idag med, härligt:)

Nyss badade min lilla prinsessa, stor prinsessan ska bada nu snart också. Och Imorrn blir de upp tidigare än vanligt, Bella ska till tandläkaren. Jag hoppas vi får allt att gå ihop så vi kommer I tid, inte lätt

Lördag, ikea.

Idag har vi varit på ikea hela dagen typ. Allt tar helt enkelt lite längre tid nu för tiden, haha.

Eftersom de bygger om inne på ikea tog de först lite tid att hitta de jag skulle ha, kräkshanddukar. Sen kolla vi på möbler och så blev hon hungrig. Betalade, matade och bytte blöja. Bara matningen och blöjbytet tar ju 50 min. Sen köpte jag strumpbyxor till lilltjejen, och så nya skor till mig. Mina gympaskor var ju grymt trasiga:). Sen blev de maxi. Sen till min mamma, blev bjuden på mat:)
puss hej

Fredag, tomt och bvc.

Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå, och på min mamma med. Vi ska till bvc idag som sagt, och hon ville följa med när hon ändå var ledig, så då gör hon ju de:)

Så är de ju fredag idag, och Bella åker till sin pappa vilket kommer bli grymt tomt här hemma I helgen. Ingen som tjatar konstant. Ingen som kommer in och lägger sig I min säng mellan 5 och 7 för att borra in huvudet I ryggen på mig haha. Min sötnos:)

Gud vad sakta tiden går när man väntar då, haha. Men snart så.
Puss hej

Ont I magen:(

Min lille pluttfia har ont I magen I massor. Har precis varit uppe och masserat lite och trixat med termometern med. Så hon bajsade lite, och vips blev de lite bättre. Hon skriker inte längre. Upptäckte även samtidigt att hon hade lite låg temp nu igen. Så nu ligger hon på min arm och delar täcke med mig, snuttan somnade precis om. Om en stund ska jag göra de samma

Eftersom vi ska till bvc Imorrn blir de lite dumt med hennes mat tider så måste upp och se till att hon äter vid 4 om de ska stämma sen..

Så fint så:)

Nu är de jätte fint I hallen badrummet och köket, och jag har inte ens lyft ett finger:) eller jo, jag gick ju upp till centrum och tog ut pengar till damen, och så köpte jag fika med som bjöd på.

Hon städade även mitt sovrum, men där inne är de inte fint för de. Har fått en ny säng I dag. Den är dock mindre än den förra (Hur ska vi nu få plats?) och inga ben på heller, jobbigt ikväll att liksom lägga sig typ på golvet. Aja. Bellas rum ser värre ut än vanligt får fixa till de efter bvc Imorrn. Pussar

Torsdag, lillfia 2 veckor.

Japp, tiden går och idag är hon redan två veckor gammal, snart pensionär ju:) haha jag I varjefall.

Och idag har jag även köpt mig hushållsnära-tjänster haha. Så ligger här på soffan och ser på när de städas. Eller latisen som ska städa sitter just nu I soffan breve, men hon torkade nyss golvet I hallen. Min systers klass är med och ska samla in pengar till ett barnhem I afrika. Så idag är hon och städar I stället för att sitta I klassrummet.

Imorrn är de dags för bvc igen, spännande
Pussar

Mindre trevligt. (Så är du känslig bör detta inte läsas, haha)

Duschade förut, så efter de slängde jag bara på mig en t-shirt. Hur som helst så när de var dags att äta bytte jag på busfia först. Och när hon började gråta började de droppa på foten, trodde de var inbillning först:) för vad skjutan kunde droppa där. Jo mjölken:)

Till de mindre trevliga då, hon bajsade mitt I maten så skulle byta igen I pausen. När jag torkat henne och precis ska sätta på nya blöjan sa de bara pff och hon bajsade ner min tröja och massa på golvet, fort gick de, hann inte med alls..

Onsdag, studiedag och lekparken.

Idag är som jag skrev igår Bella ledig från förskolan. Så under förmiddagen har vi varit I lekparken med moster och kusinen. Och Usch vad sur jag blev
Ställde vagnen vid en bänk som jag själv satt på först. Men så blev hon lite gnällig så jag stod upp och vagga lite på vagnen. Medans jag står upp går en tant och sätter sig på bänken och röker, idiot. Flyttade på vagnen och då gick hon iväg med. Aja, puckon överallt

Tisdag, mys!

Ligger här och myser med min sovande lilla dam:)

Och nu finns hon på riktigt också. Eller ja, hon finns på pappret nu med. Fick hennes fyra sista siffror idag från skatteverket. Härligt:)

Som sagt ligger och myser nu. Väntar på att kl ska gå, vid 2 ska lilla damen äta, och 3 hämtas ju stora damen:). Imorrn är hon ledig, de har som hon säger "Studiodag". Hoppas på fint väder, för då blir de lekparken.
Puss Hej!

Måndag, hur funkar bebisar egentligen? :)

Efter att vi dumpat av stor-bus gick lill-bus och jag lite promenad med min syster och kusinen. Sen hem och vila och greja med lite. När de var dags att hämta busan igen fick den lilla för sig att kräkas ner sig, så vi blev lite sena idag.

Nu vid halv 12 när jag tänkte att de var dags att sova, då är hon hur pigg som helst. Haha. Men sen när hon väl somnat igen, vad gör hon då. Jo, bajsar ner sig I sömnen haha. Så bara jag pallrar mig upp och byter nu då. Kan slå vad om att hon blir pigg då igen...

Söndag

Idag har vi bara tagit de lugnt här hemma, vilket har varit jätte skönt. Bella har varit ute och lekt lite. Så var vi iväg till affären en sväng. Men annars bara hemma.

Nu på kvällen så här jag badat lilltrollet. Bella har med badat, så hjälpte henne att tvätta sig, och efter de duscha jag med. Nu sover de små liven. Bus I sängen och Pyret på mig:) Mysigt som skjutan


Snygga "efter-badet-frillan" haha.

Härligt, inte

Bella och jag har ikväll kollat på "Se upp för dårarna", men hon orkade inte titta klart utan la sig nu innan oss. Vi har precis ätit här och ska nu lägga oss. Men under tiden jag matade lilltösen satt jag och blev mer och mer irriterad på mina nya grannar. Deras jävla ungar springer omkring och leker, va fan NU Kl är ju Skitmycke...


ibland ser hon inte riktigt klok ut på bild:). Tur att hon är sötare I verkligheten:)

Lördag

Idag var vi ju på skolan Bella börjar på efter sommaren. Enligt henne var de världens tråkigaste skola för man fick ingen mat där haha. Sa flera gånger att de inte var en sån dag idag utan öppet hus men hon ville bara ha mat. Min sötnos:)

Vi fikade där. Men nu hemma åt hon ett kex här på golvet medans jag satt och matade lilltösen. Ska börja med maten här nu innan min klumpiga sexåring svälter ihjäl eller nått..

Puss

Fredag

Har precis varit uppe och käkat. Eller jag åt ju inte, lilltjejen gjorde. Nu ligger jag och lyssnar på regnet och ska somna om är de tänkt, hon sover redan så gott. Och de gör även Bella och Cissi för hon sover här I natt hon. Känns lite trist att sitta vaken ensam så här.

Imorrnbitti ska vi iväg på öppet hus I Bellas skola. Längtar inte, då måste man upp tidigt och grejer. Hoppas däremot att de är fint väder Imorrn. Tycker inte om tråkregnet, men vad gör man? Finns ju inget att göra, bara acceptera Skiten, precis som med allt annat här i livet.

Nae, nu börjar ögonen bli tunga här. Så bäst att sova innan vi ska upp och så igen.
Älskar mina flickor så otroligt mycke.
Puss hej, och godnatt

De glömde jag ju att skriva:)

Men..
Min lilla sessa blir 1 vecka idag:) GRATTIS haha


Tänk att de redan gått en vecka. Inte klokt. Var tog den veckan vägen liksom. Och Imorrn kommer bvc hit. Ska bli kul att se hur mycke hon väger nu. Men hon borde ju kommit upp över födelesevikten nu I varje fall. Hon var ju på väg mot den I tisdags, 10 gram ifrån bara.

Väntar på att hon ska vakna så hon kan äta innan jag sover, borde bli när som.

Torsdag

Idag har jag haft tvättstugan hela dagen typ. Ett jävla konkande fram och tillbaka måste jag säga:) surt med regnet. Den rena torra tvätten blev ju blöt:(

Efter vi hämtade bus kom Hannah och Felicia och hälsade på, trevligt:). Tänk så mycke de små liten växer på så kort tid, världens skillnad

Och min prinsessa var så söt, efter maten dukade hon av bordet, fick världens chock när jag skulle göra de. Tack älskling

fortsättning...

ska givetvis stå att hon glömde sina nycklar och inget annat..
De gick tydligen inte skriva färdigt inlägget innan så nu kommer fortsättningen

Sofie var ju som sagt här och då åt vi lite mellis för hon var hungrig, sen lekte de en stund och efter de gick vi hem till mamma. Men Cissi ville inte vara med och leka och Sofie satte sig hellre vid datorn. Efter en stund där gick vi hem och åt kvällsmat, sen badade lillSessan för första gången I sitt långa liv:). De gick jätte bra, efter hennes bad så badade storSessan också, de gick med jätte bra, haha.

Nu har vi precis varit uppe och ätit lite, och hon ligger här breve mig nu med hicka som heter duga, när hon här de till inte maten riktigt stanna kvar I magen. Jätte jobbigt med hicka ju

Onsdag

Igår på sjukan gick de jätte bra, vi har inte riktigt lyckats kombinera in planeringen I vardagen riktigt än, haha. Fast vem förväntar sig de efter bara några dagar. Men de löste sig och vi kom I tid.
Allt såg bra ut, och handen blödde litervis, kändes de som. Hon grät inte så mycke under tiden de tog blodet, men sen under undersökningen då satte hon igång:). Hörselundersökningen gick med bra. Då låg hon bara och tittade med klotögonen.

Bella tyckte inte de var kul med fotbollsskolan, så hon ska inte fortsätta. Tur de, blev Så tomt utan henne här hemma, saknar ju nästan ihjäl mig:).

idag har inte hänt mycke alls, var uppe på centrum en sväng i morse. Passade sen på att sova lite middag. Och vid halv tre kom Sofie hit, hon hade glömt nylén hem. på hon följde med och hämtade bus.

Tisdag.

Och hur ser denna dag ut då...
Bella började tidigare idag, en timme tidigare till och med. Gruppen skulle iväg. Fick för mig de var länsmuseet men hon sa nej när jag frågade:). De var nått med museet I varjefall.

Jag och lillSessan ska till sjukhuset Idag på undersökning. Så skall även pku-provet tas, ser inte fram emot de inte.

Senare idag ska Bella iväg på fotbollsskolan, Mats hämtar henne här och följer med henne upp dit. Blir säkert kul för henne:)
Nae nu ska vi göra oss klara, puss

Måndag

Idag har de inte hänt mycke inte:) lämnade Busan på dagis imorse. Lite stressigt blev de allt. 5 års går ju som sagt till skogen på måndagar, sen bar de av till centrum för mig och lillfia, köpte toapapper haha, intressant:). Sen efter de hälsade vi på hos Sandra, Thea sov middag och Jimmy var på jobbgrej. Sen skulle de iväg, för hon skulle till tandläkaren. Så då gick vi hem. Och nu är bus ute och åker inlines, Råttan sover, och jag ska väl börja med maten straxt. Jätte intressant liv jag har va:) haha.

Systrarna

Så söta så.

De skiljer ju ingenting I storlek på dem eller så :). Antingen ser lilltjejen väldigt liten ut (Vilket hon visserligen är) eller så har Bella extremt stora händer.

När bus kom hem idag gick vi till ikea och köpte MERA värktabletter (behövdes massa), sen har vi bara varit hemma. käkat lite, myst och läst godnattsaga och så. Cissi gick hem efter maten. Nu har vi varit uppe och ätit precis, sovdags igen

Söndag då..

TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER:)
Då var de redan söndag. Tiden har visst gått rätt snabbt ändå. Fast man bara suttit stilla typ haha.
Lillsnörpan är en riktigt snäll tjej än så längre, eller en ganska tråkig tjej än så länge:) hon bara sover och sover säger inte mycke alls. Ganska kelsjuk dock så att ligga själv går icke haha.

Idag kommer storsnörpan hem från sin far. Saknar henne. Så är jag nog lite roligare nu när jag sovit lite med:) hon tyckte nog jag var tråkig på sjukan:)

Nu är hon här:)

Välkommen

Igår 16.37 kom lillasyster till världen. 47 cm lång, och 2820 g tung.

RSS 2.0