Oj oj oj

Har inte uppdaterat ordentligt på ett tag..
Men de har hänt riktigt mycke, eller jag tror de:) fast just nu känns de som om de var länge sen vi hittade på något skoj bara för att de inte hände ett skit i dag..

Vaknade liksom upp och såg att de var mulet. Hela dagen förstörd på två röda och man blev skit depp.. Men de löste sig lite ändå..
Hopp var ska man börja nu då? Och bara för de minns jag ju inte vad jag skrev om sist:).. Äh vi kan börja i fredags..

Fredag, midsommarafton:
hmm, först hade vi sovmorgon.. Rätt gött faktiskt:) Bella vaknade runt 10 och gick och väckte Linnéa. Svagt minne av att Bella tassade förbi min säng in till Linnéas rum. Sen kom de ut och väckte mig. Och vi började göra oss i ordning. Alltid ute i god tid:). Funderade lite över när vi skulle vara hos mamma, hade de ens sagt någon tid? Tveksamt... Fick ett mess att vi var välkomna vid 15. Så de var bara invänta klockslaget.

Hos mor bjöds de på frukter av olika slag och lite kyckling. Och potatissallad. Linnéa fick korv.. Och kyckling med för den delen:).

Min mormor var även där. Länge sen sist. Träffas ju inte alltför ofta. Och ska jag hålla på att skriva så här orkar ingen läsa sen haha. Blir alldeles för långdraget.

Sen gick vi ut och plockade blommor och gjorde krans av de vi hittade, och efter de gick vi bort till Madde för att hälsa. Och blev kvar ett tag. Bella tyckte vi skulle stanna ännu längre men de var dags att gå hem..

Lördagen, midsommardagen:
Bella Linnéa och Thea sov hos mormor allihopa.. Och vi gick ut.
Haha kan ni tänka er mig ute:) hundra år sen. Aja var ute eftersom jag blev 25 i varjefall men typ inget var öppet. Typiskt när man väl kommer ut... Vi cyklade väl hem efter ett. Hade lite kvar att dricka med så vi blev uppe en stund till ;-).

Söndagen, min födelsedag:
Skulle vilja skriva sovmorgon men vaknade redan 7 med huvudvärk.. Sen vaknade jag en gång i timmen typ till minns inte. Blev en bra start på dagen förutom huvudvärken i varjefall.

Sen blev de tårta hos min mamma.
Som jag hade gjort :) blev lite bråttom där...
Kvällen bestod av pizza och vila:)

Måndag:
Bella började cirkusskolan, och jag och Linnéa hälsade på på hennes dagis. Sen cyklade vi till jlund för att bada:) inga kort blev de. Glömde telefonen hemma:(. JAG GLÖMDE illa:).

Tisdag: Först sola jag och Cissi och Linnéa lekte och söt middag:). Blev tinnis när Bella hade slutat.. Stannade ända tills de var typ tomt..Onsdag: idag. Blev inget sola... Men gick en sväng på ikano..

Har smörjt in mig och pyntat naglarna efter badet. Nu blir de sova. Kl ringer 7.

Grattis till mig på 25 årsdagen:)..

dsc01821 (MMS)

Grattis till mig på 25 årsdagen:)..


Vattenlek

Måste ju visa lite bilder från när vi var vid nya vattenleken igår:Behöver jag tillägga att vi hade skoj:)?

Dagen började inget vidare.. Världens huvu...

dsc01719 (MMS)

Dagen började inget vidare.. Världens huvudvärk:(. Bella gick iväg till mormor med en lapp för betalningen till cirkusskolan. Och sen gick vi till centrum. Dock gick de inte betala med internetbanken tydligen ringde mormor och berättade. Och kl var så mycke att vi var tvungna att gå hem igen för och hämta lappen och fixa de på banken. Väl framme vid banken kommer jag på att fan kortet är hemma. Och de stänger snart... Sprang i stort sätt hem och cyklade tillbaka.. Bella var jätte duktig och vänta under tiden. Sen in på banken 4 min innan stängning. Vi hann. Himla tur.. Sen handla vi.. Och jag glömde först cykeln:) typiskt. Sprang och hämta den. Och cykla ikapp tjejerna. Sen stötte vi på Åsa och Casper. Eller de ropade från balkongen. Så prata lite med dem, sen gick vi förbi Micke stannade till där en stund och Linnéa ville upp och ner för trappan. Sen vidare och då stötte vi på Ninna så prata vi med dem. OCH SEN kom vi hem. Slog i ryggen i dörren något fruktansvärt. Eller den slog igen på mig. De känns nu som fan när jag ligger ner:(. Väl inne och upptäcker fan glömde toapappret IGEN...


Åh vad jag längtar tillbaka.. De var så hi...

dsc01627 (MMS)

Åh vad jag längtar tillbaka.. De var så himla mysigt och härligt där borta..


Fredagen den elfte

Igår när vi kom ut och skulle åka hem gick precis bussen.. Så vi bestämde oss för att traska upp till berga och ta bussen istället. Sagt och gjort.. Under tiden på vägen dit pratade vi om Sandras granne:) han som kom upp straxt innan åtta och frågade om de var fest och bad oss vara tysta.. Hmmm han vet nog inte vad en fest är:) och barna lekte bara. Sånt som barn gör liksom..

Aja väl framme på busshållplatsen stod de många fulla högstadie killar de flesta gick i åttan om jag fattade rätt. Någon i sjuan och minst en i nian. För de frågade honom vad han hade valt till gymnasiet.. Vi stod där ganska länge. Kl stod i stort sätt stilla. Eller rättare sagt tiden till bussen skulle komma stod stilla.. Och de stod där och gapa och hade sig.. När jag rättade till filten som Linnéa hade kom en av dem fram..
"ursäkta, är den minsta ditt barn?"
ja, svarade jag
"Du ser väldigt ung ut, vet du vad en milf är?"
jo de vet jag...,
"bra, du är de"
sen gick han.. Och Bella frågade mig så klart vad de var. Och sen sa hon "du ser faktiskt ung ut" haha. Då kan man undra hur ung jag ser ut att vara egentligen? Om jag är ung för att vara mamma till Linnéa vad är jag då för att vara mamma till Bella..?

Sen på bussen satt de och sjöng och skrek varpå Bella börjar prata:)..
B: vad säger deras fruar och mammor om att de håller på sådär egentligen?
J: Fruar? Så gamla är de inte..
B: okej, men flickvänner då och mamma. Hon måste nog bli arg.
J: Antagligen, tror du jag kommer bli arg på dig om du gör så sen?
B: Nä för jag kommer inte dricka så mycke, kanske bara två, tre flaskor
J: De beror på vad du ska ha i flaskorna i så fall.
B: Ingen alkohol i varjefall. Jag ska dricka samma som dig
J: Coca Cola då menar du?
B: Inte bara några ice också..
J: Beror på hur gammal du är du....

De var ett roligt samtal:)

Torsdagen den 10.e

Idag har min älskade sötnos sin allra första skolavslutning....

...och nu har hon sitt allra första riktiga sommarlov:)

Onsdagen den nionde

Ligger här och vrider mig. Borde sova sen flera timmar tillbaka men har himlans ont i magen, vilket inte gör de lättare direkt. Så är jag så där himla nervös över att försova mig i morgon får de absolut inte hända.

Ska upp och fixa hår när vi vaknar. Hur som ligger jag och vrider mig som sagt och har till och med gått upp ett par ggr, men när jag kommer ut i hallen tänker jag vad tusan gör jag här jag måste sova..

Tänkte berätta lite om i måndags när jag ändå inte kan sova.. Tagit nya värktabletter och väntar på att de ska göra sitt jobb.

Började väl redan på helgen när de var toppen fint väder. Jag och Sandra bestämde att vi skulle åka till trädgårdsföreningen så barna kunde leka. Dock var inte vädret de bästa men vi åkte så klart ändå:). De var bara att packa ner alla regnkläder i fall att och när vi hämtat upp Bella i skolan åkte vi in till stan och möte upp Sandra och Thea. Redan när vi kom från kom de lite små stänk. Och de var redan blött där så ungarna fick ta på sig regnbyxorna:)


Vi tog en liten paus och åt glass, för de måste man göra där haha.


De började regna under tiden så fick ställa in vagnarna under taket och de blev hela regnställ för barna och leken fortsatte


Tills Jimmy slutade jobbet och mötte upp oss och de gick hem och vi vandrade vidare till bussen..

Riktigt trevlig dag. Synd bara att man blev så kall och blöt..

Och i morgon har min tjej sitt allra första riktiga sommarlov:). Tänkte vi fira med åka och bada, dock tror jag inte vädret är på våran sida och bada går ju inte ifall de regnar och är kallt så då får de bli annat bus..

Lördagen den sjätte

Efter en tids virussjukdom är vi nu på benen igen♥..

Vet dock inte vad de var.. Men Linnéa ville helt plötsligt inte äta mat inte heller dricka.. Var gnällig och pillade sig i munnen hela tiden. Trodde de var tänder först, hon har aldrig direkt reagerat på de förut men.. Hur som fick hon feber med och Bella fick med feber:(. För att komma till sak då:) upptäckte att Linnéa hade små blåsor i munnen massor på tungan och under tungan:( stackaren.. Sen fick hon prickar på magen, kollade först upp de med blåsorna på nätet. Då sa emelie att hon hade prickarna på magen så ringde 1177, de sa att de var virus. Sen blev prickarna fler. Hela benen och lite på armarna. I torsdags var vi i varjefall ute en stund när vi hade tvättstugan. Och Bella gick till skolan igen..
Hatar verkligen sjuka barn. Inte barnen i sig utan att de är sjuka och man blir så inlåst och isolerad så länge:(

Igår var vi ute hela kvällen♥Och idag har vi varit ute en hel dag♥ jätte mys
Först gick vi långpromenad och resten talar bilderna om:)
Sen åt vi mat i trädgårdsföreningen och lekte i parken tills kl blev mycke och dags att ge sig hem igen.

Nu ligger jag här i tystnaden. Tycker inte om de..

RSS 2.0