MITT ÅR.. -Årstarot (del 2. Juli-Dec)

(Tyvärr råkade jag stänga ner allt så denna blir utan bilder.)

Juli:


-Rättegång:-


Neutralt. Det kan vara fråga om en inre eller yttre rättegång, en skillsmässa eller separation. Det gäller att fatta ett beslut eller göra en bedömning. Det blir endast fråga om juridisk rättegång när kortet med namnet - En militär - finns i bredvid. Kortet betyder att du är upptagen med vad som händer runt omkring dig, att du står inför stora beslut. Du löser vissa problem eller skiljer dig. Kärlek - Viktiga händelser sker i kärlekslivet. Beslut fattas, som gynnar eller som missgynnar dig. De som är ensamma, fattar också beslut, kanske huruvida de skall inleda en ny relation eller inte. Jobb - du arbetar tillsammans med tjänstemän som arbetar inom den offentliga sektorn. Pengar - ekonomiska situationer måste lösas, annars blir det problem. Om du inte kan känna igen dig i någon utav tolkningarna så är det frågan om administration.

Augusti:


Stöld:


Negativt. Kortet betyder att något försvinner, att någon blir olycklig, har otur, blir lurad, eller bedragen. Kortet kan betyda att partnern bedrar dig sexuellt eller att han eller hon bestämmer sig för att lämna relationen. Du kan lida på grund av detta. På jobbet uppstår det problem. Kanske blir du uppsagd eller blir arbetslös under en period. Vad gäller ekonomin, så har du tappat pengar eller blivit bestulen på pengar. Jobb - Sysselsättning September: Jobb - Sysselsättning: Positivt. Du uppnår dina mål tack vare din beslutsamhet. Du ger inte upp. Kortet pratar om din agerande och handling. Kortet kan även indikera studier, jobb, hobbies, idrott. I kärlek görs mycket som förbättrar atomosfären mellan dig och din partner. På jobbet visar du prov på flit och uthållighet. Förhandlingarna är lukrativa. En rik vänlig man

Oktober:


En rik vänlig man:

Positivt. Kortet talar om förhandlingar. Det kan vara frågan om en ny anställning eller ett teckning av ett företag. Kortet kan stå för en yngre framgångsrik man, en chef för ett företag, en son, älskare, bror, kollega, etc. Om du väntar nyheter, kan du vänta dig goda sådana. Kortet kan också betyda tur i pengar, men kan antyda brist på kärlek. För studenter, kan kortet symbolisera examina. Allt som har med pengar och kontrakt att göra går bra.

November:


Dåliga nyheter:

Negativt. Vardagliga negativa händelser, krossade drömmar och illusioner, ledsamhet, tårar, förtal bland vänner eller grannar. Det kan också vara frågan om små hälsoproblem - huvudvärk, tandvärk, förkylningar. Kärlek: Besvikelse i relationer, alternativt en ny partner som inte menar allvar. Jobb: Du trivs inte på arbetet, du får problem med chefen eller med arbetskamraterna. Du får inte det sökta arbetet. Det här är tårarnas, ledsamhetens, besvikelsens kort, som även kan framkallas till följd av positiva nyheter.

December:


En träff:

Positivt. Du får lyssna med uppmärksamhet när andra talar, eftersom du kan få mycket viktig information. Du kommer att träffa viktiga personer. Kortet indikerar en träff, en inbjudan till en fest, etc. Du kan inte säga att dyu är helt ensamma. Du har vänner, kompisar, älskare, älskarinnor, beundrare, etc. Kanske blir det snart frågan om ett romantiskt möte. På jobbet kan det bli tal om möten, förhandlingar, kontakter med kunderna, team work. Du vill absolut inte bli hemma och du möter nya intressanta människor. En ny relation blir resultatet. Twice Astro

MITT ÅR.. -Årstarot (del 1. Jan-Juni)

Januari:En lång väg:


Neutralt. Kortet indikerar upp till två år, en ganska lång period - då du kommer att flytta till ett nytt hem eller till ett stort hus. Kortet symboliserar stora avstånd i tid och rum. Vänskap varar länge, och det gör även kärleken. Kärlek och tur står på din sida, men det är inte mycket intressant som händer. Jobb - ett jobb som du kommer att ha länge. Ekonomi - ekonomiska beslut tas efter en lång tidsperiod. Kortet står för allting som varar länge.

Februari:Fängelse:


Negativt. Kortet talar om isolering, om att känna sig utanför. Orsaken kan vara en sjukdom, dåligt beteende, felaktiga tankemönster. Det finns en inre blokering, eller yttre spärrar som nu begränsar dig och stoppar dig. Dina relationer eller vänner kan också begränsa och eller blockera dig. Det kan också vara så att du måste jobba extra mycket för att överleva eller lösa dina ekonomiska problem. Du kan känna dig en fånge på din arbetsplats, eftersom du ogillar arbetsplatsen eller jobbet i sig. Du måste bryta dig loss från den här isoleringen. Det är ditt fel att det har blivit på det här sättet. Endast du själv kan bryta dig loss. Det kan också röra sig om ett riktigt fängelse eller kanske ett sjukhus.

Mars:Mycket pengar:


Positivt. Detta är segerns kort. Dina projekt är framgångsrika och allt går bra. Du kan också erhålla ganska mycket pengar (+50000 kr) eller en dyrbar gåva. Kortet har med pengar att göra. Kortet indikerar även säkra pengar, vinst på lotto eller ett arv. Pengarna kommer till dig utan någon ansträngning från din sida. I kärlek kan kortet indikera att din partner är rik på kärlek, eller att relationen känns rik, att du får en ny vän, eller partner i ditt liv. Vad gäller jobb, betyder kortet ekonomiskt självständighet och en hög lön.

April:Manlig signifikator:


Positivt. Kortet representerar den manliga frågeställaren eller, om frågeställaren är en kvinna, står kortet för en manlig figur som står henne nära, t ex älskaren, sambon, en manlig vän, bror, far etc.

Maj:Dina tankar:


Neutralt. Kortet indikerar dina tankar och planer inför framtiden, önskningar och rädslor. Om dessa är positiva eller negativa kan du se med hjälp av omkringliggande kort. Vad gäller kärlek, finns det mycket tankar, men du tar inga steg för att finna kärleken eller för att förbättra dina relationer. Du bara tänker på hur det skulle vara att vara tillsammans med någon. Jobb: det rör sig om vetenskapsmän, arbete med huvudet eller om dina planer inför framtiden. Pengar: Det finns en viss osäkerhet, problemen hänger i luften.

Juni:En falsk person:


Negativt. Kortet varslar om svartsjuka, intriger och falskhet. Kortet kan också förändra runtomkringliggande korts betydelser och kan indikera problem för dig själv eller andra. Om du nyss har mött en ny person, bör du vara förstiktig eftersom personen kan vara falsk. Många problem kan uppstå för din del. Det kan också uppstå problem i en nuvarande relation. På jobbet går allting dåligt och du kan bli mobbad eller marginaliserad. Om många negativa kort finns med kan kortet betyda en svår sjukdom. Kortet kan också stå för olyckor och materiella förluster. Kortet kan också varna om att nu inte är den bästa perioden att starta nya saker.

cha cha

cecilia gullberg är bäst :D mika arwin också :D

Idag är ingen vanlig dag för...

...de är Bellas födelsedag HURRA HURRA HURRA...


GRATTIS PÅ 8 ÅRSDAGEN MIN ÄLSKADE UNGE...
massa grattis pussar från mamma (och Linnéa)
.

Året som var..

Har gjort i 2010:
[ ] Du har hittat ny musik du gillar
[ ] Du har fått nya kompisar
[ ] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] Du har hoppat från 10'an
[ ] Du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder.
[ ] Du har fått bra betyg i skolan
[x] Du har varit ledsen
[ ] Du har velat dö
[x] Du har varit glad
[ ] Du har blivit kär
[x] Du har känt dig sviken
[x] Du har känt att ingen har sett dig
[ ] Du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] Du har skrivit en låt
[ ] Du har känt hat
[ ] Du har varit i slagsmål
[x] Du har varit sjuk
[x] Du har dansat
[x] Du har bråkat med dina föräldrar
[ ] Du har haft någon som stött på dig
[x] Någon har sagt att du är snygg
[ ] Strulat med nån från motsatt kön
[ ] Strulat med en från samma kön
[x] Varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] Gråtit för något som hänt i ditt liv
    och här är en till
2010 har jag:
( ) Slagit någon [varför skulle jag slåss?]
(x) Däckat [av trötthet då:)]
(x) Spytt [ja tyvärr fick vi maginfluensa i början av året]
( ) Knarkat [aldrig i livet]
( ) Strulat med någon i motsatt kön [nej, dumma frågor då:)]
( ) Strulat med någon av samma kön [lika dum denna. NEJ]
( ) Raggat på främlingar [i mitt vardagsrum då eller?]
( ) Kysst en främling [aldrig]
(x) Dansat [nästan varjedag:)]
(x) Rökt [slutade nu i höst faktiskt]
( ) Rökt vattenpipa [tror inte de]
( ) Rymt hemifrån [av vilken anledning?]
(x) Bakat [gott blev de också. ALLA GÅNGER]
( ) Sovit utomhus [jag har säng alltså]
(x) Åkt bil med fyllon [faktiskt. I somras, med nykter förare givetvis]
(x) Saknat någon [:'(]
(x) Sjungit fint [de gör jag alltid]
( ) Duschat med någon
( ) Badat i havet [känns som jag år rätt tråkig]
( ) Skolkat [går inte i skolan]
( ) Fått ig
( ) Fått mvg
( ) Fjäskat för en lärare
( ) käftat mot en lärare [och hade jag gått i skolan hade jag inte gjort de heller]
(x) Snackat i telefon mer än 2 timmar [många ggr:) med mamma och syster]
( ) Fått blommor av någon från motsatta könet
(x) Gett någon blommor [Bella <3]
( ) Sett en död människa [nej tack och lov]
(x) Varit på sjukhus [alldeles för många ggr tyvärr]


....och nu hoppas jag på ett bra 2011

RSS 2.0