Cellförändringar

För länge sen.. Mycket länge sen, runt den 20 feb 09 ungefär där om kring skrev jag om de här. Lite smått i varjefall.. Så har man följt min blogg och har bra minne, eller känner mig så vet man ju om de:) Haha. Berättar lite tillbaka ändå..

Alla kvinnor blir kallade, vet inte om de är var tredje år? Aja vi blir kallade att ta ett såkallat cytologprov i varjefall. (Man brukar säga något annat, minns inte vad de heter bara för de). Jag missade att gå på mitt första så skulle gå efter sommaren på de där drop in tänkte jag. Skit samma. Jag blev gravid i varjefall. De vet ju alla.. Och när jag var hos gyn då för att lämna lite prover togs ett sånt prov (man brukar inte göra de på gravida tydligen?).

Efter några veckor får man hem svaret. Och jag hade misstanke om cellförändringar, så fick göra ett nytt prov. Och efter några veckor igen fick jag hem provsvaret. Cellförändringar samma som första gången. Så blev kallad igen. Till en specialist på sjukan där de skulle ta mer prover. MEN som jag då skrev ville han inte ta vävnad från tappen när jag var gravid så jag skulle bli kallad igen senare. Egentligen skulle jag väl gjort de på återkontrollen och jag hade en annan infektion som jag fick medicin för..

För några veckor sen 21 juni för att vara exakt gjorde jag ett nytt. Och fick hem provsvaren.. Gissa vad de blev...Cellförändringar..
första tanken när man öppnar brevet var.. Ska de aldrig ta slut..

Men som de står tydligt i brevet, detta är inte detsamma som cancer och det behövs yttligare undersökningar.. Hmm hur många ska göras egentligen? Ska i varjefall kolla med microskåp och ta vävnadsprover nästa gång...

Vad andra tycker
Skrivet av: Linda

<33

2010-07-27 @ 08:08:31
Blogg: http://bollnylle.blogg.se/

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0