Jag undrar?..

Hur kommer de sig sammanboendedeföräldrar gnäller mer över att de är jobbigt än ensamstående?

Är deras barn mycke jobbigare?

Eller blir man bara så fruktansvärt mycke gnälligare om man bor ihop??

Vad andra tycker
Skrivet av: Hannah

Man blir gnälligare :P

Då har man ju två som gnäller, en stor och en liten haha

2009-12-07 @ 09:58:31
Skrivet av: Mother, Married &Twenty

Bra fråga... kanske för att man förväntar sig avlastning från den andre som uteblir och då blir man gnällig. Är man ensamstående har man ju inte så mycket mer val än att bita ihop och kämpa på.

2009-12-07 @ 12:16:30
Blogg: http://mummyfied.blogg.se/
Skrivet av: Mother, Married &Twenty

sv: ja det är nog många som i ena stunden vill gnälla av sig men samtidigt vill hålla fasaden uppe. Då blir det ju lite tvetydigt.

2009-12-07 @ 12:51:27
Blogg: http://mummyfied.blogg.se/
Skrivet av: sandra, mamma till thea

det beror på. alltså vem menar du då?? för jag har ju också stört mig mycket på sånt den sista tiden. fast jag har ju sambo, men anser inte att jag gnäller över själva mamma delen. mest pluggadelen. men det är nog som nån skrev innan att är man själv så anpassar man sig mer till det. för när jimmy jobbade gick det ju bra men är han iväg flera kvällar i rad nu blir jag med lite putt. lustigt fenomen.

2009-12-07 @ 23:37:32
Blogg: http://sallbelal.blogg.se/
Skrivet av: jessica

Jag tror att som ensamstående vet du att du måste göra allt själv. när du bor med någon vet du att du kan få hjälp och vill dela lika då kanske. det är så olika

2009-12-08 @ 09:10:23
Blogg: http://metrobloggen.se/fitmom
Skrivet av: sandra, mamma till thea

jaa, det förstår inte jag heller. men det är ju mest EN person jag stör mig på i den frågan. thea är ju inte jobbig hon har ju bara ett jävla humör. men o andra sidan är det ju bara o sätta sig o leka med henne så är hon ju lugn. andra mammor kanske inte fattat att barnen blir lugna av att leka med dom, i alla fall om dom är över 4 mån så brukar det ju funka.

2009-12-08 @ 09:31:42
Blogg: http://sallbelal.blogg.se/
Skrivet av: Angelica

Jag vet ju inte hur det är att vara ensamstående, men tror nog inte att det gnälls mer om man är sambo... det gnälls väl mer eller mindre från andra. Sen hur man tolkar andras gnäll jämfört med ens egna kanske är olika?Jag är en av dom som vågar säga att jag tycker saker och ting är jobbigt ibland. Men själv ser jag väl inte det som direkt gnäll... kanske andra tolkar det som gnäll. hahaha ;)Det går ju sällan jämföra en familj med den andra.

2009-12-10 @ 23:01:00
Blogg: http://aimeesmom.blogg.se/

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0