MITT ÅR.. -Årstarot (del 2. Juli-Dec)

(Tyvärr råkade jag stänga ner allt så denna blir utan bilder.)

Juli:


-Rättegång:-


Neutralt. Det kan vara fråga om en inre eller yttre rättegång, en skillsmässa eller separation. Det gäller att fatta ett beslut eller göra en bedömning. Det blir endast fråga om juridisk rättegång när kortet med namnet - En militär - finns i bredvid. Kortet betyder att du är upptagen med vad som händer runt omkring dig, att du står inför stora beslut. Du löser vissa problem eller skiljer dig. Kärlek - Viktiga händelser sker i kärlekslivet. Beslut fattas, som gynnar eller som missgynnar dig. De som är ensamma, fattar också beslut, kanske huruvida de skall inleda en ny relation eller inte. Jobb - du arbetar tillsammans med tjänstemän som arbetar inom den offentliga sektorn. Pengar - ekonomiska situationer måste lösas, annars blir det problem. Om du inte kan känna igen dig i någon utav tolkningarna så är det frågan om administration.

Augusti:


Stöld:


Negativt. Kortet betyder att något försvinner, att någon blir olycklig, har otur, blir lurad, eller bedragen. Kortet kan betyda att partnern bedrar dig sexuellt eller att han eller hon bestämmer sig för att lämna relationen. Du kan lida på grund av detta. På jobbet uppstår det problem. Kanske blir du uppsagd eller blir arbetslös under en period. Vad gäller ekonomin, så har du tappat pengar eller blivit bestulen på pengar. Jobb - Sysselsättning September: Jobb - Sysselsättning: Positivt. Du uppnår dina mål tack vare din beslutsamhet. Du ger inte upp. Kortet pratar om din agerande och handling. Kortet kan även indikera studier, jobb, hobbies, idrott. I kärlek görs mycket som förbättrar atomosfären mellan dig och din partner. På jobbet visar du prov på flit och uthållighet. Förhandlingarna är lukrativa. En rik vänlig man

Oktober:


En rik vänlig man:

Positivt. Kortet talar om förhandlingar. Det kan vara frågan om en ny anställning eller ett teckning av ett företag. Kortet kan stå för en yngre framgångsrik man, en chef för ett företag, en son, älskare, bror, kollega, etc. Om du väntar nyheter, kan du vänta dig goda sådana. Kortet kan också betyda tur i pengar, men kan antyda brist på kärlek. För studenter, kan kortet symbolisera examina. Allt som har med pengar och kontrakt att göra går bra.

November:


Dåliga nyheter:

Negativt. Vardagliga negativa händelser, krossade drömmar och illusioner, ledsamhet, tårar, förtal bland vänner eller grannar. Det kan också vara frågan om små hälsoproblem - huvudvärk, tandvärk, förkylningar. Kärlek: Besvikelse i relationer, alternativt en ny partner som inte menar allvar. Jobb: Du trivs inte på arbetet, du får problem med chefen eller med arbetskamraterna. Du får inte det sökta arbetet. Det här är tårarnas, ledsamhetens, besvikelsens kort, som även kan framkallas till följd av positiva nyheter.

December:


En träff:

Positivt. Du får lyssna med uppmärksamhet när andra talar, eftersom du kan få mycket viktig information. Du kommer att träffa viktiga personer. Kortet indikerar en träff, en inbjudan till en fest, etc. Du kan inte säga att dyu är helt ensamma. Du har vänner, kompisar, älskare, älskarinnor, beundrare, etc. Kanske blir det snart frågan om ett romantiskt möte. På jobbet kan det bli tal om möten, förhandlingar, kontakter med kunderna, team work. Du vill absolut inte bli hemma och du möter nya intressanta människor. En ny relation blir resultatet. Twice Astro

Vad andra tycker
Skrivet av: cecilia

sv' jo men asså, när vi bakar i skolan gör vi ofta samma saker och det blir ju inte så roligt att skriva om det hela tiden, sen får vi se hur det blir!

Kanske blir bra nångång liksom :)

2011-02-28 @ 17:26:16
Blogg: http://ceciliagullberg.blogg.se/

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0