MITT ÅR.. -Årstarot (del 1. Jan-Juni)

Januari:En lång väg:


Neutralt. Kortet indikerar upp till två år, en ganska lång period - då du kommer att flytta till ett nytt hem eller till ett stort hus. Kortet symboliserar stora avstånd i tid och rum. Vänskap varar länge, och det gör även kärleken. Kärlek och tur står på din sida, men det är inte mycket intressant som händer. Jobb - ett jobb som du kommer att ha länge. Ekonomi - ekonomiska beslut tas efter en lång tidsperiod. Kortet står för allting som varar länge.

Februari:Fängelse:


Negativt. Kortet talar om isolering, om att känna sig utanför. Orsaken kan vara en sjukdom, dåligt beteende, felaktiga tankemönster. Det finns en inre blokering, eller yttre spärrar som nu begränsar dig och stoppar dig. Dina relationer eller vänner kan också begränsa och eller blockera dig. Det kan också vara så att du måste jobba extra mycket för att överleva eller lösa dina ekonomiska problem. Du kan känna dig en fånge på din arbetsplats, eftersom du ogillar arbetsplatsen eller jobbet i sig. Du måste bryta dig loss från den här isoleringen. Det är ditt fel att det har blivit på det här sättet. Endast du själv kan bryta dig loss. Det kan också röra sig om ett riktigt fängelse eller kanske ett sjukhus.

Mars:Mycket pengar:


Positivt. Detta är segerns kort. Dina projekt är framgångsrika och allt går bra. Du kan också erhålla ganska mycket pengar (+50000 kr) eller en dyrbar gåva. Kortet har med pengar att göra. Kortet indikerar även säkra pengar, vinst på lotto eller ett arv. Pengarna kommer till dig utan någon ansträngning från din sida. I kärlek kan kortet indikera att din partner är rik på kärlek, eller att relationen känns rik, att du får en ny vän, eller partner i ditt liv. Vad gäller jobb, betyder kortet ekonomiskt självständighet och en hög lön.

April:Manlig signifikator:


Positivt. Kortet representerar den manliga frågeställaren eller, om frågeställaren är en kvinna, står kortet för en manlig figur som står henne nära, t ex älskaren, sambon, en manlig vän, bror, far etc.

Maj:Dina tankar:


Neutralt. Kortet indikerar dina tankar och planer inför framtiden, önskningar och rädslor. Om dessa är positiva eller negativa kan du se med hjälp av omkringliggande kort. Vad gäller kärlek, finns det mycket tankar, men du tar inga steg för att finna kärleken eller för att förbättra dina relationer. Du bara tänker på hur det skulle vara att vara tillsammans med någon. Jobb: det rör sig om vetenskapsmän, arbete med huvudet eller om dina planer inför framtiden. Pengar: Det finns en viss osäkerhet, problemen hänger i luften.

Juni:En falsk person:


Negativt. Kortet varslar om svartsjuka, intriger och falskhet. Kortet kan också förändra runtomkringliggande korts betydelser och kan indikera problem för dig själv eller andra. Om du nyss har mött en ny person, bör du vara förstiktig eftersom personen kan vara falsk. Många problem kan uppstå för din del. Det kan också uppstå problem i en nuvarande relation. På jobbet går allting dåligt och du kan bli mobbad eller marginaliserad. Om många negativa kort finns med kan kortet betyda en svår sjukdom. Kortet kan också stå för olyckor och materiella förluster. Kortet kan också varna om att nu inte är den bästa perioden att starta nya saker.

Vad andra tycker

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0