Fiin..

 Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar.. Vänner för alltid, men det kommer kännas sjukt för båda.. Det plågar mig att i inte kommer sova tillsammans, nu går vi skilda vägar även fast vi lova vanadra att det skulle vara du och jag för evig, men utan dig kommer live sakna menining..
Jag saknar medvind när faan ska de vända, ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända.. Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen, för allting går vidare men saknaden skaver, ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig.. Kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig..
Tack för alla fina minnen som vi dela, känner rädslan nu för skillnaden att leva.. Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra..

Nu blir det till och klara sig själv och få nöja mig med att bara vara din vän.. För kärleken dog medans lögnerna viskade, ärligt ord men det var ingen som lyssnade..

Är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan.. Jag längtar redan dit, men resan kan bli ganska slitsam. Har aldrig älskat någon så mycke som jag älskar dig, you took my breath away och jag vill aldrig hämta den. Men försöker vara lycklig idag, för dorren är stängd men du har nyckeln tillbaks, i varjefall ett litet tag. men måste gå vidare, inte idag men vill få stopp på mitt lidande..
Hellre ledsen med dig än glad utan dig, men spelar de någon roll när sagan bara slutatde.. Det var för oss som solen sken som guld, gick upp varje morgon gör kärlekens skull..
Kanske var det bara bra de som hände, och vad som än hände så var du min ängel.. Kom till jorden för att ta mig från min depression, de är ingenting i mängden som jag klätt med ord..
För ingen av oss ville ju egenligen de här, och jag vill alltid vara vänner fast stämningen finns där..

Slut på ord nu men jag skriver lite till.. 5 månader, den bästa tiden i mitt liv.. Kan bara hoppas att ödet för oss samman.. Vill leva med dig och få se döden tillsammans.. Men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på, du och jag åt skilda håll, kan inte bara sluta så..Fuck allt jag sa.. Fuck allt som var bra.. och skillnaden som går att se från igår till idag. Fel av mig jag kanske aldrig kände dig.. Känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig.
Är du den här personen så förtjänar du faan ingenting.. 1000 chanser men de tjänade ingenting till..
Du gör som du vill och skiter i vad andra känner, skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner..
Skrattar åt alla rykten som ni startat..
Du kanske bättrar dig, men det väntar att se.. Tills vidare ställer jag frågan.. VAD FAAANN TÄNKER DU MED

Det är inte ens nära ...... *pip* *piip*

Vad andra tycker

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0