Löjligt förtjust!!

Japp, de är precis de jag har blivit..
löjligt förtjust i.....

STRUMPBYXOR

Antagligen av ren lathet haha. Man slipper helt enkelt hålla i ordning på strumporna. Nu har man två som matchar som värmer än om hela benen dessutom. Underbart ju:) ett par jeans över eller ett par varmare leggins så är man klar för de vädret som råder. Speciellt när man jobbar med och ska ha termobyxorna över.. För då är de ju skönare än att ha jeans under..

Jag kan faktiskt säga att jag tycker mer om detta väder än om blötsnön.. Egentligen gillar jag inte detta väder alls heller men de är bättre än blötsnö helt klart. Får då blir de halt och jävligt med. Och riktigt kallt. Och när de är kallt då ska de banne mig vara riktig snö.. För jag tycker faktiskt om snö innerst inne:) men då ska de vara snö som lägger sig ordentligt. Som knarrar under fötterna när man går. Som ligger över hela vägen och ser så där mysigt ut och man kan åka pulka överallt.. Men blötsnö är nog de absolut värsta som finns.. I väderväg alltså.. Och de allra bästa är sommarvärme. Sol värme och bad.. De är underbart och jag längtar redan till sommaren igen. Den hinner man aldrig tröttna på..

Mindre kläder att dra på barna. Mindre geggamoja. Och mindre fasta i snödrivor med vagnen:)

Så så är de med de..

Vad andra tycker
Skrivet av: sandra, mamma till thea

ja o du min kära vän kommer ha ett helvete i snön med vår vagn. snurrhjulen o snön går nämligen inte ihop. säg till om du behöver den svarta vagnen, funtar på att slänga den ändå för den är inte så fin längre.

2010-10-24 @ 11:33:49
Blogg: http://sallbelal.blogg.se/sallbe

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0