Hon kan OM hon vill... snartIdag när vi bytte blöja ställde jag Linnéa upp, som vi alltid gör för att dra upp blöjan visserligen.. Men idag hände något annorlunda, för jag släppte henne och hon stod kvar..

Ingen jätte lång stund men hon stod där. Sen lyfte hon höger fot och tog ett steg framåt för att sen fortsätta stå i några sekunder.
Då insåg hon nämligen att hon inte höll i nått och drog tag i mig.. Så duktig och rolig...

Likadant om man bara håller henne i ena handen när hon står så står hon kvar. Men tar man tag i den andra vandrar hon iväg med lätta steg.. Tillsammans med den som håller i henne..
Hon stod nämligen så i affären med Cissi. De går ju Inte röra fötterna om man inte håller med båda händerna.. Så tog Sofie henne i andra handen så då kunde hon knata på..

Likadant på vårdcentralen när vi väntade på våran tur. Fast då var de ett papper hon höll i haha..

Vill faktiskt att hon ska åtminstånde stå stadigt snart. Hon är ju en sån klätterapa. Och för att slå sig lite mindre krävs de ju att man är lite mer stabil i kroppen.. Men de känns som de är på gång nu:)

Vad andra tycker
Skrivet av: sandra, mamma till thea

åh det är så rolig för dom är ju lite blåsta om man säger så. thea fick med panik om hon inte höll i nåt men sen lärde hon sig att stå stadigt om hon höll i en kork. för det hjälper ju tydligen :) haha

2010-03-20 @ 09:56:14
Blogg: http://sallbelal.blogg.se/sallbe

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0