Tarottydning..

Det som var:
Riddare i Svärd
En ung man med stark övertygelse att han själv har rätt och vill gärna övertyga andra i sin omgivning vilket kan medföra bråk, hetsiga diskussioner och osämja. Turbulens och snabba händelser följer detta kort och ofta har vi som sagt en annan person inblandad eller så visar det på ditt eget agerande i situationen, du kan i alla fall vänta dig action! Kortet visar på en person som gärna vill ha fram sina egna åsikter och kan vara blind för andra personers känslor.

Det som är:
Åtta Stavar Zaaang!
Detta kort om något står för aktivitet, snabba händelser, intensitet. Ofta har det med romantik och passion att göra, du kanske blir störtförälskad, eller får ett email, sms eller telefonsamtal ifrån din partner eller beundrare. Arbetsmässigt visar kortet på alla sorters meddelanden, att saken/ situationen klaras upp inom kort. Väntar du svar, kan du räkna med det inom kort, oftast positivt om inte korten runtomkring visar annorlunda. Beslut tas i hast och problem är lösta inom kort.

Det som kommer:
Tre Mynt.
Du är skicklig på det du gör och blir uppskattad av folk runt omkring dig. Du är bra på att samarbeta i grupp och är bra på att kommunicera. Det görs upp planer inför framtida jobb/ karriär som kan innebära en kurs eller annan utveckling av dig själv på er arbetsmässigt plan. Nya upplevelser, du kanske får lära dig något nytt, du tar examen och går vidare i yrket. Kortet visar även på befordran. Kärleksmässigt visar detta kort på att en relation står inför en utveckling till att bli djupare och mer seriös. Det kan visa på att sökandet är slut och att man går in i en seriös relation. Kriser blir lösta och relationen utvecklas vidare.

Vad andra tycker
Skrivet av: sandra, mamma till thea

vart har du hittat detta?

2010-08-08 @ 00:48:18
Blogg: http://sallbelal.blogg.se/sallbe
Skrivet av: Malin

2011-01-27 @ 01:04:10
Blogg: http://mulllis.blogg.se/

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0