Måndagen den 19 okt:)

Passar på att skriva lite nu, egentligen har jag internetförbud till barna lagt sig. Fast nu sover Linnéa och mötet börjar 11 så har inte så mycke annat att göra just nu. Då får man passa på:)

Lägenheten var nog bland de värsta jag sätt :S ärligt hur har någon kunnat bo så innan. Alla tapeter var sönder rivna och klösta. Golven äckliga, helt skabb Usch
Är inte kl 11 snart?

Världens Underbaraste Tjejer:)

Vad andra tycker
Skrivet av: Millah

Hehe, jaa.. =) Den växer allt! ;) Önskar tiden gick lika fort som de går för magen att växa bara..Haha! :)Tråkigt att lägenheten inte var nått att ha. :/ Hoppas ni hittar nått annat! =)

2009-10-19 @ 12:51:54
Blogg: http://millahsundberg.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Åh, vad glad jag blev när jag läste din blogg nu!! :) Du låter som en ny människa! ;) Mycket gladare, bra! :) KÄMPA PÅ GUMMAN!! Jag finns alltid här vettu! ;) Hoppas lördagen hjälpte dig att kämpa på! :)

Puss o kraam!

2009-10-19 @ 18:23:13
Blogg: http://fridasimonsson.blogg.se/
Skrivet av: Millah

Haha, jaa. =) Känns som tiden rinner mellan fingrarna, men de är väl skönare så än att gå och "dra" varenda dag efter sig... (:Nja, jag vet inte riktigt. Känns inte så aktuellt faktiskt, de enda som är så "speciellt" med de verkar ju vara att man får se hur bebisen ser ut, och de får man ju ändå sen.. Men jag vet inte, känns inte (i mina ögon) värt dem pengarna.

Om in då kanske i samband med köns-ultrat som vi ändå ska betala sen, men vi får se. ;) Är ju inte rikast i stan...och önska pengar, hm, fyller ju inte än på ett tag. =)

2009-10-19 @ 23:36:52
Blogg: http://millahsundberg.blogg.se/
Skrivet av: Millah

Jo, de är klart de skulle vara roligt. =)Vi får "köpa till" könsbestämning pga att BM inte kunde se könet på rutin-ultrat, och dem har ju ingen skyldighet att kolla heller.

Men de kostar 600:- att göra ett köns-ultra på/i samband med MVC. Och annars om man bokar privat så kostar de 900:-, och om man vill köpa till 3D så kostar de 1200/1500:-Så vi får se hur vi gör, skulle säkert va kul och så.. =)

2009-10-20 @ 01:20:05
Blogg: http://millahsundberg.blogg.se/
Skrivet av: sandra, mamma till thea

sötnosarna. låter som en bra ide med tv o internet förbud haha..

2009-10-20 @ 19:51:56
Blogg: http://sallbelal.blogg.se/

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0