Sova, vad är de?

Idag blev de först lite sovmorgon som sagt. Sen följde jag med syster+vän(och barn) till öppna förskolan. Så var de tänkt att jag skulle bjuda på ugnstektfalukorv idag, men någon pratade om rosa glas, så jag bjöd på donkan istället, de funka de med:)


Man kan ju inte vara på bra humör jämt:)

Imorrn blir de valla, ska ta med lite bröd till änderna. Kanske borde upp till willys och köpa med nått fika också.
puss<3

Mardrömmar..

Fick sovmorgon idag. Till kl 7. Men är helt slut I kroppen. Så skulle behöva vila lite till. Så de hoppas jag att jag får..

Jag drömmer mardrömmar varje natt. De är inte såna jätte läskiga utan mer en oro typ vet inte hur man förklarar. Men de är ungefär samma folk som är inblandade I drömmarna, nämligen hela min familj, I bland är alla med, ibland några stycken. Och jag vaknar av dem de få timmarna jag sover på nätterna.
De Är HEMSKT
Nae, ska försöka vila lite nu

Puss hej

Ny vecka:) tänka sig...

Tur är väl de så de inte är samma vecka om och om igen. Haha skulle bli rätt tjatigt:)

Bus ligger och sover, såklart. Néa har ätit lite, sen slockna hon. Sover fortfarande. Och jag... ja jag har satt mig för en stund:) tittar lite på montel. Men nu innan så dansade jag lite framför spegeln, nått måste man ju göra när tiden står still på morgonkvisten.

Ska fixa I ordning ett bad till lilltösen och sen idag ska jag vara barnvakt åt Thealea med så hon kommer hit. Härligt:) får se hur de går då:)

Jupp jupp

Nog hann jag med de mesta som skulle göras innan folket anlände:) snabb som jag är..
Cissi och Sofie kom och hjälpte te faktiskt. Snälla som de är:)
Bella kom hem först. Sen kom Sandra, Jimmy och Thea. Och sen mamma och Mats. Och då blev de TÅRTA:) MUMS.

Fina presenter med...
Av:
Mamma och Mats: en mixer
Cissi och Sofie: ett halsband
Sandra, Jimmy och Thea: ett halsband till
Bella: ett armband som hon gjort:)

Så fick Bella ett hoppande groda spel. Och Linnéa lite kläder.

Kalas.

Idag blir de kalas, så ska upp till centrum och handla lite, så ska jag fixa tårta och lite gott:)
Fast först ska Linnéa äta färdigt och få en torr blöja. Och efter centrum ska de städas lite. Så kommer folket när Gabriella har kommit hem från sin Pappa:)

Hitta faktiskt inga grymt snygga solbrillz igår, så tog bara några, så blir de en ring och ett armband med, och cola:)

Ska man hinna måla naglarna innan alla kommer med då? Hoppas de. Skulle vilja duscha också, me Linnéa till nog inte de.

24 år.

Jahopp då har man levt I hela 24 år nu då:)
GRATTIS TILL MIG!!
Och så värst långt I livet har man ju ändå inte lyckats komma. Idag ska jag I varjefall lyckas komma iväg till ikea:) måste nämligen hitta ett par sjukt snygga solglasögon till. Dels för att jag tappat bort mina andra, dels för att jag inte vill ha ett par som är fula:) och dels för jag tycker jag förtjänar att vara snygg, speciellt på min födelsedag:)

Ledsamet

Känner mig ledsen, men kan inte riktigt sätta fingret på de.
Bara känner mig grymt sorgsen:(

Bvc avklarat. Och tvättstugan lika så. Så här även Bella åkt hem till sin Pappa.
Nu sitter jag här. Tänkte greja lite men orkar inte. Har en kuslig känsla I magen.. Men ska ta tag I de nu ändå. Men känslan bara växer och växer. Usch....

Bad:)

Idag blev de en liten tripp till plaskis. Vi åkte nog buss längre stund än vi var där. Bella badade och hade kul. Jag frös haha:) och Linnéa låg kvar I vagnen I skuggan. De blåste nått så förjordat.
Så var Sandra och Thea med också. Thea ville inte bada alls, så sov hon I vagnen hon med.

När vi väntade på bussen på station så var de 9 min kvar. Den kom efter bara 3, gud vad skönt tänkte jag. Så blev de byte av köraren. Och då kom vi ingenstans. Pga alkolåset. Vi väntade I en evighet...

Så himla trött

så snart blir de sängen för mig. Linnéa ska ju äta klart först då. Bella ligger och sover så gott efter dagens bravader:)

Möte upp Sandra och Thea imorse. Då blev de en snabbvisit på centrum, sen lekparken. Hem en sväng och hämta desivon till Thea efter en djupdykning I gruset:( sen följde vi dem hem och gick till nästa lekpark. Vid 2 åt vi lunch med Cissi:) sen hem och bara sitta ner en sväng inför nästa lekparksbesök. Helt slut nu och Imorrn ska vi åka in till stan en sväng. Härligt härligt:) puss

Ååååh:)

...jag verkligen älskar att vakna så här när solen lyser:) vilket jag sagt många ggr förr, men tål att sägas igen.

Sitter och väntar på att Bella ska vakna, så att vi kan äta frukost. Sen ska jag väl höra av mig till min syster, den äldsta, vi pratade igår om att gå till lekparken. Dit ska ju vi ändå. Vi hänger ju där liksom:).

Har en grymt snygg bränna efter leggins och linne:) jag ser lite rolig ut faktiskt. Haha. Eller de gör jag väl jämt men. Jaja. Snart blir de ut I sommarsolen:)

Underbart är härligt:)

Vi gick faktiskt in redan vid 2 tiden haha...
Men först som sagt plockade jag undan lite, sen blev de frukost och Linnéa åt. Sen bar de Iväg ut äntligen:). Vi gick till Cissi jobb och åt lite gott, och så blev de lekparken. Men vid 2 var vi tvungna att gå hem för att kissa. Sen bar de av ut igen. Då följde även Sandra och Thea med ut. Sen bytte vi lekpark så Thea kunde gunga med. Och som I vanlig ordning på tisdagar åt vi med dem. Kom hem igen vid 7-8? Imorrn blir de ut igen om de är fint. Hoppas på de:)

IDAG....

Jisses vad lycklig man blir av att kolla ut genom fönstret:)
Så idag ska kommer dagen se ut så här:
När Néa ätit färdigt ska jag plocka undan lite här hemma. Sen om inte Bus vaknat undertiden så ska jag väcka henne:) och då blir de frukost och sen smörja in oss. Då är de ungefär dags för Néa att äta igen. Och när hon gjort de, då blir de ut till lekparken:) hela dagen. Funderar på om man skulle förbi Isses jobb en snabb sväng för lite glass? Ev lunch? Jag tänker inte sätta min fot hemma fören Ikväll:)

Sommar sommar sommar..

Till och med jag har varit en riktig heting en gång I tiden:)Haha, nå vad tycks??

Idag har de varit super väder ute:) Så då passade vi såklart på att.... Diska och städa badrummet:) torka golvet I köket med. De är ju som klippt och skuret för en dag som denna, eller inte:)
Vi var faktiskt ute I solen också. Néus fick stå I skuggan. Och Bella lekte. ÄNTLIGEN SOMMAR. Precis som de ska vara:) älskar sommaren
Puss puss

Ett djur?

Tror min dotter är ett djur:) hon har väldigt konstiga ljud för sig ibland nämligen.
Men kan inte alls komma på vad för slags djur de liknar mest:).
Haha..

Har varit en lite ovanlig natt här I natt. Linnéa har nämligen sovit I sin säng och inte I min. Däremot har Bella sovit I min säng, hon kom upp vid 1-2 tiden efter en mardröm.
*VÄLDIGT MYCKE MARDRÖMMAR sista tiden måste jag säga*
, nu har Linnéa snart ätit klart, vilket betyder, FORTSÄTTA SOVA:). Härligt.
Nattinatt pussar <3

Nu vänder de.

Så här midsommar passerat. Årets längsta dag, så nu bara vänder de och blir mörkare och mörkare för varje dag igen. Trist när de knappt varit sommar ens
Snart fyller man också, världens åldersnoja:)

De var himla fint väder idag, så hämtade upp Bella som tvätta bilen, gick till centrum, sen regna de lite. Men gick I stort sätt över. Sen I lekparken börja de regna massor. Då gick vi hem:)

Efter Bella lagt sig kollade vi på patrik 1,5 riktigt bra film tyckte jag I varjefall:).

....

Äh, nu lägger jag ner de här.

Eller inte, som om jag skulle kunna slita mig helt.
Aldrig:).

Tisdags, ???

Godmorgon.
Ser ut att kunna bli en solig & fin dag här idag, hoppas på värme också:) bästa som finns ju, om de inte är för varmt då

Har faktiskt inte en aning om vad som händer idag. Men känner på mig att de var nått skitviktigt, kan bara inte minnas vad? Likaså Imorrn, vad skjutan var de då? Jävla virrigmorsa jag är blivit då

Hur som helst så vet jag att jag är alldeles för trött. Och med en natt med alldeles för få sömntimmar resulterar I yttligare en dag med huvudvärk:( men vad gör man??

Humm

FII FAAN vad jag har kramats idag..
- ser jag ut att behöva en kram eller vad?

Säger då de haha.

Kanske mer sliten än vanligt:)

Måndag, 1.a veckodagen på sommarlovet.

Är de verkligen sommarlov nu? Är de verkligen juni? Och var de inte sånt prat om klimatet och de skulle bli varmare? Var är då värmen?

Dagen idag startade 7.30 av att Bella försökte mosa sig ner I sängen:), så ville Linnéa ha mat. Ska snart göra oss ordning för dagen. Har möte, och så ska vi hämta Bellas saker på dagis och säga hej då. Nae, nu blir de frukost för oss som äter fast föda:)

Ha en bra dag.
Puss hej

Söndag, solen.

Idag är solen framme:)
Nu när Linnéa sover tänkte jag passa på att duscha av mig. De kan ju behövas:). Sen på med kläder och sen blir de faktiskt att gå ut på lite promenad. Ska egentligen kasta allt I frysen med. Har bara inte gjort de än. Så de tar vi med oss när vi går.

Så den måste ju fyllas med mat igen. Vet I tusan när man kan handla allt de, men men. Ska väl ta tag I de här nu. Och även städa idag med, min favoritsysselsättning.

Lördag, en snabb visit på ikea.

Mina favorit flickor:)


idag har jag klippt mitt stora troll, blev riktigt bra. Toppade bara:) bildbevis I inlägget innan. Sen blev de ikea, och förutom de på bilderna blev de ett par byxor som hör ihop med Linnéas tröja (till henne förstårs). Och en kjol till Bella. Bella valde deras kläder. Dumt av mig:)

Så blev de donkan med, så nu har jag mitt efterlängtade glas:) haha.
behöver ett par jeans. Men kan fan inte ha de :(

Shopping på högnivå.


kolla vad jag har:p


Min nya tröja, eller mina, den lila med (snyggt att mattan vikt sig då)


ryggen


Flickornas nya (Bella valde)


Bellas andra nya

(funderar)

Ni är dåliga med kommentarer tycker jag allt:)

Fredag(s) Mys och Pizza! (Vilket egentligen inte texten kommer handla om nästan alls. Eftersom de aldrig får plats så mycke som jag vill när jag skriver med telefonen)

Förut idag låg Linnéa och sov med nappen I munnen, och så som vanligt trillar den ju ur I vanlig ordning, men idag trillade den inte vart som helst utan la sig liksom I hennes hand, såg så roligt ut tyckte jag eftersom inte kan de där än, så de blev förstårs en bild:)


Bella är fortfarande sjuk, skulle egentligen till Pappa denna helg men inge kul när man är sjuk. Cissi har varit här och myst med pizza och film, nu sover de I bus rum

Hepp.

Än sover jag inte, men snart hoppas jag. De är inte allt för lätt att sova allihopa I samma rum när storasyster pratar om vart annat och väcker lillasyster så man måste få henne att somna om igen. Och varje gång hon pratat hör jag ordfrasen "Fes du på min mamma" inne I mitt huvud och börjar skratta. Haha Nae inte riktigt så ofta men ibland så, för jag tyckte de lät så kul:) Nae NU MÅSTE JAG VERKLIGEN SOVA.
Puss & Godnatt:)

TRÖTT.

Nae, nu orkar inte jag mer, jag går och lägger mig...
I min grymt grymt trånga säng, där min stora tjej ligger och yrar från febern. Undrar vad hon tänker på egentligen nyss så hon, där fick du skitunge. Kan ju inte vara enbart snälla tankar inte.
Min älskling som skulle sagt hej då till alla på dagiset Imorrn, så är hon jätte sjuk:(

Läste nyss artikeln I corren om min duktiga syster:)
GRATTIS CECILIA:)
Hon har skrivit en uppsats och vunnit 500.
NU måste jag sova, PUSS <3

Ibland...

...händer de även att jag tänker. Konstigt men sant. Men ibland använder jag faktiskt den lilla hjärna jag här åt en massa lustiga tankar som bara far runt där inne.
Och mer än ofta gör de här tankarna att man blir ledsen, och tårarna rullar ner för kinderna, hur mycke man än försöker torka bort dem är de ändå lika blött...

Och jag vet inte alls, varken ut eller in. Men jag vet att jag inte vill vara så ledsen som jag varit. Vill inte må som jag mått. För jag vet att de blir så, om. Eller hur...

Onsdag. Trött, och sjukt.

Ja vilken dag de har varit...
Haha, eller inte. Bella har feber så hon har varit hemma från dagis. Men hon var hos mamma en stund, för jag var tvungen att handla toapapper och mat. Och tror ni inte man glömmer toapappret eller, de viktigaste.

Sen fika vi hos mamma för de köpte jag minsann:). Sen blev de möte, hon, var här.

Linnéa äter nu. Hon vägrar sova idag, bli 5 min I taget. Men trött är hon. Bella däremot sover nu. Ska laga mat, så får vi se om hon vill vakna och ha sen.
Puss hej

Tisdag, segt

Segt har de varit idag. Lämnade Bella, gick till centrum. Kom hem. Och hon bara sov och sov, snacka lite på msn undertiden. Kunde kanske städat men. Sen prata vi lite när hon ätit och var vaken. Bella har huvudvärk så nu tar vi de lungt. Sen blir de bort till Sandra, Jimmy och Thea på middag. DH ikväll va? Eller har de slutat?

Svårt att tro att denna kropp var höggravid för snart 6 veckor sen måste jag säga:)

Tack vare coca cola:)

Konstigaste drömmen - ever.

Vaknade för jag drömde så knäppt. 5 min efter vaknar Linnéa för matdags, vilken timing (Stavning?).
Drömmen var en blandning av att vara barn och vuxen, tror jag:). Vi smög på en, Bella och Linnéa var med och Bella hade dockvagnen med sig. Mitt I natten var de också. Jag gick till och med in I en lägenhet för att komma ut I en trapp och lukta I en brevlåda. De bakade muffins där inne I smyg haha

På tal om drömmar, Bella har vaknat minst 4 ggr av sin mardröm bara hitills I natt. Stackaren. Så rädd

Måndag. Igen

Haha. Jo jo, de går ju runt runt:) veckorna alltså.
Idag är en sån där seg dag. Fast Inatt har de blivit sova av. Men de behövs ju de också. Är fortfarande trött. Bella är på dagis, som vanligt iofs och jag sitter här och saknar henne så de gör ont I magen.

Idag tar vi de hur som helst lungt. Jag fryser som en tok, vilket jag gjort rätt mycke sista tiden. Får undertemp hela tiden med så jag är typ sjuk fast kroppen inte orkar höja Tempen så den blir lägre. 35,4 ligger den på nu. Men upp de ska den

Söndag, kortaste dagen någonsin

Känns som de, helt plötsligt var den bara slut. Den började visserligen sent. Var så man blev chockad. Jag som skulle gått till babyproffsen. Hinner jag en annan dag iofs. För jag ska ha napparna från lundmyr:) eller Linnéa då.

Imorrn händer nog ingenting vad jag vet. Men på tisdag så kommer Elin och jossan hit. De var så grymt länge sen vi träffades nu. Jag och elin då. Jossan har jag aldrig träffat. Men kul ska de bli:)
saknat henne..
Bvc igen på torsdag med. Får jag inte glömma bort.

Godnatt

Nu blir de sova av för min del.
Gud så skönt:)



G
O
D
N
A
T
T

M
I
N


S
K
A
T
T

PUSS
OCH
SOVGOTT
.....älskar mina fina:)

Lördag, sovmorgon..

Idag blev de sovmorgon vaknade precis. Så skönt. Fast vi var så klart uppe en sväng vid 4 och en sväng vid halv 8 med. Men helt underbart måste jag säga. Vi äter lite, hon alltså:) och jag kollar på äntligen hemma under tiden.

De ser ut att vara ganska fint ute idag med, de spöregnar ju inte I varjefall, hoppas de är varmt ute, men de är de ju säkert inte. För de är ju inte juni nu eller så liksom. Sveriges nationaldag idag till och med. Och snart fyller jag pensionär med:)

Sötpropp


Pyjamasfin och alldeles fascinerad över hur taket lutar:)
Hon är ju alldeles förgrymt söt.

Nu ligger hon på min arm och är fortfarande lika fascinerad över takets lutning haha.


Känns ändå lite konstigt att de bara är hon och jag hemma måste jag säga. Asso så här på kvällskvisten, dagarna är de ju bara hon och jag. Skönt att inte ställa väckarkl Imorrn med.

Kväller:)

Och fint väder är de ute med, kanske skulle ta och gå ut och gå en liten promenad, eller inte. Kl är ju mycke, men de känns lite lockande när man tittar ut faktiskt.

Sitter och matar min guldklimp och kollar lite på tv med. Bella är I vadstena I helgen. Kul för henne, hon har saknat dem. Och nu saknar jag henne:)
Förundras över hur jag kunde få så söta barn. Otroligt fina är mina prinsessor:)
Imorrn ska jag försöka sova lite på dagen har jag bestämt, passa på när hon sover. Jag är helt slut!!

Haha,

Gud vilka tråkiga inlägg jag skriver jämt:)

Fredag, ikea och möte

Dagen började som vanligt med att kliva ur sängen:) haha. Sen packa Bellas saker och ta fram kläder för dagen åt oss tre. Byta blöja, mata, se till att Bella åt osv. Så kom mormor och hämtade min ängel. Då åt Linnéa fortfarande när de gick. Sen klädde jag I ordning mig och vi blev upphämtade att sandra och Thea. Skulle köpa byxor, inga passar. Vad är de för fel på byxorna nu förtiden?

Sen hem för att sen åka på möte. Grymt stressigt blev de. Men vi kom iväg, och de gick rätt bra

???? WAF

Jag har glömt bort hur man somnar:(. Jag tyckte ändå jag gick och la mig I sängen rätt skapligt idag. Mellan 11 och halv 12, så tidigt har jag inte kommit I säng på länge. Och så har jag bara legat och inte kunnat sova:(. Och Linnéa har inte vaknat än heller för mat. Bella däremot vaknade vid halv 2, hon drömde en mardröm. Om bowling och hon fick inget plåster av mig, de var vad hon berättade. Tror inte riktigt hon berättade den läskiga delen för mig:)

Jag är så grymt trött. Vill bara sova..

Torsdag, tvättstugan.

Japp, idag har vi tvättstugan. Så skönt kan jag lova. Så nu sitter vi I tvättstugan. De är lite läskigt haha. Har aldrig suttit förut och väntat medans jag tvättar, utan gått hem emellan. Men när de här nya maskinerna sätter igång och snurrar som värst känns de som den ska flyga I luften när som helst:) jag sitter I varjefall och fikar lite. Och lillplutt hon äter också.

Innan idag var vi på bvc. 3565 stannade vågen på idag. Känns ju lite lite, men hon går upp som hon ska, 1 kg snart:)

Shit vilket väder.

Känns inte de minsta kul att titta ut genom fönstret Idag. Jag som tänkte vara smidig och ta bärselen till dagis och hämta min älskling. Men de går ju inte om de ska spöregna som tusan. Ja ja. Tänkte lägga Linnéa I sängen när hon ätit färdigt nu, så jag KANSKE får diska färdigt. För trötter de är hon. Och envis:). Fick nämligen inte diska innan. Hade henne I bärselen men hann inte så långt, kanske för jag är lite seg med. Haha. Nae nu är de rapa som gäller. Sen sängen.
Puss hej

Onsdag, så lat

Försov oss I morse, eller jag gjorde. Bella vaknade före mig. Stod och gapa om att jag skulle stänga av väckarklockan. Så imorse var jag trötter ja
min mamma lämnade Bella på dagis idag, igår med. Så vi ska slippa gå upp så tidigt och släpa ner vagnen två trappor för att gå så kort bit.
Hur som helst ligger jag på soffan och fryser nu, ska precis äta. Sen diska. Men skulle kunna ligga och mysa här med lilltösen hela dagen. Så underbart:) måste ju passa på medans de fortfarande ligger still haha.

.....


Så här underbart strålande humör har min lilla sessa varit på hela långa dagen. Och jag är helt slut. Trots allt skrik lyckades jag slänga ihop kvällsmaten, stolt:)
Sandra höll henne en snabbis så jag kunde duscha av mig allt kräks och få de grymt Skitiga håret rent. När hon ändå var här liksom:). De första hon sa när jag kom ut var "Gud vad hon är mammig REDAN"
-Inte så konstigt kanske, får stå ut med mig jämt ju:)

Tisdag, middag

Ja idag är de middag som vanligt, och min tur att bjuda. Sandra och Thea ska komma tid 17, antagligen kommer de innan idag för hon sa att de hade tråkigt hemma, och vädret inte de bästa idag för utelek. Men Bella är ute och leker oavsett väder så får se om hon är inne med Thea sen eller inte

Nu äts de I varjefall, ska straxt hämta min busunge på dagis:) så får vi se vad som händer efter de sen.

Saknar solen:)

Så kom leendet :)

... de där som jag gått och väntat på så länge, haha.

När Bella log första gången, då var min mamma barnvakt en snabbis så jag skulle ta mig ett bad. Så grymt retligt.

Igår (måndag) var min tjej på härligt humör, skrek så fort man la ifrån sig henne. Jag la henne på soffan för att ta lite cola, vilket resulterade I massa gråt, så när jag lyfte upp henne sa jag "måste du gråta hela tiden?" Och hon ler och säger typ "ööuuu". SÅÅ SÖÖT. Nu I rappausen log hon igen, för 2.a gången I sitt liv

Möten. -suck.

Idag var de 3 möten som stod på agendan. 1 jag inte ville ha och 2 andra. De 2 andra var på Bellas dagis. Först utvecklingssamtal, och de är ju alltid lika kul och härligt att höra hur snäll och duktig sötnosen är. Så var de andra med den nya fröken I lekis. Så de var spännande med. Eller de hette inte utvecklingssamtal de hette nått annat. Minns inte nu.

Så var de de där sista möten vi skulle åkt på. Men eftersom hon är snorig ville jag inte åka. Så vad händer då, jo blir 2 möten till I veckan:(

Måndag, ny vecka, ny månad, ny sommardag


Mina sessor låg en stund och drog sig lite I morse, så söta så:)

Att jag aldrig lär mig, från och med nu byts inte blöjan fören efter måltid om hon bajsar precis innan, för hon gör de direkt efter vi bytt när vi äter:) haha.

Idag ska vi på möte. Om en stund faktiskt, kl 1 för att vara exakt. De är på Bellas dagis, undra vad de har att säga, spännande. Halv 2 är de möte med nya fröken med. Ska göra oss klara nu

RSS 2.0