Dagens tummarヅ ♥

:thumbup:
• Posten



:thumbdown:
• De andra


Såhär innan sömnen faller på...

- Vad har du på dig när du sover?: Beror på hur varmt de är.. Oftast underkläder och något linne. Men är jag frusen (eller bara allmänt lat:bigeyes: ) blir de myskläder.

- Hur sover du helst?: Med någon annan ;p. På mage, men när jag sover tror jag att jag ligger på sidan ibland :d

- Hur många kuddar har du i sängen?: 3 st, eller 4. Använder bara 1

- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?: Ja oftast.. En del drömmar är riktigt knasiga :blush:

- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?: Ja flera ggr här de hänt :s.. Men mest drömmer jag verklighetstrogna drömmar och ibland fattar jag inte om de varit en dröm eller om de var på riktigt :o..

Godnatt, sov så gott

Guvd va saknaden ä stor doh :mad: ..

Dagens tummarヅ ♥

:thumbup:
• Solensstrålar
• Ikea trippen

• Mitt nya glas till samlingen :-D


:thumbdown:
• Den plötsliga vändningen på vädret
• Känslan av total ensamhet och övergivenhet :(

• Tråk!!!

Tisdagen den ...

Saknar ord just nu....

..
.

Så idag blir de bara så här.... :love:

Söndagen den tjugotredje

Idag har jag hållt mig sysselsatt hela långa dagen..

Först vaknade jag självklart:-D. En gång vid 8 vaknade jag till. Då var de alldeles tyst och jag började svara på ett sms (som jag trodde jag skickade iväg, vilket visade sig sen att jag inte hade. Måste somnat mitt i haha). Linnéa väckte mig sen vid halv tio. Grymt slappt..

Förövrigt en bild på lillskrutt från igår :love:

Vi hade jätte skoj i lekparken :).


Vi höll oss inne här ett tag men bestämde oss sen för att gå till affären för jag ville baka.. Så gick hem till min mor och hämtade syster.. Idag har båda minsta systrarna varit med:)..
När vi kom hem igen plockade jag undan lite och dammsög.. Syns dock ingen skillnad:(. Och så på börjades bakningen av dessa underbart goda kakor:
Precis mitt i allt så kom även min stora prinsessa hem från sin far.
Hon har varit mycket saknad.. Men hon ville hellre gå ut och leka direkt:). Hon var ju så klart saknad av sina vänner också som varit har och ringt på flera ggr. Linnéa blev lite ledsen när hon gick dock..

När vi provsmakade kakor ville Sofie klippa håret så de var bara att greppa saxen.. Blev lite sminkning efteråt sen med.

FÖRE




EFTER




Och en efter bild till
eftersom hon ville att jag skulle visa de i bloggen :-D



När de var fixat och klart gick de hem för av visa Mamma och sen kom Cissi tillbaka en sväng.. Sen gick hon igen och jag lagade maten. Och ropade in stortjejen.. Och de är väl i stort sätt våran dag. Finns inte så mycke mer timmar tyvärr.. Och lillsnutt var var riktigt trötter efter maten och gick mest runt och grina. Så blev sängen för henne.. Har även prata med denna underbara tös mamma
i telefonen ett tiotal ggr idag med :love: . Ibland är livet orättvist..

Nu ska jag sova.

En test

ommando Exempel Glad :) Ledsen :( Tunga :P Skratta :D Förvånad :O Blinka ;) Osäker :S Gråter ;( Tyst :| Blinka/tunga ;P Funderar :question: Rulla ögon :rolleyes: Kär :love: Rodna :blush: Arg :mad: Cool :cool: Trött :tired: Stora ögon :bigeyes: Tumme upp :thumbup: Tumme ner :thumbdown:

Dagens tummarヅ ♥

:thumbup:
• De underbara vädret

• Super god mat :-D

• Trevligt sällskap

• Lekparken



:thumbdown:
• Huvudvärken

• Hur kvällen slutade :(.. ( Finns här om du vill prata :love: )

• Vänta länge på bussen..

• Att inte bilden funkade.
( Den funkar nu, den under alla inlägg)

.....

ETT.... TVÅ.... TRE....
av med facebook, bort. Nerstängt..

sen FYRA.... FEM.... SEX....
av med bloggen.

efter de. SJU.... ÅTTA.... NIO....
av med mobilen. Hejdå världen, jag finns på.. Ingenstans. .

Tisdagen den artonde

Egentligen har de ju hänt så himla mycke under mitt lilla uppehåll.. Skulle kunna ta upp hur mycke som helst men jag har så dåligt minne för tillfället:).
Liten har blivit större


Ja hon har ju till och med hunnit fylla år också:)

paket öppning på morgonkvisten
(blev dock himla dålig kvalité)


Och de är inte bara barn som har växt och skaffat sig nya skills utan vi har gjort om har hemma så nu här båda barna varsit rum, Bella hade ju de redan sen innan visserligen men hon har också bytt lite..
när jag höll på att greja här hemma med allt kollade jag även igenon massa gamla skolgrejer, de är ju verkligen så kul att gå igenom från när man gick i lågstadiet och se hur man skrev och massa sånt. Hittade även en massa kort jag fått när jag var jätte liten. När jag föddes och fyllde 1 och så:) var även en del andra knasiga kort.. Vissa som man kommer ihåg att man tittat på ett par ggr..
Så dök de här kortet upp i högen som jag fått av denna filur vilket jag tyckte var lite extra kul.

Jaja, nu vill inte Linnéa leka själv längre så ska underhålla henne lite.. Hon grät när Bella gick till skolan idag:(.. Och Bella drog verkligen ut på den där hejdå kramen och tyckte att man borde få ta med sig småsyskon till skolan. De var så söta:) men jag fick säga till Bella att hon bara skulle gå istället.. Blev ju inte bättre av att hon tog tid på sig.. Nej nu måste jag sluta.
Puss Hej :love:

.....

Jag älskar er
NÅGOT SÅ OERHÖRT
de gör allt så mycke svårare

MÅNDAGEN DEN SJUTTONDE

Dagen började väl sådär lagom kul inte.. Försov oss lite. Hade tänkt vakna skapligt, men de blev vid 9. Ganska skönt de med. Och eftersom De båda är bättre och Bella var ledig från skolan även idag blev de en tripp till ekdungen under förmiddagen.. Sen blev Linnéa jätte trött. Så vi gick hem så hon fick sova middag..

Då somnade även jag oops...
Cissis puder hade kommit på posten idag med så hon kom hit efter skolan och hämtade de. Och då hade jag blivit sugen på att bakaヅ

Så de blev lite bakning samtidigt som de lagades kvällsmat.. Lika bra att passa på när potatisen ska koka i en evighetヅ. Vi gjorde nog något fel. De skulle bli 15 på ett recept. Men vi tog extra så de skulle bli ca 22ヅ men de blev 7 haha. Men de blev jätte stora och kanon goda och super mättandeヅ


Som sagt. Super godaヅ. Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon..

Dagen slutade ännu sämre, får se om jag ens lyckas somna.. Suck:tired:

Söndagen den sextonde

Hejsan hoppsan...

Fick sovmorgon i morse:love: gud så skönt, helt utvilad frågan är bara när man kommer somna :-o men de ska nog gå bra, börjar känna mig lite små trötter.. Och ligger redan i sängen och kollar lite på tv..


Efter som jag sagt "rakar du håret en gång till då gör jag de med" var de ju bara att ge sig på håret :-P Eftersom jag förlagt min hårsax så gick Cissi hem och hämtade deras när vi väntade på att kvällsmaten skulle bli färdig. Och efter vi ätit var de dags..
Så här såg jag ut först:


Jag började med att bara klippa till.Fort och smärtfritt:


Men jag fegade ur haha. De är ju bara hår men man ska ju se ut också :$.
Här är resultatet:


Bella ville att jag skulle klippa henne lika kort :love:. Men de vågade jag inte heller. Hon ska ju ha långt och fint hår :-o Men klippte topparna och luggen och klippte upp lite på henne.. Här inte tagit något kort på henne men.. De kommer de med :)


Här kommer före och efter bild igen:
En klar förbättring tycker jag faktiskt då mitt här är så himla trasigt och slitet. Och sönder färgat..

Vad tycker ni?
:question:

Så kom solen.

Ja både sol och värme:) De spöregnade faktiskt i morse när jag skrev de:)

Lördagen den femtonde

Lördag, sovmorgon och barna ligger och sover,
vad skjutan gör jag vaken nu??

Inte ofta jag vaknar innan dem haha. Men de hände igår med, fast då lyckades jag somna om.

Har under natta blivit lite snorig, så jag blir samma sjuk som barna med nu.. Vill inte. De har varit förkylda, Bella var snorig i flera dagar innan de riktigt bröt ut på henne. Men samma dag jag var på aktuen andra gången hade hon gnällt massor hos mormor.. Och då kom febern. Hon ligger har breve mig och sover så sött.. Linnéa blev dålig dagen efter. Fast för henne gick de lite fortare från att hon blev täppt ungefär samtidigt febern kom....BRYT...

Usch och fy, jag skriver ju bara om sjukdomar i min blogg.. Haha inge kul att läsa alls:) får sluta med de.. Och vi får helt enkelt sluta vara sjuka:-D

Längtar till solen, vill ha fint väder och friska barn (och vara frisk själv) och gå till lekparken, mys ju :love:

Varför

Varför är det inte rättvist? Varför har en del så bra? och en del ska vara pigor med ett evigt slit var dag Varför är just jag en piga? Det kan man fundera på Varför får jag aldrig rosor? och varför ska det vara så?

Varför ska jag mata grisar? och varför ska jag mjölka kor? Varför har jag ingen klänning som är fin och fina skor? Varför har jag ingen fästman? När det finns de som har två Varför får jag aldrig rosor? och varför ska det vara så?

Varför får jag aldrig dansa? och får aldrig gå på fest Varför ringer väckarklockan när jag sover allra bäst? Varför regnar det på söndan? Just när jag ska ut och gå Varför får jag aldrig rosor? och varför ska det vara så?

Varför är jag inte vacker? och varför är jag inte fin? Varför har jag inga pengar? Inte ens en symaskin Varför är jag ful och fattig? Det kan man fundera på Varför får jag aldrig rosor? och varför skrattar jag ändå?

och vart kommer den ifrån då?:)

Fredagen den fjortonde

Vill börja med att TACKA alla som röstade på mig:)
JAG BLEV VALD TILL VECKANS BLOGG Hihi:)

Så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer:) nae men. Jag var och tog blodprov idag. Hon från sjukvårdsupplysningen ringde upp, blev riktigt förvånad över de och hon fråga hur de var och jag berätta att jag hade fått flera. Och jag berättade även om de på akuten. Men hon så att jag skulle ha till vc så då gjorde jag de idag..

De är infektionen faktiskt. Kroppen reagerar med blåmärken, där ser man. Kommer få blåmärken i några dagar till och sen kommer de blekna bort. Har lågt blodvärde dock.. Hur som kan han på aktuen typ ta sig någonstans.. Han sa nämligen, de finns inte en sjukdom i världen som ger blåmärken. Där hade han fel. Sen sa han de igen och la till centrerande. Hur som kunde han gjort mer än tagit tempen på mig. De var som han bestämt sig från början att de var någon som hade gjort dem..

Har inte blivit att man tagit så jätte mycke bilder sista dagarna, men någon kan man ju alltid slänga in:)



Puss Hej

Onsdagen den tolvte...

...eller kl hann ju slå över så nu kan man ju säga
Torsdagen den trettonde
vilket betyder att Linnéa har namnsdag:) Grattis till henne

Men nu utgår vi från att de är onsdag:)

Har inte bestämt mig för att komma tillbaka riktigt utan ville bara skriva av mig lite...

Har en tid haft problem med blod kan man säga:). Aja ringde och prata med en sköterska och hon tyckte vi kunde avvakta ett tag. Dels för de nog berodde på spiralen och de kunde gå över av sig själv och de var även så att kvinnor i min ålder får så ibland. Även fast de står överallt att sånt alltid ska kollar upp aja skit i de nu... De var inte dit jag skulle komma.

I förrgår fick jag ont i magen, har mycke de men betydligt mer än vanligt. Och så fick jag massa frossa och jag fick en massa massa feber. Skoj. Först tänkte jag väl inte på de men när jag låg där i sängen och tänkte så tyckte jag de var bäst att ringa och fråga på 1177. Och hon tyckte jag skulle åka till gynakuten. Så ringde dem på morgonen igår och så ringde de tillbaka och jag fick en tid och åkte upp.. Doktorn jag skulle haft hann inte med så fick byta väntrum men sen löste de sig och jag blev undersökt och klämd på. Samma infektion som i januari som inte gett med sig. Skoj. Igår blev jag dessutom riktigt dålig. Fick två sorters antibiotika denna gång och går de inte över får ja ta bort spiralen för de är den som gör att de är kvar antagligen..

Igår morse när jag vaknade hade jag även en massa blåmärken på hela bena.. Skumt... Dock tänkte jag inte på de. Men idag hade jag även fått på armarna och ryggen och tänkte vad i helvete är de där. Så ringde vårdguiden för att kolla. Hon kollade upp om de kunde vara en biverkning av medicinerna. Men eftersom jag hade på benen innan var ju de lite skumt. Hon ställde massa frågor och sen skickade hon mig vidare till östergötland. Och hon jag prata med där var super trevlig och ställde med massa frågor såklart:) kunde inte svara på alla med tänkte på infektionen i samma veva, typ om jag hade feber eller ont i magen eller kände mig dålig.. Hon bad mig åka till akuten i varjefall. Men jag skulle ju hämta en tvättmaskin, så gjorde de först efter Mats sluta jobbet.

Så nu har jag en tvättmaskin:)

Åkte upp och väntade på min tur. Han trodde jag hade blivit misshandlad?? Han ställde massa såna frågor om allt var okej hemma om jag bodde med någon som kunde gjort de, kändes mycket lustigt.. Så sa han att de såg gamla ut. Jo de vet väl jag med att de gör och de var väl därför jag ringde undrade vad de kunde vara från början. Får jag fler kunde jag höra av mig till vc, för de hade 6-8 timmars väntetid. Men ja får jag fler stannar jag nog hemma. Tror inte jag kommer ringa igen.. Ja ja de var mina dagar de..

Skin

Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på. Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.

Tror det finns en högre plan för oss två. Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän, passionen och kärleken de växer med den. Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär. Önskar mitt hjärta, önskar du vore här. Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta *ord* fast det inte riktigt går. Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag *ostadigt* står. Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar. Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

by. Ras Cricket.
Glöm inte rösta på mig i veckans blogg:
http://avlillien.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-1.html#comment

Puss hej.

Rösta på min blogg i veckans blogg. Jag ä...

Rösta på min blogg i veckans blogg. Jag är nr 4.. http://avlillien.blogg.se/2010/may/veckans-blogg-1.html#comment De vore himla snällt:).