ETT STORT GRATTIS - eller två till samma dam faktiskt.

GRATTIS LINNÉA



På 5 månadersdagen:)

Och igår hade lillskrutta namnsdag också. :)

mYYsigT!!

Annorlunda dag!

Tog mig ett välförtjänt bad förut. Sen la jag mig på sängen och grät en skvätt, Linnéa låg fortfarande sov, jag låg bara kvar länge, orkade inte ens klä på mig.

Efter ett samtal med Sandra gick vi till mcdonalds och åt, hennes sista helg I skägget så var även hos henne nu på kvällen. På vägen där ifrån mötte vi en kille. Något yngre än mig, ledsen var han, frågade om han fick låna telefon, men jag tog med honom hem till mamma, sen gick jag hem. Fick dåligt samvete först att jag inte kunde låna ut min

Förändring om stort F

Helt otroligt att man kan se så annorlunda ut på så kort tid.

Kollade igenom lite kort och ja, förändringen är stor tycker jag


Kortet tagen 18 april 09. Och 5 månader senare och några dagar då:) ser jag ut så här. Kortet taget nu ikväll:)


Visst är de mycke??
De tycker jag:)

obs

TILLFÄLLIGT UR FUNKTION


TILLFÄLLIGT UR FUNKTION



TILLFÄLLIGT UR FUNKTION


TILLFÄLLIGT UR FUNKTION

. . . . . . . . . .


*
B
O
R
T
A
*

Sovadags!

Ligger här I sängen, alldeles ensam idag faktiskt..
Blev rätt sent I säng idag, har nämligen förberett lite inför morgondagen då Bella ska på sin första friluftsdag, de ska åka till valla, så mysigt. Fastna lite framför tvn först, men sen plocka jag fram kläder och gjorde ett sittunderlag lite snabbt då vi inte har nått. Kanske borde inhandlas. Blir ju fler såna dagar:).

Så har vi möte imorrn med stadsm. och soc ska vara med, ser jag inte fram emot direkt. Jaja, sova nu då så vi kommer upp imorrn

Min lilltjeja...

...sover i min säng idag. De var riktigt länge sen hon gjorde de faktiskt. Och de beror på något som förra gången är ännu längre sen kan inte ens komma ihåg att hon varit sån förut, lite svagt möjligtvis:)

Hur som helst, hon ligger hos mig nu för hon vaknar och är jätte ledsen en gång I kvarten.
Första gångerna sprang jag fram och tillbaka mellan våra sängar. Men la henne hos mig och hon somna på 2 sek. Mysigt.

Tandläkaren

Min vackra mun efter tandläkarbesöket, INTE!

Först blev de en riktigt stressig morgon. Jag sprang som en idiot:) sen tog jag bussen, kom försent:(. De trodde inte jag skulle komma. Men de gjorde jag ju. Sen tog de fram en stor Jävla grej och drog ut tanden. Läskigt. Ringde Sandra efter och upptäcker att jag kan inte prata:), gick till stan och sista biten tjöt jag. Grät I stan med och på apoteket. Fan vad ont

TANDVÄRK!!

Dumma dumma tandhelvete! Jag står inte ut!
De är hemskt, jätte jätte hemskt! Kan inte sova, var nyss uppe och tog värktabletter igen. Men de hjälper fan inte:( hellre tio förlossningar I rad än denna smärta, lovar. kollade I spegeln med, med hjälp av en liten spegel, tandköttet var typ inte alls den färgen de ska ha utan mörk mörk röd :S nästan svart. Läskigt.
Ska ringa tandläkaren imorrnbitti, om jag törs?

Sängen för mig..

...de andra sover ju redan:)

Har nyssens kollat på (om jag minns rätt nu) "Kommisarien vid havet". Rätt bra, fast mördaren passade definitivt inte som mördare, han är ju den gulliga pappan i "som man bäddar" ju. Förresten hette ju filmen "Ondskan" som jag och Micke såg i fredags haha kom på de nu:)

jaja nu ligger jag i varjefall i sängen och lyssnar på när Linnéa snarkar, hon är lite sjuker. Jag håller med på att bli, dessutom mår jag grymt jävla illa, Usch Usch. Inte kul.
Puss hej

Söndag!

Söndag och helgen är slut..
Bella har varit hos sin pappa I helgen. Och jag och Linnéa har varit hos "Kungen" haha. I fredags när Linnéa hade somnat såg vi på film, minns fan inte vad de var nu för de aja sen såg jag "Om inte" alldeles ensam.
I lördags gick vi och handlade och vi gjorde väl inte så mycke egentligen. Men tiden gick ändå, så såg vi vanwilder, somnade dock ifrån och vaknade med världens Jävla tandvärk. Hade de innan med men värken I natt var hemsk, I morse med ville bara gråta:( aj fan.

Känslig? Garanterat...

Två gånger idag har jag börjat stor tjuta. Två jävla gånger...
Första var när jag satt och läste en artikel I mama tidningen. Fy den var hemsk. Artikeln alltså.
Andra var nyss, jag fastnade framför top model och började då tjuta.

Så jag har då fan I mig blivit grymt jävla känslig...


Torsdag då.

Idag var vi uppe någorlunda I tid - *Stolt*
Haft möte med, och tvättstugan. Nu är Bella ute och leker för första gången på mycke mycke länge, minns inte ens när de var sist, och Linnéa sover. Själv har jag precis hängt tvätt och ska snart påbörja maten, fiskgratäng idag.
puss

Kan ha haft fel..

Tror till och med jag pratade mera med mamma:) men att jag pratar med fler är riktigt ovanligt. Mamma ringer man eller jag då, minst 1 gång om dagen. Så telefonerna har nästan suttit fastklistrade I örat idag. Haha.

Är ju faktiskt trevligt att prata I telefon ju:)

Jag är hur trött som helst vilket nog märks på inläggen:) handlar ju praktiskt taget om ingenting, och ändå bara fortsätter jag att skriva:) typiskt mig när jag är trött. Bara babbla så:)
Nattinatt, puss hej

..SEG..

Orkar inte svara på kommentarer idag så gör de imorrn:) (Även om de bara var 2 haha, vet jag är lat men de får man va)

Vi kom upp I morse och Bella gick med fisen till skolan. Och jag skulle haft möte. Men hon hade ont I ryggen. Så vi prata I telefon I stället och de är väl typ de jag gjort idag. Pratat I telefon asso Ganska många ggr med, vilket är helt ovant mig. 4 ggr med mamma (Oki, inget ovanligt). 3 ggr med sandra. 1 g graflunds. 1 g tekniska verken. 3 ggr Micke (kan de stämma?) och 1 tanten.

Är så trött...

MEN
jag kan inte somna. Så himla typiskt. Men har typ
5000 miljoner fjärilar I magen!!
vad nu de kan bero på:) <3

Fast jag borde sova sen länge tillbaka, de vet jag. Vet hur himla seg jag är annars. Och eftersom barna är lika sega är de ju ingen som väcker mig direkt förutom klockjäveln(som jag glömde ställa först, tur jag såg de nyss).
Nae nu måste jag försöka vidare så jag orkar dra upp två tröttisar I morgonbitti. Har dessutom möte imorrn.!.
Puss<3

Tisdag:)

... och idag började Andra Avenyn igen:) som jag har väntat då. Uppehåll en hel evighet ju. Underbart är de I varjefall.

Vi försov oss I morse med. Men jag var snabb som blixten och vi kom I tid. Kom precis när fröken kom ut så Bella sprang direkt och ställde sig I ledet. Himla tur. Imorrn ska vi banne mig komma upp I tid. Vi är ena sömntuter allihopa här:)

Kom lite sent när jag skulle hämta också. Så hon började gå hem själv, möte henne på vägen. Hon gick då med en tjej som var jätte pratglad

Lillskiten:)

Linnéa I full färd att sparka sönder babygymet:)

Haha, Nae då men hon ser helt aggresiv ut när hon går på gymet ibland:). Stackars babygymet.

Efter att jag hämtade Bella I skolan förut gick hon till dagis. Vi mötte kinna utanför som berättade att hennes gamla bästis som flyttade skulle hälsa på. Så jag har suttit här o väntat.

Ledsen!!



Mamma är dum, hon fattar ingenting!!

. . :) . . :( . . ;) . . ;) . . :s . . :o . .

Malin är förnärvarande helt överfylld med känslor.

Alla möjliga sorter.



Kärlek. Hat. Saknad.
Ledsen. Glad. Sur. Förtvivlad. Arg.
Lyckligast på Jorden.

Känns inte riktigt som jag vet vart jag ska ta vägen.
Men så kan de väl vara ibland också.

Jag är den lyckligaste I hela världen som har så fin familj.

Lördag.

Har inte gjort så jätte mycke idag. Cissi har varit här hela dagen, och Vi lagade nått med rotfrukter I ugnen och tsatziki förut. Kanon gott:) började dagen med att plocka undan och dammsuga. Vilket inte ens syndes efter några minuter. Suck.

Micke kom hit en snabbis med, och en gråtande Linnéa log som solen själv åt pappa när han kom in I köket och prata med henne.
Nu ska vi.. Ja de vet I tusan faktiskt.

Mitt bustroll!

Busan med fläskläpp

I fredags när vi hämtade Bella I skolan sprang hon och Ice I förväg, varpå Ice stannar och Bella springer rakt in I henne. Ice ramlade Bella stod kvar. När jag kommer fram står Bella och gråter och blöder I munnen. Då slog hon I munnen I Ice huvud. Och hennes lösa tand var ännu lösare (Nu är den ute btw). Hur som så tog jag denna bild I trappen. En Bella med fläskläpp och ledsna ögon..

4 sep, en fredag!

Godmorgon Världen!!
Ligger I soffan och väntar på att Linnéa ska vakna, skiter I att gå ut och gå idag.
Bella är jätte fin idag, hon ska nämligen ta skolkort så vi gick upp och gjorde I ordning hennes hår I morse nu. Sen gick hon utan mig till skolan idag. Så de blev bara hon och Sofie. Sofie var fan sen I morse. Ja ja.

Ska man förlova sig I år ska man göra de på onsdag såg jag nu. Så nu vet ni de:)
Puss hej

En tråkig torsdag!

Är inte torsdagar så där jätte tråkiga?
Jag tycker de:). Liksom den känns så lång som om de är fler timmar just den dagen bara för man väntar på helgen. Haha. Inte för att de egentligen spelar så stor roll om de är helg eller inte. Eller jo de gör de, jävligt stor roll. Man får sova lite längre:)

Idag har jag varit och shoppat på ikea igen. Andra dagen denna vecka, fast denna gång inne på själva ikea. Så 4 nya lådor och en trådbackgrej inhandlades. Nu jävlar blir de städa av:) eller imorrn då:)

Måndag hade jag tänkt skriva här:) men kom på att de är ju faktiskt tisdag..

Jahopp, en TISDAG har passerat..

Borde sova nu, men eftersom jag inte somnat kan jag lika gärna slänga in ett inlägg då jag blivit lite dålig på de:)
Idag har de ju som sagt varit tisdag:), och vad skjutan har man gjort idag då? Pratat I telefon, Spenderat pengar med syster Sandra (Jag, hon köpte inte så mycke. Typ tipex), och lirat riktigt mycke tvspel. Fan vad jag älskar tvspel, hade nästan glömt de:) fasta där vid spelet.

Ett stort tack till Cissi också:)
Nu blir de sova
<3

RSS 2.0