Ligger hemma idag med..
Fast ja, inte så konstigt. Blev ju beordrad sängvila ett par dagar. Så Linnéa är på dagis idag med. De skulle gå till stora lekparken och busa idag. Nu har de ätit lunch och snart ska hon sova middag. Ska hämta henne när hon sovit färdigt typ. Innan mellis där. Bella slutar om en timme och sen hämtar vi Linnéa tillsammans..

Känns ändå rätt skönt att ligga stilla. Hade kanske kunnat/behövt sova med.. Men nu blev de inte så. Känner mig bättre ändå fast de gör ont i HELA kroppen idag.. De gjorde de inte igår. Igår kändes de mer konstigt i huvudet. Yr, andfådd och utmattad. Idag är jag mer klar i skallen men kroppen som sagt gör ont.. Men de blir bättre med tiden antar jag..

Däremot är jag VÄLDIGT STOLT över min lilltjej som både kissat och bajsat på pottat. Och hon vill gärna gå dit och sätta sig så nu är hon nog reda för potträning på riktigt. Trodde de skulle dröja massor pga hennes rädsla efter hon var sjuk och allt. Hon blev ju livrädd. Hon själv satt och log med hela ansiktet när hon testade pottan vid blöjbytet innan sängen igår. Dagen innan bajsade hon när hon kom ur badet.

Hade väl tänkt vänta till sommaren först, men eftersom intresset från hennes sida är så stort är de nog bäst att börja nu.

Nästan dödsjuk.

De är så de känns i varjefall. Vaknade i morse med ont i halsen precis som jag gjorde igår(då gick de över). Idag gjorde de grymt ont. Kom så plötsligt och de var svårt att andas och svälja.. Kände mig smått yr ibland men antog de berodde på andningen. Ringde vårdcentralen efter Bella gått till skolan och fick en tid kl 10. Lämnade Linnéa halv och gick bort.

Blev sen undersökt i 40 minuter och under den tiden fick jag hög feber och började frysa som tusan. Hon kollade min plus sex ggr och lyssnade på hjärtat flera ggr med. Blev lite orolig då:)

Sen fick hon hämta hennes handledare som även hon kände på halsen och kollade i, den var helt röd och svullen. Men de var en kraftig förkylning.

Kändes konstigt att gå till doktorn för att veta att jag var förkyld:) Där emot var även sköldkörteln svullen så de fick ja lämna prover om. Bara invänta svar nu då..

Och blir inte halsen bättre ska jag in dit igen. Men de löser sig nog.

Känner mig sjukare än aldrig för står jag upp blir jag yr. Sitter jag upp likaså. Klarade därför inte av att äta idag.. Tyvärr...

Våran dag!

Igår var de dags för våran dag.. Min och Bellas.

Den började kl 7 då stod Linnéa och hoppade i sängen och ropade "till Thea, till Thea, till Thea". Så vi gick upp och gjorde oss i ordning. Runt halv 9 gick vi. Linnéa hade redan börjat klä på sig ytterkläderna när jag kom ur duschen. Hon ville verkligen iväg snabbt:) så ja vid halv gick vi, bussen gick 3 över 9 så vi handlade lite färddricka på willys innan. Tjugo över bytte vi buss och halv lämnade vi Linnéa hos Thea. (Och Sandra och Jimmy förstårs).

Sen tog vi bussen till gamla Linköping för att entra Fenomen magasinet. Idag hade vi massa tid på oss till skillnad från sist:) missade att ta så mycke bilder därifrån som jag hade velat dock. Dumma mig:) men de är svårt att ta konst samtidigt som man pillar på en massa grejer:). Innan vi åkte därifrån blev de givetvis en strut karameller en till Bella med lite olika och en till mig med brända mandlar

Sen åkte vidare till stan igen för att gå till biografen, där köpte vi...
...sen väntade vi, bara en jätte kort stund, för sen blev de dags:) Hotell Gyllene Knorren -filmen jag tyckte den var rolig. Bella tyckte, ja hon sa att de var den bästa filmen hon sätt:) sen sprang vi vidare till hm. Och så snabbt till McDonalds för lite av de här...
Efter de fick vi stå i kö i 45 minuter för att äta. Sen gick vi därifrån utan att bli klara riktigt, åt på busshållplatsen för vi ville inte behöva vänta 30 minuter på bussen sen.. Vi stannade sen hos Sandra ett bra tag..

Idag har jag mått konstigt. Och nu har jag världens huvudvärk.. FÅR INTE BLI SJUK!!!

Även nästa vecka!

Är bokad hela nästa vecka också:) På samma ställe som jag varit nu...
Ska vara resurs då.

Måndag-Fredag: 08:00-16:30

Har funderat lite på hur jag ska kunna lösa de hela bara.. De tar en timme att ta sig därifrån. Dagis stänger halv 6. De blir precis. Minsta lilla motvind eller snöfall (som sägs ska komma igen tyvärr) kommer jag sent. Att åka bussen hinner jag inte för de tar ännu längre tid.

Fint väder.

Cyklat till jobbet idag. Och igår. Jag håller tummarna att vädret håller i sig idag:) s

Ny Vecka!

Är bokad hela veckan.. Känns bra att veta. Och att de är samma ställe dessutom:)
Måndag 08:00-14:30
Tisdag 08:00-16:00
Onsdag 09:00-14:00
Torsdag 09:00-15:00
Fredag 09:00-15:30

Så så ser veckan ut:) Surt att de tar sån himla tid att komma hem bara. Idag var vi hemma halv 5. Så två timmar tar de. Usch..

Min Blivande Man/Sambo/Pojkvän....

Din blivande :


Kung I Mynt


En äldre man som är trygg och stabil. Han har brunt till svart hår med bruna till svarta ögon. Han har troligtvis barn och erfarenhet av relationer sedan en tid tillbaka. Troligtvis gift eller sambo redan tidigare. Han är i din ålder eller äldre.

Helg!

Jag har alldeles för mycke att göra. Eller rättare sagt jag gör alldeles för mycke att jag inte hinner med de jag borde göra. Jag prioriterar fel fast ändå rätt och så blir de pannkaka.. Typ.

i torsdags jobbade jag på landet och kom hem grymt sent. Bjöd Cissi som varit barnvakt eftersom dagis stängde innan jag kom hem på käk, sen såg vi lite film när Linnéa somnat. Måste ju hinna med att mysa med stora tjejen innan hon ska vara borta en hel helg..

I fredags blev de jobb i malmslätt. Hann inte hämta Bella innan hon skulle åka och nu känns de himla tomt. Vi gick (jag, Cissi och Linnéa) till ikea och köpte present till bästa Thea, fynda även min plånbok:) och köpte hårfärg. Sen tittade vi lite på

Erik Saade
för han var där:)... Hihi. Sen köpte vi mat och jag och Linnéa möte upp Dennis och gick hem till mig. Där blev de wii när Linnéa somnat. Så slängde jag i lite färg i håret med.


Idag myste vi lite först och gjorde oss i ordning. För idag blev de kalas:) Thea fyller 3 år. Fast nu är de ju igår för kl är ju så mycke..

GRATTIS THEA PÅ TRE ÅRSDAGEN
Efter kalaset åkte vi först förbi subway. Min debut faktiskt:). Sen handlade vi på lidl innan vi gick hem. Där åt vi och inväntade Sofie för lite lördagsmys:)

Så nu har jag massor att ta tag i imorgon. Alldeles för mycke faktiskt... Så

Fynd


Lördag 12/3-11

Först skrev jag ett långt inlägg med de försvann. Så nu orkar jag inte de igen. Vi bestämde oss ivarjefall för att gå ut förut....


Tyvärr var lekparker översvämmade så efter en stund beslöt vi oss för att gå där ifrån.

Då gick vi upp till centrum och handlade mat till på torsdag.

men kan inte skriva mer Linnéa är vaken och är på blomstrande humör.. Tyvärr

Kan inte sova:(

Ligger i sängen och har gjort sen halv tolv i varjefall. Kan inte koppla av. Suck.

Tänkte slänga in ett inlägg. För jag är trött. Och jag brukar somna ifrån när jag skriver. Får hoppas på de. De märks ju sen om inlägget blir publicerat eller inte...

Tänkte slänga in lite bilder i varje fall.


Linnéa i måndags
när vi två var hemma och inväntade Bella efter mötet.Bella busar med Linnéa
i onsdags när jag sluta tidigt.Bella äter mellis
i torsdags när jag också sluta tidigt.
och dessutom jobbade i hemtrakten:)Och nej än sover jag inte, och nej än har han inte dykt upp, så himla skönt.!

De värsta med serier är att de slutar så spännande, tycker ni inte de?:)

Fredag 11/3-11

Äntligen Fredag! Kan man tycka.

Och de tycker i stort sätt alla som jobbar och är lediga helgen. Även de som är arbetslösa men har helg varje dag? Haha. Vad blir de då för skillnad med helg? Aja..

Även jag känner i varjefall av den där känslan. Sista arbetsdagen för denna vecka. Och jag tycker de känns bra hela dagen. Och när jag slutar brukar jag få extrem hemlängtan på fredagar. De har jag inte någon annan dag. Men ju närmare hemma man kommer ju jobbigare känns de att komma hem. För man vet precis vad som väntar. Yttligare en sömnlös helg.. Suck.. Vill bara bli lämnad i fred..

Men får jag för en gång skull sova, vilket har hänt någon gång så där känns de helt underbart..

Som sagt, på väg till jobbet nu. Sitter allra långt bak. Bara där de fanns plats när jag gick på, och nu efter rese blir bussen nästan tom, alltid:). Men de kom på två rara tonårspojkar. Kanske 14-15. Låter så roligt när de pratar, inte målbrottet nu utan de pratar om sex. Och lhc, och någon kompis som dumpar en tjej och blir tillsammans med en ny och kompisen är tydligen glad för de:). De låter roligt. Vilka idéer de har som rör sig i huvudet på dem:)

Onsdag 9/3-11

På väg till jobbet. Snart framme faktiskt.. Ska bara gå sista biten från bussen.. Underbart väder:)

Update..

Nöjd över dagen. Den har rullat på. Skönt att komma hem så tidigt. Man skulle alltid sluta kl två:).. Slutar tidigare i morgon, halv ett redan. Men börjar desto tidigare. Så kl ringer fyra. Så kan tippa på att de finns minst tre trötta tjejer här i morgon. Vet i varjefall två som brukar bli griniga:). Så inga alltför krävande aktiviteter. Bella ska visserligen leka med Jocke, förlåt Joakim heter han. Bella blir tokig om man säger fel:) så får se hur trötter hon är i morgon.

Idag har vi i varjefall hunnit klämma i oss semla, tvätta, dammsuga, (Bella har lekt ute), laga mat, äta, bada, så fixade Mats min cykel med. Så vid tio i sju gick vi och mötte honom. Linnéa åkte i säng direkt. Medan jag gjorde frukost till i morgon. Sen kollade jag och Bella på slutet av...
Ja just de, förortsungar.
Började kolla på den igår. Såg en timme. Och nu ska även jag sova. Kl är redan kvart i nio och de blir ju himla tidigt i morgon.
Godnatt

Tisdag 8/3-11

Skulle egentligen skrivit i morse när jag satt på bussen (även då jag tog bilden) .. MEN jag måste glömt bort när jag började messa med systeryster. Haha..

Vi hade en jävligt jobbig morgon idag. Fruktansvärd. Jag vaknar upp straxt innan fem. På soffan. Somnade alltså precis när jag hängt upp sista tvätten med tvättkorgen som gosedjur. Och grymt frusen var jag så kröp ner bredvid Bella för att värma mig och väcka henne, men jag somna om. Tyvärr. Så vi försov oss. Men hemma var vi så himla effektiva att de inte var några problem. Vi skyndade iväg och tog cykeln för att spara tid. Lämnade Linnéa kvart i sju. Sen upp på cykeln, Bella glömde sin i skolan igår så jag skulle skjutsa henne. Vilket i de stora hela resulterade i att jag inte äger någon cykel längre:(. Och Bellas väska fick klippas bort med en sax hon sprang och hämtade. Och då blev vi osams. TIO ÖVER var vi klara och jag sa Hej då till Bella och sprang för allt livet var värt . Men bussen åkte mitt framför ögonen på mig.. Retligt nog går bara varannan dit jag skulle så fick glatt se en buss till åka förbi. Innan jag kunde kliva på... Den var en minut sen till min hållplats. Och när vi var inne i stan skulle den nästan vara i vidingsjö. Så då var den jätte sen. Verkligen ALLT gick emot mig och jag bara väntar på nästa grej.


Nu sitter jag på bussen hem. Men kortet är taget från morgontusen. Just nu är vi straxt på rese. Och jag verkligen längtar tills vi kommer hem idag. Blir att slänga på lite tvätt. Så är de ju idag man ska äta semlor och de verkligen luktar de överallt ute:) så man blir ju så himla sugen. Jag älskar ju sånt..

Måndag 7/3-11

Kl ringde fem, vi gick upp halv sex dock. Halv sju, kvart i sju var vi klara. Väntade på att telefonen skulle ringa. Blev bokad på onsdag och sen gick vi till skolan. På vägen hem igen ringde de. Dock socialtjänsten. De skulle ställa några frågor, så fick ta bort mig idag. Sen ringde en bokare om i morgon.

Själv diskade jag och plockade i ordning, tvätta lite kläder och sen kom hon lite tidigare. Linnéa fick även smaka grapefrukt Haha. De roligaste jag sätt:) vilka miner haha...

Tycker de blev bra i köket ändå...
vill ha nya gardiner och en annan lampa, men annars så:)

Söndag 6/3-11


Söndagsmys

FREDAG (4/3-11)

Igår när vi kom hem möttes vi av denna syn....
....äntligen efter en månad där. Visserligen hade jag inte väntat mig de fören i tisdags. Men inget då, inte i onsdags, men igår:)

Fredag idag och då åker denna skrutt till sin pappa
Men först är de skola för hennes del. Och jobb i ljungsbro för min.

Ska hämta henne, lämna av henne hos mormor sen vidare och hämta nästa skrutt:) och sen hem. Ikväll kommer även Nenni förbi.

BellaStår helt still:)

Kan inte alls komma på vad jag ska välja som rubrik. Prövade att skriva flera men tyckte inget passa:).

Sitter på bussen på väg till jobbet. Ska vara på middagsgatan så blir bara en buss idag med. Skönt. Och en stor del av passagerarna har klivit av här vid Resecentrum.

Har i varjefall läst igenom Linnéas månadsbrev från förskolan. De har drop-in-fika där i morgon. Börjar kl 12. Antagligen slutar jag så himla sent i morgon för de så jag hämtar henne vid stängning så vi missar allt ihop. Skulle just vara typiskt de...
(Mamma, du har inte tid att hämta Linnéa i morgon så hon också får fika? Och du får träffa den trevliga personalen:) ?)
Hoppas jag får slutar tidigt i varje fall..

Har även satt mig vid dörren, varför gör jag de, jo jag tänker att jag vill komma av bussen fort:) MEN den pyser så himla högt varje gång de öppnas att jag får ont i öronen och ångrar att jag sitter här... Typiskt..

RSS 2.0