Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har

Har inga direkta jätte planer drömmar eller mål.
Jag lever oftast i nuet och tar dagen som den kommer. Blir lättast så när man jobbar som jag:) man vet ju aldrig hur de blir. Haha

Nä inte därför har alltid varit lite sån. Älskar visserligen att planera. De är bland de bästa som finns. Men de där att följa upp de man planerat är en annan femma.. Jag har lite planer nu med. Jag ska ju flytta snart. Och jag ska grilla i sommar. Äta frukost på altan. Middag också för den delen. Vi ska bo där ute Haha. Så känner jag nu i varjefall. Nu har jag ju inte ens en balkong. Så de ska bli skönt att bara kunna gå ut. Barna ska även bada i pool:)

Drömmer om att kunna åka på semester. Funderade först på A L V men de är ju inte de lättaste att ta sig dit utan bil. Däremot hoppas jag på ett besök på kolmården. Har spånat lite på de. Kollat upp priser för i år och så. Skulle vara så himla kul att komma iväg på något sånt med barna. Bella älskade de sist. Linnéa var bara någon månad så för henne var de kanske inte så skoj:). Även kollat upp hur man ska ta sig dit. De blir i vilket fall 70 kr tur och retur med buss och tåg. Så 140 allt som allt för oss. Resan då alltså.
Även pratat med Sandra om hon och Thea skulle åka med. Åh mys de skulle bli:)

Ja de är väl så de ser ut:)

Kommentarer
Postat av: sandra, mamma till thea

Så länge som vår ekonomi säger ja så gör jag o thea det också :)

2011-01-25 @ 15:24:55
URL: http://sallbelal.blogg.se/sallbe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0