Annandag Jul..

Natten var HEMSK.. Riktigt jävla hemsk.. Från att kl var ca 23 vaknade Linnéa ungefär en gång i halvtimmen och var ledsen. Så vid två tiden orkade jag inte gå fram och tillbaka mer så hon fick sova inne hos mig. Då ville Bella med göra de. Men hon busade självklart upp Linnéa först så då ville ju inte hon somna om. Utan leka. Vid fyra sen somnade även Linnéa. Då hade Bella sovit sen halv tre.

Linnéa är ju så himla rolig med hon måste sova på en speciell kunde. Annars går de inte. De är inte hennes kudde utan Bellas så hon brukar få låna den tills hon somnat då tar Bella tillbaka den. Så i natt skulle den ju följa med in till min säng. Och de går ju som sagt bara somna på den kunden vilken gäller för alla:) Så ALLA TRE skulle ligga på den. Hon bestämde hur stor del man fick. Sen gjorde hon tält av täcket och satt där under med lampan och prata. Sen visade hon vart grejer brukade vara när hon hade de rummet förut. Hon är inte dum hon inte och morsan blev skapligt chockad.. Faktiskt..

Sen vaknade dem ganska tidigt idag. Suck.. Och vid två skulle vi varit hos Inga-Maj. Vi gick hemifrån halv tre. Så vi blev lite sena.. Men de var dem också. Så pratade dem (och jag satt helt tyst) medans alla ungar lekte. Sen käka vi lite. Och öppnade julklappar och efter de hittade de lådan med alla leksaker som de så fint tömde i hela hallen. De kastade pil på kylskåpet och härjade runt. Jagade den stackars katten. Som Linnéa förövrigt är rädd för:) dessutom gillade hon alla andras julklappar bättre än sina egna. Allra helst Davids. Så hon gick och tog dem HELA TIDEN..

Väl hemma är huvudvärken ett faktum. Blev lite pärlande
Så har vi ätit lite med. Båda tjejerna sover och de gör jag med snart...
    Kramar
känns rätt tråkigt att helgen redan är slut. Känns nästan som Julen har förstört en vilohelg med. Även om Julen varit bra och så. Haha svårt att förklara:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0