shopping.

Idag har min sessa varit och shoppat.. Igen haha.. Hon köpte ett hello kitty läppglans, två nagellack (Rosa och lila), en nagelfil och en sminkväska. Så sött så, tycker de är rätt kul att hon blir mer och mer tjejig faktiskt. Förr var hon mer pojkflicka. Vilket hon gärna får vara med. huvudsaken är ju att hon är lycklig och trivs. Jag köpte lite till mig med, ett block och lite pennor:). Och imorrn blir de bio, vi ska se..... (har redan glömt vad filmen hette. Pinsamt). Annars händer väl inte så mycke mer. Mest mys. Mysigt va? - och att du mår dåligt och allt är skit är fan helt och hållet självförvållat. Så de så - Ska göra nått vettigt nu, typ sova, haha. Puss hej.

Vad andra tycker
Skrivet av: Caroline Elisabeth på Beautylicious

heheh nej så sött! :D

2009-03-12 @ 23:17:04
Blogg: http://carolinemakeupandbeauty.blogg.se/
Skrivet av: miemie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-12 @ 23:20:27
Blogg: http://memie.blogg.se/
Skrivet av: Bea

Kul med shopping :D

2009-03-12 @ 23:20:29
Blogg: http://beatricebrorsson.blogg.se/

Har du något att berätta? :

Du heter:
Varit här förut?

Din mail: (bara jag som kan se den)

Din Blogg:

Vad DU vill ha sagt:

Trackback
RSS 2.0